Quantcast

Κατερίνα Στικούδη: Με εντυπωσιακό mermaid hair look στην Ελληνική Εβδομάδα Μόδας!

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Η Κατερίνα Στικούδη έδωσε το παρών στην ελληνική εβδομάδα μόδας και μάλιστα παρουσίασε το φαντασμαγορικό fashion show του Tassos Mitropoulos. Η εκρηκτική τραγουδίστρια στήριξε με την λαμπερή παρουσία της τον καταξιωμένο Έλληνα σχεδιαστή, ο οποίος παρουσίασε στην 31η Ελληνική Εβδομάδα Μόδας στον επιβλητικό χώρο του Ωδείου Αθηνών, τη νέα του συλλογή SS’23 «Blooming of Color».

Η συλλογή ήταν εμπνευσμένη απο τη χρωματική παλέτα ενός πολύχρωμου κήπου και την ιδιαίτερη γλυπτική των φύλλων, όπου οι έντονες λάμψεις και οι λαμπερές ποιοτικές ύλες κυριαρχούν. Στο ανατρεπτικό fashion show που παρουσίασε η εντυπωσιακή Κατερίνα Στικούδη, το παρών έδωσαν, όπως πάντα, αγαπημένοι φίλοι του σχεδιαστή, καθώς και πλήθος προσωπικοτήτων από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο.

Ωστόσο, αυτή που μαγνήτισε τα βλέμματα με το ονειρικό look της δεν ήταν άλλη από την Κατερίνα Στικούδη! Η καλλονή τραγουδίστρια έμοιαζε να έχει βγει από τον βυθό της θάλασσας με τα mermaid μαλλιά της και τις δύο τιρκουάζ και θαλλασί δημιουργίες που φόρεσε στην πασαρέλα.

Κατερίνα Στικούδη: Το mermaid hair look που επέλεξε για την ελληνική εβδομάδα μόδας!

Η λαμπερή Κατερίνα Στικούδη έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση κατά την διάρκεια της παρουσιάσης του fashion show ” Τassos Mitropoulos”. Τα μαλλιά της τα είχε σε έντονους κυμματισμούς από την ρίζα ως τις άκρες, και μάλιστα πολύ κοντά το ένα wave με το άλλο.

Αν επιθυμείς να υιοθετήσεις το hair look της Κατερίνας Στικούδη, τότε θα πρέπει να ζητήσεις από τον κομμωτή σου το γνωστό mermaid χτένισμα – μαλλιά γοργόνας-. Αυτό το γυναικείο χτένισμα έχει γίνει δημοφιλές τα τελευταία 10 χρόνια και έχουμε δει διάφορες εκδοχές του στο κόκκινο χαλί ή σε περιοδικά.

Το mermaid χτένισμα αντιγράφει την όψη που έχουμε δει στις γοργόνες μέσα από τα παραμύθια, ενώ οι έντονοι κυμματισμοί του θυμίζουν τα κύμματα της θάλασσας. Η Κατερίνα Στικούδη απογείωσε το mermaid χτένισμα με δύο δημιουργίες του γνωστού σχεδιαστή που ταίριαζαν εκπληκτικά με το beauty look της!

Photos: NDP press

Δείτε ακόμη: Η Κατερίνα Στικούδη αποκλειστικά στο Glance.gr! Η εξομολόγηση για την εγκυμοσύνη και η συμβουλή στις νέες μητέρες για το θηλασμό!

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Στικούδη: Εμφανίστηκε με διχτυωτό καλσόν και λευκές μπότες αγκαλιά με τον σύζυγό της

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...