Quantcast

Black Friday: 7+1 μοναδικά προϊόντα ομορφιάς που πρέπει να αποκτήσεις τώρα!

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Στις 25 Νοεμβρίου είναι η επίσημη ημέρα Black Friday και όλες οι γυναίκες ετοιμαζόμαστε για να αγοράσουμε τα αγαπημένα μας προϊόντα σε εκπτώσεις που φτάνουν εώς και -60%. Είτε θέλεις να κάνεις restock στο αγαπημένο σου make up είτε να επενδύσεις σε ένα υπερόχο κατακόκκινο κραγιόν για τις γιορτές που πλησιάζουν, η Black Friday εκπτώσεις είναι η τέλεια ευκαιρία.

Ευτυχώς για εμάς, τα καταστήματα και οι αλυσίδες έχουν ήδη ξεκινήσεις τις μεγάλες προσφορές σε πολλά είδη ομορφιάς, ενώ μπορείς να δεις τις τιμές να “πέφτουν” πιο κάτω και από το μισό της αρχικής τους αξίας. Κάναμε, λοιπόν, την έρευνά μας στις Black Friday προσφορές και φτιάξαμε μία λίστα με τα 8 αγαπημένα μας προϊόντα ομορφιάς που πρέπει να αποκτήσεις και εσύ για τη νέα σεζόν!

Black Friday: 5+1 μοναδικά προϊόντα ομορφιάς που πρέπει να αποκτήσεις τώρα!

  • Η&Μ- Τώρα 4.49€

Ένα πολύχρωμο, αστραφτερό eyeliner και μάσκαρα σε ένα προϊόν. Η μακράς διαρκείας, ελαφριά φόρμουλα είναι εμποτισμένη με λεπτό glitter, προσθέτοντας εντυπωσιακή λάμψη σε κάθε εμφάνιση. 

  • Η&Μ- Τώρα 4.49€

Περιορισμένη έκδοση! Ακαταμάχητα γυαλιστερές σκιές ματιών με τέσσερις αποχρώσεις που συνδυάζονται μεταξύ τους και αναβαθμίζουν κάθε look. Vegan σύνθεση.

  • YouthLab- Τώρα 2.46€

Μάσκα ματιών για φωτεινότητα & μείωση μαύρων κύκλων, οιδημάτων & δυσχρωμιών

  • Η&Μ- Τώρα 5.99€

Highlighter σε μορφή πούδρας που αιχμαλωτίζει το φως και χαρίζει στο δέρμα εξαιρετική λάμψη. Vegan σύνθεση που δεν περιέχει συστατικά ζωικής προέλευσης.

  • YouthLab- Τώρα 9.92€

Ενυδατικός ορός προσώπου με 93% φυσικά συστατικά, λεπτόρευστη μη λιπαρή υφή, ειδικά σχεδιασμένος για να ενισχύει την υγρασία της επιδερμίδας. Με υαλουρονικό οξύ, αλλαντοΐνη, φυσικά σάκχαρα και εκχυλίσματα ιβίσκου και καρπού tamarind.

  • Dust& Cream- Τώρα 4,64€

Υψηλής κάλυψης ματ κραγιόν σε υγρή μορφή με ανεξίτηλο αποτέλεσμα. Η σύνθεση του αγκαλιάζει τα χείλη προσφέροντας τους ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα με πλούσιο χρώμα.

 

  • YouthLab- Τώρα 9.92€

Pore Refine Cleanser – Τζελ Καθαρισμού Προσώπου για Μικτές/Λιπαρές Επιδερμίδες 300ml

  • Η&Μ- Τώρα 7.49€

Κύλινδρος προσώπου σε μικρό, πρακτικό σχήμα. Ιδανικός για τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος ή για μασάζ με ορό ή έλαιο προσώπου.

Photos: Istock, YouthLab, H&M, Dust& Cream

Δείτε ακόμη: Black Friday 2022: Πότε πέφτει φέτος και τι θα πρέπει να λάβεις υπόψιν;

Δείτε ακόμη: Η&Μ: Οι 4+1 κορυφαίες αποχρώσεις κραγιόν για τη νέα σεζόν- Κάτω από 10€!

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Black Friday 2022: Πότε πέφτει φέτος και τι θα πρέπει να λάβεις υπόψιν;

Οι καταναλωτές κάθε χρόνο ανυπομονούν για τη μέρα που θα έρθει η Black Friday, ώστε να επωφεληθούν των μεγάλων εκπτώσεων στα αγαπημένα τους προϊόντα. Φέτος,...

Black Friday 2022: Μάθε τι πρέπει να προσέξεις εκείνη την ημέρα

Στις 25 Νοεμβρίου πέφτει φέτος η Black Friday και οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους με μεγάλες εκπτώσεις. Η Γενική Γραμματεία...

Black Friday 2022: Πότε είναι στην Ελλάδα και η σημαντική διαφορά που θα δούμε σε σχέση με άλλες χρονιές!

Εδώ και αρκετά χρόνια έχει έρθει και στην Ελλάδα ο ξενόφερτος θεσμό της Black Friday! Πρόκειται για ένα 24ωρο γεμάτο "τρελές" εκπτώσεις και προσφορές! Ο...

Black Friday αγορές με προϊόντα που θα σε συναρπάσουν σε τιμές σοκ!

Η Black Friday έρχεται και εμείς αναρωτιόμαστε που θα πρωτοεπενδύσουμε τα χρήματα μας, αφού οι ευκαιρίες μπορεί να είναι πολλές, αλλά οι ανάγκες μας...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...