Quantcast

Αυτό είναι το crystal μανικιούρ που επιλέγουν οι stars για το φθινόπωρο 2022!

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Η τάση του πολυτελές σχεδίου νυχιών με στρας είναι εδώ για να μείνει και τα στρας έρχονται σε όλα τα διαφορετικά χρώματα, στυλ και σχήματα για να αναζωογονήσουν τις το nail art στα νύχια σου. Το πιο περίπλοκο είναι στην πραγματικότητα να «μείνουν» αυτοί οι κρύσταλλοι στρας στα νύχια σου, αλλά όπως και να έχει είναι το μανικιούρ που πρέπει να τολμήσεις για το φθινόπωρο του 2022.

Η δύναμη των στρας στα νύχια και των κρυστάλλων ιντριγκάρει όλο και περισσότερο των κόσμο των celebrities. Ήδη από τον προηγούμενο χειμώνα είδαμε αυτή την πολυτελή τάση να κατακλύζει το μακιγιάζ και τώρα μεταφέρθηκε και στο μανικιούρ. Αν θέλεις τα νύχια σου να μοιάζουν με αληθινά έργα τέχνης μη διστάζεις να διακοσμήσεις τα νύχια σου με στρας, λίθους και πετράδια.

Η Kylie Jenner επέλεξε αυτό το πολυτελές σχέδιο για το μανικιούρ σου και έδωσε το σήμα για την επόμενη τάση στο μανικιούρ. Το βερνίκι νυχιών που ταιριάζει σε αυτό το σχέδιο είναι nude προς ροζ, ώστε να έχει έναν αριστοακρατικό αέρα.

Τα νύχια με στρας και πολύτιμους λίθους ορίστηκε ως ένα από τα κορυφαία φθινοπωρινά μανικιούρ της φετινής σεζόν από τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας. Αλλά οι stars έχουν εγκρίνει αυτό το πολυτελές σχέδιο, καθώς συνδυάζει τη λάμψη και την κομψότητα που όλες επιθυμούμε στα νύχια μας.

Όταν εξετάζεις ποια βάση πρέπει να έχουν τα νύχια με στρας, τότε είναι καλύτερα να επιλέξεις τζελ για μεγαλύτερη διάρκεια. Αυτό που είναι ακόμα καλύτερο είναι να έχεις μια σκληρή επιφάνεια από ακρυλικό ή σκληρό δομικό τζελ κάτω από το βερνίκι για να κρατηθούν τα διακοσμητικά σου.

Όσο πιο δυνατό και λιγότερο εύκαμπτο είναι το νύχι, τόσο περισσότερο θα διαρκέσει το κρυστάλλινο μανικιούρ

Photos: Instagram

Δείτε ακόμη: Άννα Μαρία Ηλιάδου: Υιοθέτησε το neutral μανικιούρ που θα βλέπεις παντού τους επόμενους μήνες!

Δείτε ακόμη: Μαριέττα Χρουσαλά: Το σικάτο μανικιούρ της είναι must για καλεσμένη σε βάφτιση!

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Milky nails: Η κορυφαία τάση στο μανικιούρ για την σεζόν 2022- 2023!

Το καλοκαίρι oλοκληρώθηκε και μαζί η εποχή των φωτεινών, περίτεχνων σχεδίων και των μανικιούρ σε neon χρώμα. Τώρα το πιο διακριτικό, καθημερινό glam κυριαρχεί...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...