Quantcast

Lip Balm: To must have για τα “σκασμένα” χείλη του χειμώνα

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Όταν οι θερμοκρασίες πέφτουν κατακόρυφα, πιθανότατα προσέχεις αυτόματα ότι το δέρμα σου θέλει ενυδάτωση, θρέψη και προστασία με λοσιόνς που έχουν σχεδιαστεί για να το προστατεύουν από τον σκληρό χειμώνα. Ωστόσο, μπορεί να μην σκεφτείς τόσο πολύ τα χείλη σου, τα οποία είναι εξίσου ευάλωτα στην ψύχρα του χειμώνα και ξηραίνονται και “σκάνε” εύκολα. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να εφαρμόζεις τακτικά lip balm.

YouthLab: Lip Balm all skin types

Άμεση θρέψη και ενυδάτωση για υγιή και όμορφα χείλη

Το lip balm δημιουργεί ένα προστατευτικό φράγμα μεταξύ των χειλιών σου και των ψυχρών θερμοκρασιών του χειμώνα. Το δέρμα στα χείλη είναι ευαίσθητο και δεν έχει σμηγματογόνους αδένες, που σημαίνει ότι δεν παράγει φυσικά τα ενυδατικά έλαια που παράγει το υπόλοιπο δέρμα. Αυτό το αφήνει εκτεθειμένο και ευαίσθητο σε ζημιές που σχετίζονται με τις καιρικές συνθήκες. Εκεί έρχεται το lip balm. Ενυδατώνει τα χείλη σου ώστε να παραμένουν ενυδατωμένα ανεξάρτητα από το πόσο ξηρός και κρύος είναι ο καιρός, διασφαλίζοντας έτσι την προστασία τους από τα στοιχεία της φύσης.

Όταν χρειάζεσαι και λίγη γυαλιστερή ενίσχυση, τα sticks του lip balm είναι μια εξαιρετική επιλογή. Μεταφέρονται εύκολα στη τσάντα σου και σου επιτρέπουν να προσθέσεις αμέσως υγρασία ενώ βρίσκεσαι εν κινήσει. Είναι τόσο αποτελεσματικά επειδή είναι εξαιρετικά συμπυκνωμένα με καταπραϋντικά συστατικά για τα χείλη. Δεδομένου ότι τα lip balms δεν περιέχουν νερό, προσφέρουν λίπανση απευθείας στα χείλη σου. Η σύνθεσή τους σημαίνει επίσης ότι δεν χρειάζονται υπερβολικά συντηρητικά. Εάν αναζητάς “γιατρικό” για τα χείλη χωρίς δυσάρεστες χημικές ουσίες, το lip balm θα είναι σημαντικό για εσένα. 

Dust+Cream: LIP BALM ΜΕ ΑΡΩΜΑ VANILLA CUPCAKE 4.50€

Πλούσιο σε ενυδατικά έλαια και βούτυρα, χαρίζει απαλή, ενυδατωμένα και λαμπερά χείλη

Catrice Cosmetics: Lip Coconut Balm

Αναδομεί τα ταλαιπωρημένα χείλη

Τα κύρια πλεονεκτήματα του lip balm είναι:

  1. Σούπερ συγκέντρωση: Μπορείς να εφαρμόσεις μικρή ποσότητα για να επιτύχεις τα ίδια αποτελέσματα με εναλλακτικές λύσεις όπως η λοσιόν και η βαζελίνη.
  2. Ταχύτερη επούλωση: Το δέρμα στα χείλη είναι πιο λεπτό από ό,τι κάποιο άλλο μέρος του σώματος. Η επιπλέον ενυδάτωση του επιτρέπει να επουλώνεται πιο γρήγορα.
  3. Πιο παχύρρευστη εμφάνιση: Η απλή εφαρμογή lip balm μπορεί να γεμίσει τα χείλη σου. Όταν στεγνώσουν, στην πραγματικότητα συρρικνώνονται σε μέγεθος.
  4. Προστασία SPF: Μερικά βάλσαμα για τα χείλη περιέχουν προστασία SPF που προστατεύει τα χείλη σου από τις βλάβες από τον ήλιο – διατηρώντας τα υγιή και νεανική στην όψη.

Photos: YouthLab, Dust+Cream, Catrice Cosmetics

Δείτε ακόμη: Σπιτικά scrubs χειλιών με αγνά υλικά που έχεις στην κουζίνα σου!

Δείτε ακόμη: Ενυδάτωσε τα χείλη σου με υπέροχα nude κραγιόν για όλες τις ώρες!

Δείτε ακόμη: ZARA BEAUTY: Πες αντίο στα ξηρά χείλη με το θρεπτικό λάδι που κοστίζει κάτω από 8 ευρώ!

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

12+1 tips ομορφιάς που θα ερωτευτείς!

Μήπως δυσκολεύεσαι κάθε μέρα με το μακιγιάζ, τα νύχια και τα μαλλιά σου; Σου έχουμε την λύση! Δες μερικά tips που θα σε βοηθήσουν και...

H Cara Delevigne πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Lip Glow του οίκου Dior

H Cara Delevingne είναι το νέο πρόσωπο του εμβληματικού balm χειλιών Lip Glow του οίκου Dior και με τη φρεσκάδα και την τολμηρή της...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...