Quantcast

Governors Awards 2022: Τα 3+1 ωραιότερα beauty looks της ξεχωριστής βραδιάς!

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Στο κόκκινο χαλί βλέπουμε πολλά από τα αγαπημένα μας βασικά μακιγιάζ όπως το smokey eyes, το έντονο eyeliner και την extra λαμπερή όψη για να αναφέρουμε μερικά. Δεδομένης της διαχρονικής και κολακευτικής φύσης τους, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι διασημότητες επιλέγουν τέτοιου είδους εμφανίσεις κάθε χρόνο.

Ωστόσο, το περασμένο Σαββατοκύριακο, η 13η ετήσια απονομή των Governors Awards ταρακούνησε τα πράγματα με αστέρες του Hollywood των οποίων το μακιγιάζ βρήκε την τέλεια ισορροπία μεταξύ των πολύχρωμων – μιας από τις μεγαλύτερες τις τάσεις του μακιγιάζ του 2023 – και του διακριτικού. Το μακιγιάζ που επιλέγουν με το ντύσιμό τους πολλές stars στο κόκκινο χαλί είναι συνήθως λίγο ακραία, αλλά φέτος είναι εκπληκτικά χαμηλών τόνων και επιμελώς ατημέλητα!

Governors Awards 2022: Τα 3+1 ωραιότερα beauty looks της ξεχωριστής βραδιάς!

Jennifer Lawrence: Η ξανθιά καλλονή μαγνήτισε τα βλέμματα με τις μακριές και πλούσιες βλεφαρίδες της, ενώ τόνισε τα χείλη της με το απόλυτο προϊόν των 90΄s, το διάφανο lip gloss!

Ana de Armas: Η Μέρλιν Μονρόε του Netflix επέλεξε γήινους τόνους σε όλο το μακιγιάζ της για την λαμπερή βραδιά των βραβείων. Καφέ σκιά ματιών, καφέ ρουζ και διάφανα χείλη αποτέλεσαν τα 3 βασικά κομμάτια της εμφάνισή της.

Margot Robbie: Μέσα στο πράσινο Bottega Veneta φόρεμά της, η ξανθιά καλλονή κινήθηκε σε παρόμοια απαλή απόχρωση στο μακιγιάζ των ματιών της με extra glitter στο καπάκι!

Σαν να βγήκε από παραμύθι η Margot Robbie διατήρησε καθαρή βάση στο foundation, ενώ φυσικά δεν ξέχασε το lip gloss της ( όλες με διάφανα χείλη)!

Olivia Wilde: Το πιο έντονο make up look το είδαμε από την πρώην σύντροφο του Harry Styles! Μαύρο μολύβι ματιών στο περίγραμμα και bronze αποχρώσεις στο υπόλοιπο μακιγιάζ, η σκηνοθέτης του ” Don’t Worry Darling” σαγήνευσε κοινό και φωτογράφους.

Photos: Zuma press

Δείτε ακόμη: MTV EMA 2022: Δες τα ωραιότερα beauty looks της βραδιάς!

Δείτε ακόμη: MTV Video Music Awards 2022: Οι καλύτερες εμφανίσεις και τα πιο εντυπωσιακά beauty looks της βραδιάς!

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...