Quantcast

Έβελυν Καζαντζόγλου: Το εντυπωσιακό beauty look της στο Φεστιβάλ Βενετίας 2022!

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Το Φεστιβάλ Βενετιάς 2022 είχε άρωμα Ελλάδας, αφού ο σπουδαίος σχεδιαστής μόδας, Βασίλης Ζούλιας, και η λαμπερή Έβελυν Καζαντζόγλου ένωσαν τις δυνάμεις τους για το κόκκινο χαλί του event.

Το δημοφιλές μοντέλο περπάτησε μπροστά από δεκάδες φωτογράφους και καθήλωσε με την μοναδική ομορφιά και το εκλεπτυσμένο στυλ της. Φορώντας ένα μεταξώτο φόρεμα σε ασπρόμαυρες αποχρώσεις, η Έβελυν Καζαντζόγλου μαγνήτισε τα βλέμματα και μεταμορφώθηκε σε μία star του Hollywood.

Το μεταξωτό φόρεμα είχε την υπογράφη του Βασίλη Ζούλια, ενώ η ασπρόμαυρη σύνθεση του χαρακτηρίζει και την φετινή συλλογή του. Ο σχεδιαστής μέσα από αυτή την εμφάνιση ήθελε να περάσει το μήνυμα ότι το καλό ντύσιμο δεν είναι το γυμνό, όπως έγραψε στην παρακάτω ανάρτηση του.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Vassilis Zoulias (@vzoulias)

Έβελυν Καζαντζόγλου: Αυτό είναι το beauty look από το Φεστιβάλ Βενετίας 2022

Η Έβελυν Καζαντζόγλου μάγεψε για μία ακόμη φορά με την εμφάνισή της και κέντρισε τα φλας των φωτογράφων με το απίστευτο ντύσιμο και beauty look της. Το γνωστό μοντέλο και influencer φόρεσε την μεταξωτή δημιουργία του Βασίλη Ζούλια, αλλά επιμελήθηκε η ίδια το μακιγιάζ και τα μαλλιά της.

Κι όμως, όπως η ίδια ανέρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τα κυμματιστά μαλλιά και το chic μακιγιάζ ήταν αποτέλεσμα της δικής της δημιουργίας.

Στα μαλλιά, η Έβελυν Καζαντζόγλου επέλεξε το χαρακτηριστικό κυμματισμό που υιοθετεί συχνά στα hair look της, ενώ στο make up τόνισε τα μάτια της με λεπτό eyeliner.

Στο μανικιούρ αρκέστηκε σε ένα μονόχρωμο βερνίκι νυχιών σε κόκκινη απόχρωση που αναδείκνυε υπέροχα τη λευκή επιδερμίδα της.

Η Έβελυν Καζαντζόγλου επέλεξε οβάλ σχήμα νυχιών που δείχει τα δάχτυλα πιο λεπτά και μακρά για την εμφάνισή της στο Φεστιβάλ Βενετίας 2022.

Photos: Instagram

Δείτε ακόμη: Έβελυν Καζαντζόγλου: Ποια Ελληνίδα σχεδιάστρια υπογράφει το εντυπωσιακό maxi φόρεμά της;

Δείτε ακόμη: Έβελυν Καζαντζόγλου: Το animal print μαγιό που την συνδέει με την Angelina Jolie!

 

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Έβελυν Καζαντζόγλου φόρεσε το Μarks & Spencer παντελόνι για άψογα office looks!

Η Έβελυν Καζαντζόγλου " σερβίρει" το ένα stylish look μετά το άλλο, ενώ ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram είναι το απόλυτο inspo για...

Η Έβελυν Καζαντζόγλου με το πιο ανατρεπτικό office look της χρονιάς!

Η Έβελυν Καζαντζόγλου κέρδισε τις εντυπώσεις στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού 2023, και άφησε την σφραγίδα της στο Παρισιάνικο street style. Η καλλονή με...

Έβελυν Καζαντζόγλου: Το μυστικό για ξεκούραστο και νεανικό βλέμμα όταν ταξιδεύει!

Τα eye patches είναι η νέα, απόλυτη τάση στη βιομηχανία της ομορφιάς! Πρόκειται για επιθέματα που τοποθετούνται στην περιοχή κάτω από τα μάτια, για...

Έβελυν Καζαντζόγλου: Η επώνυμη τσάντα της αξίας 265€ είναι sold out και θυμίζει Barbie!

Ποια γυναίκα δεν θα ήθελε να έχει στην γκαρνταρόμπα της αυτή την mini τσάντα που μοιάζει να έχει βγει από τον κόσμο της Barbie;...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...