Quantcast

Χριστούγεννα 2022: Τα 5 ωραιότερα μανικιούρ των Ελληνίδων celebrities για τις γιορτές!

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Για τα Χριστούγεννα 2022, η λίστα με τα κορυφαία νύχια των γιορτών παρουσιάζουν  μινιμαλιστικές ιδέες με τις οποίες είχαμε εμμονή όλο το χρόνο – σκέψου τα glazed donuts της Hailey Bieber, αλλά και πολύ δυναμικά βερνίκια νυχιών με statement όψη.

Φτιάξε λοιπόν ζεστό κακάο, βάλε τα αγαπημένα σου χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ετοιμάσου να αποθηκεύσεις τα παρακάτω στιγμιότυπα με τα αγαπημένα μας χριστουγεννιάτικα σχέδια νυχιών από τις Ελληνίδες celebrities.

Πραγματικά δεν μπορείς να κάνεις λάθος με τα παρακάτω χριστουγεννιάτικα σχέδια νυχιών, αφού η Χριστίνα Μπόμπα, η Δανάη Μπάρκα και πολλές ακόμη stars θα σου δώσουν την  απαραίτητη έμπνευση.

Χριστούγεννα 2022: Τα 5 ωραιότερα μανικιούρ των Ελληνίδων celebrities για τις γιορτές!

Η Χριστίνα Μπόμπα ανανέωσε το χειμερινό μανικιούρ της και φωτογράφισε τα υπέροχα νύχια της με φόντο το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη δέχεται μια αυστηρή κριτική στα social media της, δεν χάνει στιγμή την εορταστική διάθεσή της και σου δείχνει το all time classic Christmas νύχι της.

Το Χριστουγεννιάτικο μανικιούρ της Δανάη Μπάρκα είναι το απόλυτο glam που μπορείς να υιοθετήσεις για τις φετινές γιορτές.

Η παρουσιάστρια του ” Πάμε Δανάη” πραγματικά έκλεψε τις εντυπώσεις με το glitter ασημί βερνίκι νυχιών της.

Αν επιθυμείς το εορταστικό μανικιούρ σου να μην ακολουθήσει τους κανόνες του κόκκινου και υιοθετήσεις το πιο trendy μανικιούρ της χρονιάς, τότε τα glazed donut νύχια της Βάλια Χατζηθεοδώρου είναι η τέλεια πρόταση.

Σε μία καφέ απόχρωση και γυαλιστερό φινίρισμα, αυτό το μανικιούρ μπορεί να σε συνοδεύσει με κομψότητα προς τα Χριστούγεννα 2022.

 

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια, Βάσια Κωσταρά, έχει μπει στην λίστα με τα ωραιότερα γιορτινά μανικιούρ του 2022 με αυτό το βερνίκι και σχήμα νυχιών.

Είναι η εναλλακτική πρόταση στα κοντά νύχια της Δανάη Μπάρκα και είναι ιδανικά για εσένα που θέλεις να γιορτάσεις με όλες τις τιμές τα Χριστούγεννα 2022.

Για να είναι ολοκλρωμένη η λίστα με τα γιορτινά μανικιούρ, τότε δεν θα μπορύσε να λείπει μία μίνιμαλ πρόταση.

Η Κέισι Μίζιου μας είχε δείξει πριν μερικές ημέρες τα νύχια της σε γαλακτερό βερνίκι νυχιών και glitter φινίρισμα.

Photos: Instagram

Δείτε ακόμη: Βάσια Κωσταρά: Το γιορτινό μανικιούρ που μπορείς να υιοθετήσεις από σήμερα κιόλας!

Δείτε ακόμη: Δούκισσα Νομικού: Με το απόλυτο classic μανικιούρ για τις γιορτές!

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...