Quantcast

Pink power: Ιδέες για εντυπωσιακά ροζ νύχια τον χειμώνα 2023!

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Το ροζ είναι ένα τόσο υπέροχα χρώμα για τα νύχια που σίγουρα θα υπάρχει μια απόχρωση που αρέσει σε όλους. Oι nail artists το χρησιμοποιούν για να δημιουργήσουν αξιολάτρευτα σχέδια στα νύχια 2023. Είτε επιλέξεις ένα γλυκό παστέλ είτε μια έντονη και ζωντανή απόχρωση ροζ, αυτά είναι τα ροζ μανικιούρ που αξίζει να δοκιμάσεις.

Το ροζ μανικιούρ έχει συνδεθεί από καιρό όχι μόνο με την Barbie, αλλά και με πολλές διασημότητες. Σήμερα τα ροζ νύχια είναι η επιλογή ολοένα και περισσότερων stylists και διασημοτήτων που τους αρέσει να συμβαδίζουν με τις τάσεις της εποχής. Τα ροζ νύχια είναι μοντέρνα, ελκυστικά και τις περισσότερες φορές τόσο ρομαντικά και θηλυκά.

Γι’ αυτό στο σημερινό άρθρο, θα ρίξουμε μια ματιά στα ροζ σχέδια νυχιών 2023 και θα σε εμπνεύσουμε με πολλές ιδέες για υπέροχα μανικιούρ σε ροζ τόνους που θα σε κάνουν να νιώσεις κομψή και όμορφη!

Pink power: Ιδέες για εντυπωσιακά ροζ νύχια τον χειμώνα 2023!

Όπως σου είχαμε γράψει και πριν μερικές εβδομάδες, η Hailey Bieber εγκαινίασε τα ροζ νύχια για το 2023. Το πανέμορφο μοντέλο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το ροζ glazed μανικιούρ της και έδωσε το νέο trend της σεζόν.

Τώρα είναι η σειρά σου να δοκιμάσεις την τάση με τα ροζ νύχια για τον χειμώνα 2023. Παρακάτω θα βρεις πολλά και διαφορετικά σχέδια που σίγουρα ένα θα καλύψει τα γούστα σου.

Photos: Istock, Instagram

Δείτε ακόμη: Υπέροχες ιδέες για μαύρα νύχια τον χειμώνα του 2023!

Δείτε ακόμη: Nail trend: Υπέροχες ιδέες για ροζ νύχια την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νail art: Η απόλυτη πρόταση για ροζ νύχια που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις!

Το ροζ είναι ίσως ένα από τα πιο αγαπητά χρώματα στον κόσμο της ομορφιάς. Μπορείς να φορέσεις την ροζ σκιά ματιών με όποιον τρόπο...

Nail trend: Υπέροχες ιδέες για ροζ νύχια την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Το ροζ είναι ένα τόσο υπέροχo και κοριτσίστικο χρώμα για τα νύχια που σίγουρα θα υπάρχει μια απόχρωση που θα ταιριάζει σε όλους. Χρησιμοποίησε...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...