Quantcast

Νύχια Πρωτοχρονιάς: Υπέροχα σχέδια για να υποδεχτείς το νέο έτος με στυλ!

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Το τέλος του 2022 πλησιάζει, πράγμα που σημαίνει ότι είναι καιρός να βάλεις ένα αστραφτερό smokey eye, να φορέσεις ένα νέο γιορτινό ρούχο —με παγιέτες, φυσικά— και να πειραματιστείς με τα νύχια Πρωτοχρονιάς.

Σου βρήκαμε μοναδικές ιδέες για νύχια για την Πρωτοχρονιά, καθώς και εμείς είμαστε να αναζήτηση του γιορτινού μανικιούρ μας.

Τα νύχια Πρωτοχρονιάς είναι το hot θέμα αυτή την στιγμή σε κάθε γυναικεία κουβέντα, oπότε συγκεντρώσαμε τις καλύτερες ιδέες και σχέδια. Τα νύχια Πρωτοχρονιάς του 2023 του άρθρου καλύπτουν όλα τα γούστα, είτε σου αρέσει η μινιμαλιστική προσέγγιση είτε το γκλίτερ. Συνέχισε προς τα κάτω και ετοιμάσου να κλείσεις ένα ραντεβού για νύχια το συντομότερο.

Νύχια Πρωτοχρονιάς: Υπέροχα σχέδια για να υποδεχτείς το νέο έτος με στυλ!

Υπάρχει τόση έμπνευση στο Instagram για να διαλέξεις, και εμείς έχουμε επιλέξει τα πιο δημιουργικά σχέδια. Οι nail artists έχουν δωσει τον καλύτερό τους εαυτό στα φετινά γιορτινά νύχια. 

Άλλωστε, το παλιό ρητό που λέει το πώς θα περάσεις την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σου αποφασίζει πώς θα περάσεις το υπόλοιπο της επόμενης χρονιάς, είναι ένας καλός λογος για να βρεις το ωραιότερο μανικιούρ. Άφησε, λοιπόν, τα νύχια Πρωτοχρονιάς να εκδηλώσουν όλη τη χαρά, τη δημιουργικότητα και την λάμψη που θα σε οδηγήσουν το επόμενο έτος.

Είτε προτιμάς την παραδοσιακή λάμψη της Πρωτοχρονιάς με glitter είτε ένα διαχρονικό γαλλικό μανικιούρ, εγγυόμαστε ότι υπάρχει ένα πρωτοχρονιάτικο σχέδιο νυχιών που θα ταιριάζει στο στυλ σου. Ίσως σκοπεύεις να είσαι με πυτζάμες εκείνη τη νύχτα… Κανένα πρόβλημα, έχουμε ένα μανικιούρ και για αυτό!

 

Photos: Istock

Δείτε ακόμη: Xmas nail art: Υπέροχα χριστουγεννιάτικα νύχια στο must χρώμα της σεζόν!

Δείτε ακόμη: Υπέροχα χριστουγεννιάτικα νύχια 2022 για να κερδίσεις τις εντυπώσεις τις φετινές γιορτές!

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Nail art: Οι Ελληνίδες celebrities σου δείχνουν τα εντυπωσιακά Πρωτοχρονιάτικα νύχια τους!

Ξέρεις το παλιό ρητό που λέει πως όπως θα περάσεις την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, έτσι θα περάσεις το υπόλοιπο της επόμενης χρονιάς; Άφησε, λοιπόν,...

Minimal nails: Η Ελένη Βουλγαράκη έκανε το πιο απλό και σικ μανικιούρ Πρωτοχρονιάς!

Η Ελένη Βουλγαράκη ακολούθησε τα βήματα της Ιωάννας Τούνη για το πρωτοχρονιάτικο μανικιούρ της. Πριν λίγες ημέρες, η εγκυμονούσα influencer μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...