Quantcast

Η Kate Winslet μιλά δημόσια για την επιδερμίδα, το γήρας και τις ανασφάλειες της!

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Χαίρομαι ιδιαιτέρως που μια σταρ του βεληνεκούς της Kate Winslet στέκεται δίπλα στον αγώνα των γυναικών ενάντια στον χρόνο και δηλώνει ξεκάθαρα πως παρά τις όποιες ανασφάλειες, αρνείται να σταματήσει το χρόνο στο μυαλό της, εθελοτυφλώντας καθώς μεγαλώνει!

Χαίρομαι επίσης που η φωνή της τα τελευταία χρόνια που εμψυχώνει τις γυναίκες είναι τόσο δυνατή που τεράστιες εταιρείες όπως η L’ Oreal Paris την επιλέγουν προκειμένου να τις εκπροσωπήσει στην δική της ηλικιακή κατηγορία.

Η Kate Winslet, είναι η φίλη που θα δώσει -μέσω zoom- συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και απο κάτω θα φοράει κάλτσες απο φόβο μη χρειαστεί να περπατήσει στον χώρο και προδώσει το γεγονός οτι εξαιτίας της πανδημίας, έχει απεριποίητα πόδια! 

Μη γελάς!

Έχει συμβεί τον Ιούνιο αυτο το περιστατικό και όταν μεταφέρθηκε απο την συντάκτρια αυτή η ανθρώπινη πλευρά της Kate Winslet, ήταν λες και νοερά είδαμε χιλιάδες γυναίκες να την χειροκροτούν που όχι μόνο έχει ανασφάλειες (βλέπε ανύπαρκτο πεντικιούρ) αλλά τις επικοινωνεί! 

Πάμε τώρα να σου πω τι δήλωσε πρόσφατα η ίδια για το γήρας και να την θαυμάσεις ακόμη περισσότερο:

“Έτυχε να με επιλέξει η L’ Oreal Paris και να είμαι μέρος της καμπάνιας της που αφορά στις γυναίκες. Πράγματι η εταιρεία, στο τέλος της ημέρας παραμένει εταιρεία που σημαίνει οτι την αφορούν οι πωλήσεις και το κέρδος.

Ωστόσο, την L’ Oreal Paris την αφορά παράλληλα και η γυναίκα, το πορτοφόλι της και η παροχή κοστοβόρων προϊόντων στην χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Αυτός είναι και ο λόγος που δέχτηκα να είμαι κομμάτι της ρουτίνας ομορφιάς που αφορά στις γυναίκες! Το γεγονός οτι παρά την άφιξη του γήρατος, επιθυμούμε να βρίσκουμε εκείνα τα προϊόντα που θα μας κάνουν να μεγαλώσουμε όμορφα.

Προσωπικά, αλλάζω κάθε μέρα!

Βλέπω τις αλλαγές τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο σώμα μου! Αλλά προσπαθώ να τις αγκαλιάσω, αλλιώς η τοξική μου διάθεση θα χαλάσει ακόμη περισσότερο την όψη μου.

Όλα είναι οπτική και αποδοχή. Εγω, άργησα μα κατάλαβα πως εμείς οι γυναίκες πάνω απο όλα, οφείλουμε να ακούμε τους εαυτού μας και -γιατί όχι- να κάνουμε μαζί τους ολόκληρες συζητήσεις! Μη το ξεχνάτε ποτέ! Μας έχουμε ανάγκη!”

PHOTO CREDITS: Abaca Press

 

 

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο νοσοκομείο η Kate Winslet! Τι συνέβη;

Η Kate Winslet υπέστη έναν τραυματισμό κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της νέας ταινίας "Lee", στην Κροατία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τον Ε.Τ. ...

Kate Winslet: Οι αποκαλύψεις της για τους γκέι ηθοποιούς του Hollywood

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Kate Winslet και μίλησε για τους γκέι ηθοποιούς που υπάρχουν στο Hollywood και κάνουν καριέρα κρύβοντας τη σεξουαλικότητά τους. Ο...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...