Quantcast

Ανακάλυψε ποιο είναι το πρώτο άρωμα που ξαναγεμίζει!

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Το νέο γυναικείο άρωμα του οίκου Giorgio Armani Beauty ΜΥ WAY είναι ένα σύγχρονο floral άρωμα ιδανικό για την εποχή. Φωτεινό, θηλυκό και μοντέρνο θα σου χαρίσει τη μυρωδιά ενός μπουκέτου λευκών λουλουδιών αλλά και μία αίσθηση αναζωογόνησης.

Tα συστατικά του αρώματος

Οι νότες βάσης του αρώματος αποτελούνται από πολυτελή βανίλια Μαδαγασκάρης, κεδρόξυλο Βιρτζίνιας και White Μusk. Eπιπλέον, η παρασκευή του αρώματος πραγματοποιείται με φυτικό αλκοόλ προερχόμενο από French Beets, τα οποία καλλιεργούνται με σεβασμό προς το περιβάλλον υπό γεωργικές συνθήκες.

Το πρώτο άρωμα που ξαναγεμίζει

Υπογραμμίζοντας την υπεύθυνη δέσμευση του οίκου Giorgio Armani Beauty στο περιβάλλον, το μπουκάλι του MY WAY, που γεμίζει ξανά, έχει σχεδιαστεί για να διαρκεί. Για πρώτη φορά στον κλάδο της υψηλής αρωματοποιίας, παρουσιάζεται ένα πρωτοποριακό και καθαρό σύστημα εύκολου refill. Απλά ξεβιδώνεις το πάνω μέρος του μπουκαλιού, αναποδογυρίζεις τη φιάλη refill των 150 ml και την τοποθετείς στο μπουκάλι του αρώματος χωρίς να χάσεις ούτε μία σταγόνα από το αγαπημένο σου άρωμα.

Ανακαλύπτοντας τον κόσμο

Η καμπάνια του αρώματος MY WAY, που φέρει την υπογραφή του δημιουργικού διδύμου Hunter & Gatti, ακολουθεί τη πανέμορφη ηθοποιό Adria Arjona σε ένα εξωτικό ταξίδι το οποίο εκτυλίσσεται στην πορεία σε ένα συναρπαστικό ντοκιμαντέρ, που αποθανατίζει τις αυθεντικές αντιδράσεις της καθώς βιώνει νέες συγκινητικές εμπειρίες ταξιδεύοντας στον κόσμο. Η ηθοποιός Adria Arjona ενσαρκώνει απόλυτα τη φιλοσοφία του MY WAY, καθώς τόσο η προσωπικότητα, όσο και η ιστορία της ζωής της, χαρακτηρίζονται από το ανοικτό πνεύμα σε νέες εμπειρίες και σχέσεις. 

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...