Quantcast

Bridal make up: Το ιδανικό νυφικό μακιγιάζ για καστανά μάτια!

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Ένα από τα πιο λαμπερά γεγονότα στη ζωή κάθε κοριτσιού είναι ο γάμος της. Οι περισσότερες νύφες προσεγγίζουν πολύ σοβαρά την οργάνωση της ημέρας του γάμου τους, εξετάζοντας διαφορετικές επιλογές για την τελετή.

Το νυφικό μακιγιάζ δεν αποτελεί εξαίρεση! Οι γυναίκες που έχουν καστανά μάτια είναι απίστευτα τυχερές, αφού είναι πολλές οι επιλογές στο μακιγιάζ τους που μπορεί να απογειώσει το glam look της.

Από μόνα τους, τα καστανά μάτια σαγηνεύουν και αν βρεις την σωστή αντίθεση και αρμονία με το νυφικό φόρεμα και την ανθοδέσμη, η νύφη θα είναι ακαταμάχητη.

Ο απόλυτος οδηγός μακιγιάζ για νύφες με καστανά μάτια

Σκιά ματιών

 

Όλα εξαρτώνται από τις προτιμήσεις της ίδιας της νύφης, καθώς και από τον τόνο του δέρματος του προσώπου της. Αν η νύφη θέλει να εμφανίζεται ως κοκέτα μπροστά στον μελλοντικό της σύζυγο, οι ροζ σκιές είναι τέλειες για αυτήν. Μια καλή επιλογή στην σκιά ματιών είναι ένα απαλό χρώμα βερίκοκου.

Εάν από την άλλη πλευρά υπάρχει ανάγκη να ξεχωρίσεις, μπορείς να εφαρμόσεις σκιές σε έντονα χρώματα, όπως πράσινο ή μπλε. Αλλά είναι καλύτερα να αποκλείσεις τα πορτοκαλί χρώματα από το νυφικό μακιγιάζ σου. 

Mάσκαρα

Στην επιλογή της μάσκαρα για το νυφικό μακιγιάζ, πρέπει να εστιάσεις στην επιθυμία για μέγιστη φυσικότητα στην εμφάνισή σου. Για γυναίκες με καστανά μάτια, θα ήταν προτιμότερη επιλογή καφέ χρώματος για να τονίσεις το λαμπερό φυσικό χρώμα των ματιών σου.

Eyeliner

 

Το καλύτερο eyeliner για τις νύφες με καστανά μάτια είναι τα σμαραγδένια και καφέ eyeliners. Μερικές φορές, επίσης, και το χρυσό eyeliner φαίνεται καλό. Και μπορείς να επιλέξεις, για παράδειγμα, καφέ eyeliner στην γραμμή του βλεφάρου και χρυσό στην γωνία.

 Η τεχνική εφαρμογής αυτού του καλλυντικού προϊόντος περιλαμβάνει το περίγραμμα του βλεφάρου, όπου το εξωτερικό τόξο πρέπει να τραβιέται ομαλά προς τα πάνω, έτσι ώστε το βλέμμα να φαίνεται πιο ορθάνοιχτο.

Κραγιόν

Οι νύφες με καστανά μάτια είναι ιδανικό να φορέσουν αυτά τα χρώματα κραγιόν: Μπεζ, απαλό ροζ και φυσικοί τόνοι.

Το πιο φωτεινό μακιγιάζ χειλιών δεν απαγορεύεται για τα μάτια σου, οπότε σε αυτή την περίπτωση είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσεις ένα κόκκινο κραγιόν.

Dust& Cream- 6.99€

Photos: Istock, Dust& Cream

Δείτε ακόμη: Νυφικό μακιγιάζ για μελαχρινές: 4+1 μυστικά που πρέπει να γνωρίζεις!

Δείτε ακόμη: Ξεκούραστο βλέμμα πριν τον γάμο; Αυτό είναι το SOS προϊόν περιποίησης!

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Wedding vibes: Νυφικό μακιγιάζ για καστανές που είναι γεμάτο φως, λάμψη και χρώμα!

Το νυφικό μακιγιάζ είναι ιδιαίτερο και μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να επιλέξεις  το σωστό look για την ημέρα του γάμου σου. Ενώ...

Tips και προτάσεις για το πιο εντυπωσιακό νυφικό μακιγιάζ σε κοκκινομάλλες!

Πλησιάζει η ώρα του γάμου σου και τα δοκιμαστικά με την make up artist είναι το πιο σημαντικό ραντεβού της ημέρας. Γνωρίζοντας ορισμένα tips...

Το τέλειο νυφικό μακιγιάζ για ξανθιές ανάλογα με την απόχρωση του μαλλιού σου!

Όπως όλα τα χρώματα μαλλιών, είναι απαραίτητο να καταλάβεις αν είσαι ψυχρή, ουδέτερη ή ζεστή ξανθιά, ώστε να δείχνεις καλύτερα όταν επιλέγεις το νυφικό...

Νυφικό μακιγιάζ για μελαχρινές: 4+1 μυστικά που πρέπει να γνωρίζεις!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να παίξεις με την εμφάνιση του νυφικού μακιγιάζ και των μαλλιών σου την ημέρα του γάμου σου. Τα κρυστάλλινα αξεσουάρ και...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...