Quantcast

Δούκισσα Νομικού: Αυτό είναι το hot make up trend που ακολουθεί στο μακιγιάζ!

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

H Δούκισσα Νομικού έχει από τα πιο λαμπερά και υγιή πρόσωπα της showbiz! Προσέχει ιδιαίτερα την επιδερμίδα της και την προετοιμασία του δέρματος πριν και μετά το μακιγιάζ.

Η ίδια δεν κρύβει την λατρεία της προς την περιποίηση και την ομορφιά, αφού συχνά μοιράζεται βίντεο με τα must have προϊόντα της.

Πρόσφατα, ήταν guest star στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας όπου το εντυπωσιακό της look με τα κόκκινα χείλη τράβηξε τα βλέμματα.

Αλλά, στην καθημερινότητα της αυτό είναι το νούμερο ένα make up look της.

Δούκισσα Νομικού: Ποια hot τάση ακολουθεί στο μακιγιάζ

Η τάση στο μακιγιάζ για την άνοιξη του 2022 θέλει φυσικό, λαμπερό αποτέλεσμα χωρίς υπερβολές. Στις πασαρέλες του Blumarine όλα τα μοντέλα ήταν ελαφρυά βαμμένα, με ροζ ζυγωματικά και χείλη.

To “glow skin” trend έχει ως κύριο στόχο την τάση το δέρμα να φαίνεται νεανικό, υγιές και απόλυτα λείο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πόροι και εξογκώματα.

Το φαινόμενο ξεκίνησε με τους K-beauty influencers ως αντίδραση ενάντια στο βαρύ μακιγιάζ και τα υπερβολικά ματ πρόσωπα.

Must have προϊόντα για το μακιγιάζ της Δούκισσας Νομικού

Serum προσώπου:

Επιβάλλεται να χρησιμοποιείς τον ορό ενυδάτωσης πριν το μακιγιάζ σου. Οι αισθητικοί ανά τον κόσμο χρησιμοποιούν τους ορούς, πριν το μακιγιάζ ως primer!

L’oreal Paris- Filler ορός προσώπου

 

Setting σπρέι:

Το setting σπρέι κρατάει το μακιγιάζ στη θέση του και δεν το αφήνει να “χαλάσει”. Γνωστό και ως σταθεροποιητικό σπρέι, το setting σπρέι μπορείς να το βρεις σε μορφή powder ή σπρέι και θα κρατήσει το μακιγιάζ σoυ άψογο όλη την ημέρα όπως της Δούκισσας Νομικού.

Catrice Cosmetics- Fixing σπρέι

Αντηλιακό:

Οι βάσεις μακιγιάζ με SPF (Sun Protection Factor) λειτουργούν ακριβώς όπως το αντηλιακό με τον ίδιο παράγοντα. Πολλές Ελληνίδες σταρς χρησιμοποιούν προϊόντα μακιγιάζ με δείκτη προστασίας, ώστε να μην εμφανιστούν ποτέ τα σημάδια γήρανσης από την χρόνια έκθεση στον ήλιο.

ΥouthLab- Wet skin SPF50

Ροζ ρουζ:

Για να πετύχεις το τελικό αποτέλεσμα της Δούκισσας Νομικού στο trend του “glow skin” στο μακιγιάζ της, πρέπει να εξοπλιστείς με το τέλειο ροζ ρουζ. To Cheek lover oil- ρουζ της Catrice Cosmetics είναι το must have προϊόν μακιγιάζ για την άνοιξη 2022!

Photos: Pixel Formula, Instagram, L’oreal Paris, Catrice Cosmetics, YouthLab

Δείτε ακόμη: Ελένη Φουρέιρα- Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το αγαπημένο τους προϊόν για σαρκώδη και ελκυστικά χείλη κοστίζει μονο 5.99€

Δείτε ακόμη: Μεταλλικές σκιές: Το μακιγιάζ που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις και πως να το πετύχεις

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δούκισσα Νομικού: Τα μαγιό της είναι must για τη βαλίτσα των διακοπών σου

Αν είσαι σε φάση που προετοιμάζεις την βαλίτσα των διακοπών σου, η Δούκισσα Νομικού με τα μαγιό που φόρεσε σε αναρτήσεις της στο Instagram,...

Δούκισσα Νομικού: Το λιλά φόρεμά της είναι αυτό που θα φορέσεις στα events του καλοκαιριού

Με ένα πολύ κομψό λιλά φόρεμα με cut outs είδαμε την Δούκισσα Νομικού στο Instagram, το οποίο είναι "έρωτας" και κατάλληλο για τα events...

Δούκισσα Νομικού: Το μυστικό της για λαμπερή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα

Η Δούκισσα Νομικού διαθέτει έναν ενεργό λογαριασμό στο Instagram και μοιράζεται με τους ακόλουθούς της διάφορα στιγμιότυπα της προσωπικής της και επαγγελματικής της ζωής. Πρόσφατα,...

Δούκισσα Νομικού: Βρήκαμε τα top πέδιλά της για τις νύφες του 2023!

Η Δούκισσα Νομικού είναι η Ελληνίδα "Carrie Bradshaw", αφού η συλλογή από παπούτσια που έχει συναγωνίζεται επάξια αυτή της δημοφιλούς ηρωίδας. Η ξανθιά καλλονή...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...