Quantcast

Φτύσ’ τον για να κολλήσει: Ποια ζώδια κολλάνε με την αδιαφορία; Μάθε την σωστή τεχνική

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Θέλεις να μάθεις πώς μπορείς να τον κάνεις εύκολα να κολλήσει μαζί σου; Μάθε τη σωστή τεχνική και κάντον να μην ξεκολλάει από εσένα με βάση το ζώδιό του!

Πόσο ανεκτικά είναι τα ζώδια με την αδιαφορία και ποια από αυτά θα ταρακουνηθούν και θα κολλήσουν με την πρακτική σου και ποια μπορεί να φύγουν από κοντά σου;

Δείτε ακόμη: Νέα σελήνη: Αυτά είναι τα ζώδια που θα δουν ραγδαίες αλλαγές στον έρωτα, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά τους

Πάμε όμως να δούμε πώς αντιδρούν τα ζώδια στην αδιαφορία;

ΚΡΙΟΣ

Ένας Κριός θα μπορούσε να είναι ο ορισμός του «φτύσ’ τον για να κολλήσει» μη δείξεις λεπτό πως μπορεί να είσαι δεδομένη καθώς όλο του το πάθος το αντλεί από το να σε κυνηγά. Η αναμονή είναι η λέξη κλειδί για να τον ιντριγκάρεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μην μπεις στον κόπο να δοκιμάσεις το κόλπο αυτό με έναν Ταύρο! Είναι από τα ζώδια που θέλουν την απόλυτη προσοχή σου για να κολλήσουν. Εάν τον αγνοείς, απλά θα γεμίσει υποψίες και θα κάνει το ίδιο και σε εσένα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αναμονή είναι κάτι που τραβά πολύ τον άνδρα Δίδυμο. Το κυνήγι της αγάπης σου είναι αυτό που κρατά τη σπίθα αναμμένη. Η παγίδα; Όλα αυτά με μέτρο… γιατί αν ο φίλος μας ο Δίδυμος σε έχει πολύ καιρό για θήραμα, τότε θα βαρεθεί!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με λίγο φτύσιμο ο άντρας Καρκίνος θα κολλήσει. Αν μπορέσεις να διαχειριστείς την ανασφάλειά του, που αυτό θα οδηγήσει στο να κλειστεί πολύ στον εαυτό του και να κρατά μέσα του τα συναισθήματά του, τότε μπορείς να το δοκιμάσεις…

Δείτε ακόμη: Ανάδρομη πορεία Αφροδίτης: Η εποχή που επιστρέφουν οι πρώην – Τι να περιμένεις μέσα στις γιορτές

ΛΕΩΝ

Ίσως το ζώδιο με τον μεγαλύτερο εγωισμό. Θέλει να έχει τα πρωτεία και θα σε διεκδικήσει αν χρειαστεί… Μη νομίζεις ότι το κάνει όμως για εσένα… Θα το κάνει για να διασφαλίσει πως δεν θα δεχτεί απόρριψη!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος, δε θέλει παιχνίδια και γρίφους. Θέλεις να τον κάνεις για πάντα δικό σου; Δείξε τα συναισθήματά σου χωρίς φόβους και πάθη. Τα θεωρεί όλα τα παιχνίδια περιττά και χάσιμο χρόνου και είναι πολύ πιθανόν, να συνεχίσει τη ζωή του μετά το «φτύσιμό σου»!

 

ΖΥΓΟΣ

 

Ίσως ο πιο γοητευτικός άνδρας του ζωδιακού. Ο Ζυγός, έρχεται να σε μαγνητίσει αλλά και να μαγνητιστεί, όταν δει πως δεν είσαι δεδομένη και χρειάζεσαι διεκδίκηση. Βέβαια, είναι δίκοπο μαχαίρι, καθώς είτε θα τρέξει να σε κατακτήσει ή αν έχει βρει κάτι άλλο στη ζωή του θα σε αφήσει να περάσεις χωρίς να δείξει ενδιαφέρον.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις οπλιστεί με άπλετη υπομονή για να μπορέσεις να διαχειριστείς έναν άντρα Σκορπιό, τότε ξέρεις τι σημαίνει να δείχνεις συνέχεια την αγάπη σου. Με το να δοκιμάσεις να εξαφανιστείς για να σε κυνηγήσει, θα τα καταφέρεις. Όμως μετά θα είναι αρκετά δύσκολο καθώς οι αμφιβολίες του θα φουντώσουν και θα κλειστεί αρκετά στον εαυτό του.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης, έχει τη λογική πως θα πρέπει να αισθάνεσαι τυχερή που σε έχει επιλέξει! Βαριέται πολύ εύκολα αν και του αρέσει το να είναι κυνηγός και θα πρέπει να του κεντρίσεις το ενδιαφέρον με διάφορους τρόπους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ζώδιο που δρα με τη λογική του. Τι πίστευες πως αν δείξεις αδιαφορία στον Αιγόκερω θα τσιμπήσει; Όχι βέβαια! Κουράζεται και αδιαφορεί για τα παιχνίδια αυτά, και θέλει να δείξεις το πνεύμα σου για να κερδίσεις την καρδιά του.

Δείτε ακόμη: Ποια είναι τα ζώδια που κάνουν το καλύτερο κρεβάτι και ποια θα σε απογοητεύσουν

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όσα κόλπα και να κάνεις στον Υδροχόο, δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρη πως τον έχεις του… χεριού σου! Μπορεί να σου δείχνει ότι «πιάνει» το να τον κάνεις να σε κυνηγά και μετά να είναι τόσο αδιάφορος τόσο πολύ που να σε… τρελάνει!

 

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς ζει για το κανάκεμα και τη φροντίδα. Αν καταλάβει ότι αδιαφορείς θα ταρακουνηθεί, όμως είναι πολύ πιθανό να διαστρεβλώσει τα γεγονότα και να φτιάξει ένα δικό του σενάριο που θα τον γεμίσει ανασφάλειες.

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος για σένα; Κάνε το κουίζ και μάθε!

Θες να κάνεις το κουίζ για να μάθεις ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος για σένα; Πολλές φορές είναι δύσκολο να εντοπίσουμε τον ιδανικό σύντροφο για...

Ζωδιακά ζευγάρια της… συμφοράς! Αυτοί είναι οι αταίριαστοι συνδυασμοί

Βάλε τους μαζί και δεν θα κάνουν τίποτα σωστά!   Στο παραπάνω βίντεο φαίνονται οι πιο αταίριαστοι συνδυασμοί των ζωδίων που δεν κάνουν χωριό, με τίποτα!    

Τα πέντε ζώδια που δεν ξετρελαίνονται με την ιδέα ενός καλοκαιρινού έρωτα!

Το καθένα έχει τους δικούς του λόγους. Αυτά είναι τα 5 ζώδια του αστρολογικού ωροσκοπίου που η αλήθεια είναι πως... δεν ξετρελαίνονται με την...

Οι αστρολόγοι μίλησαν! Αυτά είναι τα ζώδια που… τρώνε το περισσότερο κέρατο!

Θέλετε να μάθετε ποια ζώδια "τρώνε" το περισσότερο κέρατο σύμφωνα με τους αστρολόγους; Σύμφωνα με στατιστικές έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί, υπάρχουν κάποια ζώδια που είναι...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...