Quantcast

Lilibet Diana: Αυτές τις πολύτιμες συμβουλές έδωσε στη Meghan Markle η Guru των τοκετών!

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Η Δρ Marie Gowri Motha, η παγκοσμίου φήμης μαιευτήρας που θεωρείται guru στους τοκετούς αποκάλυψε πώς βοήθησε τη Meghan Markle μέσω τηλεφώνου να υποδεχτεί τη Lilibet Diana.

Πρόκειται για μία καταξιωμένη επιστήμονα που στην ατζέντα της έχει πολλές διάσημες πελάτισσες όπως η Gwyneth Paltrow, η Kate Moss και η Madonna.

Όταν η Meghan Markle καλωσόρισε στη ζωή την κόρη της πριν από μερικές εβδομάδες στο Νοσοκομείο Σάντα Μπάρμπαρα, το οποίο βρίσκεται κοντά στο σπίτι τους στο Montecitο, είχε κοντά της στο δωμάτιο του νοσοκομείου την οικεία φωνή της Δρ Gowri Motha που εδρεύει στο Λονδίνο. Παράλληλα, η σύζυγός του Πρίγκιπα Harry είχε στο πλευρό της τη γιατρό Δρ. Melissa Drake.

Η guru της μαιευτικής προσέφερε απομακρυσμένη υποστήριξη μέσω τηλεφώνου στον Meghan κατά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της Δούκισσας του Sussex με τον Πρίγκιπα Harry στις 4 Ιουνίου. Μάλιστα, η ίδια είχε βοήθησε με τον ίδιο τρόπο και στη γέννηση του 2 ετών σήμερα, Archie στο νοσοκομείο του Πόρτλαντ.

«Ήταν πολύ γλυκό γι’ αυτήν», δήλωσε η Δρ Marie Gowri Motha στο People από την κλινική του St. John’s Wood, όπου ασκεί τη μέθοδο “απαλής γέννας” για να προετοιμάσει τις μητέρες όχι μόνο σωματικά αλλά συναισθηματικά και διανοητικά με μια σειρά από διαβουλεύσεις και μαθήματα.

“Οι δεύτερες γεννήσεις είναι πάντα ευκολότερες”, παραδέχτηκε η γιατρός για τη γέννηση της Lilibet Diana, προσθέτοντας: Οι γονείς το έχουν κάνει στο παρελθόν και είναι έμπειροι και καλύτερα προετοιμασμένοι”.

“Έχουμε ένα πολύ ειδικό πρόγραμμα μετά τον τοκετό, παρόμοιο με αυτό που κάνουμε στην Ινδία. Στην Ινδία, κάθε μητέρα κάνει μασάζ ολόκληρο το σώμα της κάθε μέρα για 40 ημέρες”, αποκάλυψε ακόμα. 

Η διατροφή που πρότεινε στη Meghan Markle

Η Δρ Gowri Motha προτείνει στις διάσημες πελάτισσες της να ακολουθούν μία συγκεκριμένη διατροφή, το ίδιο πρότεινε, λοιπόν, και στη Meghan Markle. Τι περιλαμβάνει αυτή η διατροφή; 

“Για τις πρώτες δύο εβδομάδες, να τρώνε χορτοφαγική τροφή για να βοηθήσουν το συκώτι τους να αποτοξινωθεί μετά τη γέννα. Να καταναλώνουν ρύζι, κοτόπουλο και λαχανικά, όπως το μπρόκολο, το λάχανο, το κουνουπίδι και τα σπαράγγια”, έχει δηλώσει η Δρ Marie Gowri Motha.

Το πρωτοποριακό της πρόγραμμα

Το πρόγραμμα, το οποίο συνδυάζει τις συμβουλές που έμαθε στην ιατρική σχολή της Ινδίας με την εμπειρία της ως γιατρός στο Ηνωμένο Βασίλειο, δημιουργήθηκε το 1986 για να δώσει στις έγκυες γυναίκες την καλύτερη ευκαιρία για μια ήρεμο τοκετό.

Κατά τη διάρκεια των 14 ετών που εργάστηκε ως μαιευτήρας της Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας, πραγματοποίησε την πρώτη τεκμηριωμένη γέννα σε νερό σε νοσοκομείο NHS του Λονδίνου το 1987 και ήταν μία από τις πρωτοπόρες στην εισαγωγή ρεφλεξολογίας για την εγκυμοσύνη.

“Όταν άρχισα να προτείνω ρεφλεξολογία στο νοσοκομείο, όπου εργαζόμουν εκείνη τη εποχή, οι άνθρωποι με κορόιδευαν – νόμιζαν ότι ήμουν μίας από αυτούς τους τρελούς ανθρώπους”, παραδέχτηκε η Motha.

«Ήθελα να εισαγάγω τεχνικές οπτικοποίησης, να κάνω πρόβες τη γέννα στο μυαλό της μητέρας και να τους δώσω αυτοπεποίθηση», είπε ακόμα.

Η μέθοδος της περιλαμβάνει επίσης μασάζ, γιόγκα, άσκηση, reiki, διατροφικές συμβουλές και tips, ενώ παράλληλα έχει γράψει και τα βιβλία The Gentle Birth Method και The Gentle First Year.

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βασιλική οικογένεια: Η ανάρτηση Αμερικανίδας δημοσιογράφου που προκαλεί σάλο – Τα “έβαλαν” με τη Meghan για να καλύψουν την απιστία του William

Λίγο μετά τη δημοσίευση της Αμερικανίδας δημοσιογράφου Kathryn Whelan, το Twitter κατέβασε τον λογαριασμό της… Η Αμερικανίδα δημοσιογράφος της Wall Street Journal, Kathryn Whelan, με...

Meghan Markle: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της μητέρας της – “Ήθελε να αυτοκτονήσει”

Στην επικαιρότητα βρίσκεται το ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan» του Netflix, που δείχνει τη σχέση του ζευγαριού με το παλάτι. Στα πρώτα επεισόδια μαθαίνουμε για τη...

Meghan Markle: Δακρυσμένη στην κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ! (φωτογραφία)

Η επί 70 χρόνια Μονάρχης της Μεγάλης Βρετανίας, Βασίλισσα Ελισάβετ, οδηγήθηκε εχθές εν μέσω μιας μεγαλοπρεπούς τελετής στην τελευταία της κατοικία. Το φέρετρο με τη...

Kate Middleton – Meghan Markle: Στο Αββαείο του Westminster για την κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ! (φωτογραφίες)

Η Meghan Markle και η Kate Middleton δεν περπάτησαν στην νεκρική πομπή της Βασίλισσας Ελισάβετ Β' τη Δευτέρα. Ο βασιλιάς Κάρολος περπάτησε μαζί με τα...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...