Quantcast

Shay Mitchell: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της προκάλεσε αντιδράσεις!

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

H Shay Mitchell είναι γνωστή ηθοποιός και παραγωγός, η οποία λετρεύτηκε μέσα από τη σειρά “Pretty Little Liars”. Το κοινό την είχε συνηθίσει με τα χαρακτηριστικά μελαχρινά της μαλλιά, στα οποία απλά θα έκανε μπαλαγιάζ ή ανταύγιες.

Tα βαμμένα κόκκινα μαλλιά της στην επίδειξη μόδας Fendi Άνοιξη/Καλοκαίρι ’23 κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων στα social media. Oι φανς της χωρίστηκαν σε στρατόπεδα ανάμεσα σε αυτούς που λάτρεψαν το νέο μαλλί και σε αυτούς που ήθελαν πίσω το signature μελαχρινό της.

H Shay Mitchell πόζαρε για φωτογραφίες στο σόου με τις Chiara Ferragni, Ximena Lamadrid και Sasha Meneghel, καθώς και τη Silvia Venturini Fendi.

Για την επίδειξη πασαρέλας, η σταρ επέλεξε ένα κομψό updo με δύο τούφες να πλαισιώνουν το πρόσωπό της. Και το φλογερό κόκκινο χρώμα της ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

Η Shay Mitchell φόρεσε ένα κίτρινο ρούχο Fendi, το οποίο περιελάμβανε ένα μεγάλο πουλόβερ με μια μαύρη διχτυωτή μπροστινή τσέπη και μια περίτεχνη φούστα από δαντέλα.

Για την εκδήλωση, συνδύασε το outfit με κλασικές μαύρες γόβες, μαύρα γυαλιά ηλίου, ασημένιους κρίκους και μια μικρή κίτρινη τσάντα Fendi.

Ο make up artist της, Ivan Núñez, ο οποίος έχει συνεργαστεί με διασημότητες όπως Paris Hilton, Ryan Destiny και Doja Cat, έδωσε στην  Shay Mitchell μια γλυκιά, απλή εμφάνιση μακιγιάζ με ροζ ρουζ και ανοιχτό ροζ lipstick.

Photos: Abaca press

Δείτε ακόμη: Shay Mitchell: Η πασίγνωστη ηθοποιός αποκάλυψε ότι περιμένει το δεύτερο παιδάκι της!

Δείτε ακόμη: Shay Mitchell: Έγινε μητέρα για δεύτερη φορά!

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Shay Mitchell: Έγινε μητέρα για δεύτερη φορά!

Η Shay Mitchell έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της! Η 35χρονη ηθοποιός του Dollface και η επί χρόνια σύντροφος Matte Babel καλωσόρισαν το δεύτερο...

Rihanna: Πρωταγωνίστρια του Hollywood ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και αντιγράφει τα look της

Η Rihanna έχει ταρακουνήσει όλη την βιομηχανία του Hollywood όχι μόνο με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της αλλά και με τις στιλιστικές επιλογές της!!...

Shay Mitchell: Η πασίγνωστη ηθοποιός αποκάλυψε ότι περιμένει το δεύτερο παιδάκι της!

Η Shay Mitchell ξάφνιασε ανακοινώσει ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της.  Η αποκάλυψη έγινε πριν από μερικές ώρες μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...