Quantcast

Bronze Make up look: Απόκτησε την ηλιοκαμμένη όψη του ήλιου με τη νέα Limited Edition σειρά μακιγιάζ της CATRICE “Bronze Away To …”

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Αν οι διακοπές σου αργούν ακόμη αλλά θέλεις να αποκτήσεις την sunkissed όψη του ήλιου άμεσα, η λύση έρχεται από την Catrice και τη νέα Limited Edition σειρά μακιγιάζ “Bronze Away To …” 

Αυτή η νέα σειρά θα σου προσφέρει όλα τα απαραίτητα για να δημιουργήσεις ένα μoναδικό bronze look με προϊόντα που διαθέτουν μοναδικές υφές και αισθησιακά αρώματα.

Eyeshadow Palette
Οι εννέα εξαιρετικά χρωματισμένες αποχρώσεις της παλέτας ματιών ταιριάζουν τέλεια μεταξύ τους και εμπνέουν καλοκαιρινά στιλ μακιγιάζ, ενώ τα φινιρίσματα των αποχρώσεων κυμαίνονται από ματ μέχρι ιριδίζοντα και μεταλλικά. 

Baked Bronzing & Highlighting Palette
Αυτή η μοναδική παλέτα με τις τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις του δημιουργεί ένα φυσικό μαύρισμα και ένα λαμπερό, ιριδίζον αποτέλεσμα λάμψης για το πρόσωπο και το σώμα. Χάρη στη μεταξένια απαλή υφή τους, οι αποχρώσεις είναι εύκολο να εφαρμοστούν και να αναμειχθούν μεταξύ τους.

Matt Face & Body Bronzer
Αυτή η εξαιρετικά λεπτόρευστη πούδρα bronzer με τον ανάγλυφο φοίνικα είναι το απόλυτο must-have για μια ηλιόλουστη επιδερμίδα. Χάρη στο ματ φινίρισμα και τον δροσερό υποτόνο, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και για contouring.

Hydrating Fixing Spray
Το εξαιρετικά ελαφρύ, ενυδατικό Fixing Spray με  το καλοκαιρινό άρωμα καρύδας είναι ο ιδανικός σύμμαχος για make up looks με μεγάλη διάρκεια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως primer πριν από το μακιγιάζ αλλά και ως face mist κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Face & Body Brush
Ένα πολυεργαλείο για υπέροχες καλοκαιρινές εμφανίσεις. Το υψηλής ποιότητας πινέλο Maxi, με πολύ μαλακές και πυκνές συνθετικές τρίχες, είναι εξαιρετικά ευέλικτο και κατάλληλο τόσο για υγρές όσο και για πουδρένιες υφές.

 

 

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Beyonce: Το μυστικό της για φυσική ηλιοκαμμένη όψη- Kοστίζει μόνο 15.99€!

Όταν πρόκειται να δώσεις μία ηλιοκαμμένη όψη στην επιδερμίδα σου χωρίς ηλιοθεραπεία ή σολάριουμ, τότε το bronzer είναι ο απόλυτος σύμμαχος στο μακιγιάζ σου. Ένα...

Ελένη Μενεγάκη: Η παλέτα σκιών που δίνει λάμψη και βάθος στο βλέμμα- Κοστίζει μόνο 11.99€

Η Ελένη Μενεγάκη μόλις δημοσίευσε ένα υπέροχο μακιγιάζ, με έντονο και σαγηνευτικό βλέμμα που καθηλώνει. Φυσικά, η βασίλισσα της τηλεόρασης έχει από τα πιο ωραία...

Τέλειο μαύρισμα: 4+1 φυσικοί τρόποι για λάμψη και σοκολατένιο χρώμα χωρίς ήλιο!

Όλοι γνωρίζουμε ότι η λευκή επιδερμίδα είναι πράγματι όμορφη, αλλά αν επιθυμείς το πολυπόθητο ηλιοκαμένο αποτέλεσμα στο δέρμα σου τότε σου έχουμε την λύση! Ετοιμάσου...

Φούξια Κραγιόν: Η Έλενα Χριστοπούλου λέει “ναι” στην no1 καλοκαιρινή απόχρωση!

H Έλενα Χριστοπούλου μόλις έδωσε την έγκριση της στην σούπερ σeξι, καλοκαιρινή απόχρωση του φούξια κραγιόν!  Οι γυναίκες που αγαπούν τα έντονα χρώματα στα χείλη,...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...