Quantcast

Κατερίνα Λιόλιου: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της θα σε ξαφνιάσει!

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Γνωρίσαμε την Κατερίνα Λιόλιου με καστανά μακριά μαλλιά, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε υιοθετήσει την τάση του bob. Τα κοντά μαλλιά ταιριάζουν τέλεια σε πρόσωπα με γωνίες, και η Κατερίνα Λιόλιου έχει την ιδανική δομή για τέτοια μήκη.

Όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο Glance.gr, η Κατερίνα Λιόλιου ταυτίζεται με το ρητό ότι μία γυναίκα που κόβει τα μαλλιά της, είναι έτοιμη να αλλάξει τον κόσμο. Και η εκρηκτική τραγουδίστρια διανύει το τελευταίο χρονικό διάστημα το πικ της καριέρας της και ανεβαίνει διαρκώς σε αναγνωρισιμότητα.

Επιπλέον, η Κατερίνα Λιόλιου είναι αρκετά ενεργή στα social media, αφού ο λογαριασμός της μετράει 122.000 followers. Όπως καταλαβαίνεις, ταρακουνάει το Instagram με κάθε της post και προκαλεί θαυμασμό με το styling της.

Κατερίνα Λιόλιου: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της θα σε ξαφνιάσει!

Με μία ανάρτηση, η Κατερίνα Λιόλιου παρουσίασε την μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της για το φθινόπωρο 2022. Η λαϊκή τραγουδίστρια έκοψε φράντζα, ενώ ανανέωσε το χρώμα στα μαλλιά της σε πιο ξανθό.

Είναι η πρώτη φορά που η Κατερίνα Λιόλιου τολμά ένα καθαρό ξανθό, αφού όλο το προηγούμενο καιρό επέλεγε καραμελέ- καφέ αποχρώσεις. Τώρα, η Κατερίνα Λιόλιου ανήκει στην λίστα με τις ξανθιές της showbiz και της πηγαίνει πολύ!

Η Κατερίνα Λιόλιου είπε αντίο στα μελί μαλλιά της και υποδέχτηκε τη νέα σεζόν με ανανεωμένη εμφάνιση. Αν και το παλιό χρώμα ταίριαζε αρκετά στον τόνο της επιδερμίδα της, το ξανθό είναι απίστευτα φωτεινό.

Τέλος, οι αφέλειες δίνουν ένα μυστήριο στο συνολικό hair look, αλλά όπως βλέπεις και από τις φωτογραφίες υπάρχουν λίγα πράγματα που δεν θα ταίριαζαν στην επιτυχημένη λαϊκή τραγουδίστρια.

Photos: Instagram

Δείτε ακόμη: Έχεις κοντά νύχια; Η Κατερίνα Λιόλιου επέλεξε το ιδανικό βερνίκι νυχιών!

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Λιόλιου: Το μπαλκόνι του σπιτιού της έχει το πιο must have τραπεζάκι! Είναι ευρύχωρο και με πολλά φυτά!

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατερίνα Λιόλιου: Ο hairstylist Γιώργος Αλεξόπουλος αποκαλύπτει στο Glance.gr τα μυστικά του νέου της look!

Η Κατερίνα Λιόλιου τόλμησε την μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της και μπήκε στην λίστα με τις ξανθές Ελληνίδες της showbiz. Η λαϊκή τραγουδίστρια διανύει,...

Κατερίνα Λιόλιου: Το μπαλκόνι του σπιτιού της έχει το πιο must have τραπεζάκι! Είναι ευρύχωρο και με πολλά φυτά!

Θέλετε να δείτε το μπαλκόνι του σπιτιού της Κατερίνας Λιόλιου; Είναι ευρύχωρο και με πολλά φυτά και έχει το πιο must have τραπεζάκι! Η Κατερίνα...

Κατερίνα Λιόλιου: Το λευκό χρώμα και η λιτή διακόσμηση κυριαρχούν στο σαλόνι της! Το τζάκι της θα το ζήλευε κάθε σπίτι!

Θέλετε να δείτε το λευκό χρώμα και τη λιτή διακόσμηση που κυριαρχούν στο σαλόνι της Κατερίνας Λιόλιου; Το τζάκι της θα το ζήλευε κάθε...

Πώς θα πετύχεις το καθημερινό μακιγιάζ της Κατερίνας Λιόλιου μόνο με 3.50€!

Το καθημερινό μακιγιάζ βασίζεται στο σωστό foundation και σε μία λεπτομέρεια που θα κυριαρχεί στο λουκ σου. Είτε θα τονίσεις λίγο παραπάνω τα χείλη...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...