Quantcast

“La Vie Est Belle”: Οι πιο στιλάτες παρουσίες στο κοσμικό event της Lancôme!

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Με ένα εντυπωσιακό event η εταιρία Lancome γιόρτασε τα 10 χρόνια του επιτυχημένου γυναικείου αρώματος “ La Vie Est Belle“. Στο ξεχωριστό πάρτυ, γιόρτασαν τα 10 χρόνια που το εμβληματικό άρωμα συνοδεύει κάθε μας στιγμή.

Η γυναίκα ταυτίζει το άρωμά της με αναμνήσεις και συναισθήματα, και το ” La Vie Est Belle” της Lancome έχει αποτελέσει συνοδοιπόρος στο συναρπαστικό ταξίδι της ζωής. Γνωστές προσωπικότητες της ελληνικής showbiz, influencers, παρουσιάστριες και ηθοποιοί παρευρέθηκαν στο πάρτυ της Lancome στο εμπορικό κέντρο, Golden Hall, δηλώνοντας την αγάπη τους για το αξεπέραστο γυναικείο άρωμα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε το παρών και φωτογραφήθηκε στο ροζ φόντο της εταιρίας με ένα μίνι εμπριμέ φόρεμα που έκλεψε τις εντυπώσεις. Το σατέν dress με τις ροζ και μωβ αποχρώσεις ταίριαζε εκπληκτικά με την αισθητική του χώρου, ενώ οι μαύρες δερμάτινες μπότες χάρισαν μία δυναμική πινελιά στο feminine σύνολο.

Τον Σεπτέμβριο του 2022, η εταιρία Lancome είχε γιορτάσει με τον πιο λαμπερό τρόπο το άρωμα “La Vie Est Belle”. Την πρώτη ημέρα της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, η Lancome φώτισε το εμβληματικό Petit Palais για να γιορτάσει τη 10η επέτειο του πιο επιτυχημένου γυναικείου αρώματος, “La Vie Est Belle”.

Tώρα, η μεγάλη μάρκα οργάνωσε ένα εξίσου λαμπερό event στην Ελλάδα με διάσημε πρόσωπα που εντυπωσίασαν με το στυλ και το beauty look τους. Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, φωτογραφικό υλικό από τα πιο στιλάτα σύνολα της βραδιάς για να πάρεις μία γεύση από το απόλυτο γυναικείο event.

Photos: NDP press

Δείτε ακόμη: Οι λαμπερές παρουσίες στο Balthazar για τα 50 χρόνια Envie shoes!

Δείτε ακόμη: Xάρισε εντυπωσιακό χρώμα στα χείλη σου με το νέο “L’ Absolu Rouge Drama Ink” της Lancome

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόκτησε το έντονο και λαμπερό βλέμμα της Lily Collins με την Advanced Génifique Yeux της Lancôme

Η κρέμα ματιών Advanced Génifique Yeux της Lancôme φωτίζει την περιοχή των ματιών και λειαίνει τις λεπτές γραμμές από την πρώτη κιόλας εφαρμογή με...

Xάρισε εντυπωσιακό χρώμα στα χείλη σου με το νέο “L’ Absolu Rouge Drama Ink” της Lancome

Τολμηρό, κομψό, εντυπωσιακά έντονο και, ταυτόχρονα, απόλυτα ανάλαφρο. Το νέο L’Absolu Rouge Drama Ink της Lancome εξασφαλίζει εκλεπτυσμένα σοφιστικέ αποτέλεσμα και αλάνθαστη εφαρμογή, χαρίζοντας έντονο...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...