Quantcast

Γρηγόρης Πυρπύλης: Έλληνας ο νέος διευθυντής του δημιουργικού τμήματος του οίκου Hermès!

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Μετά από 183 χρόνια η γαλλική μάρκα κυκλοφορεί μια σειρά κραγιόν που ονομάζεται Rouge Hermès, σε 24 αποχρώσεις σε δύο διαφορετικά φινιρίσματα, ματ και σατέν. Η ματ φόρμουλα διαθέτει αποχρώσεις εμπνευσμένες από την εμβληματική τσάντα Birkin τους, με την υφή να υποτίθεται ότι μιμείται το απαλό δέρμα, ενώ οι σατινέ αποχρώσεις αποτίουν φόρο τιμής στα κλασικά μεταξωτά μαντήλια τους. Έχουμε ήδη κολλήσει!!

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Hermès (@hermes)

 Ποιος είναι ο υπεύθυνος για αυτό το μεγάλο βήμα του Hermes;

Θα αναφέρεται στην Agnès de Villers, πρόεδρο του τμήματος Parfum & Beauté και θα εργάζεται υπό την επίβλεψη του Pierre-Alexis Dumas, καλλιτεχνικού διευθυντή του οίκου Hermès. Θα είναι ο Creative director και υπεύθυνος για την ανάπτυξη του τμήματος beauty του Hermes… ο Γρηγόρης Πυρπύλης και είναι Έλληνας. 

Ο Γρηγόρης Πυρπύλης, ήταν ο cool 18χρονος φοιτητής της Αγγλικής Φιλολογίας που έκανε τα καλύτερα make up. Την επόμενη μέρα αποφάσισε ότι θέλει να πάει σε μια σχoλή μακιγιάζ για να εξοικειωθεί με τις τεχνικές και την ιστορία του make up. Σε μια εβδομάδα είχε ήδη κάνει την εγγραφή του. Συνέχισε με δεύτερη σχολή. Και βρέθηκε να εργάζεται στην ΜΑC

Στα 23 του χρόνια, και ενώ είχε μόλις ένα χρόνο πριν μετακομίσει στο Παρίσι, έγινε ο «πρεσβευτής» της Maybelline New York σε Ελλάδα και Κύπρο. Εκτοτε εξελίσσεται διαρκώς: από το 2015 ως το 2017 έγινε ο πρώτος makeup artist  που ορίστηκε παγκόσμιας πρεσβευτής για την εταιρεία φροντίδας του δέρματος Bioderma. Το 2018, έγινε ο πρώτος «πρεσβευτής» της Shiseido για την Ευρώπη.

Εκπρόσωπος του οίκου δήλωσε για τον Γρηγόρη Πυρπύλη: «Ακολουθούμε μια προοπτική για τη δημιουργία αντικειμένων για το Hermès Beauty, μια προσέγγιση που γεννιέται από διάφορους τομείς τεχνογνωσίας που συμπληρώνουν και εμπλουτίζουν ο ένας τον άλλον, με στόχο την εξυπηρέτηση ενός καλλιτεχνικού οράματος που εκφράζεται μέσω του αντικειμένου, του υλικού, του χρώματος, των χειρονομιών και του οικολογικού χαρακτήρα. Συνεχίζει, λέγοντας: «Ως ειδικός στα χρώματα, τις υφές και τις χειρονομίες που εκφράζουν και εξυψώνουν την ομορφιά, το ταλέντο του Γρηγόρη θα αποτελέσει κινητήρια δύναμη για την Hermès Beauté».

Δες το προφίλ και την ανάρτηση του Γρηγόρη Πυρπύλη όταν ανακοινώθηκε επίσημα η θέση του στον οίκο Hermes:

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Gregoris Pyrpylis (@gregoris)

Photos: Instagram

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...