Quantcast

Σοφία Αλιμπέρτη: Η σικ και αέρινη εμφάνιση στην νέα έκθεση του γιου της!

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

H Σοφία Αλιμπέρτη ζει μία ήρεμη και γεμάτη ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στο αγαπημένο της νησί, την Πάρο, όπου δραστηριοπείται και επιχειρηματικά. Οι γιοι της, Μιχάηλ Βαρθακούρης και Νικόλας Βαρθακούρης έχουν κλέψει την καλλιτεχνίκη φλέβα του πατέρα τους, Γιάννη Πάριου, και ξεχωρίζουν για το ταλέντο τους.

Ο Νικόλας Βαρθακούρης– γνωστός ως Good Job Nicky- ασχολείται με το τραγούδι, ενώ όλοι μιλούν για δυνατότητες που μπορούν να φτάσουν ως το Hollywood. Από την άλλη πλευρά, ο μεγάλος γιος του ζευγαριού, Μιχαήλ Βαρθακούρης λατρεύει την φωτογραφία και κάνει πλέον τις δικές του εκθέσεις.

Σε μία από αυτές, εμφανίστηκε και η Σοφία Αλιμπέρτη για να θαυμάσει και να στηρίξει το έργο του γιου της, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την σικάτη και αέρινη εμφάνισή της.

Σοφία Αλιμπέρτη: Αυτό είναι το αέρινο σετ που φόρεσε

Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει υιοθετήσει ένα αέρινο και καλοκαιρινό στυλ στα ρούχα της, επηρεασμένη από την μόνιμη διαμονή της στην Πάρο. Επιλέγει ρούχα που δεν περιορίζουν τις κινήσεις της, ενώ εκπέμπουν ένα καλοκαιρινό αέρα είτε με την γραμμή είτε με το μοτίβο της.

Το υπέροχο σετ που επέλεξε να φορέσει για την νέα έκθεση του γιου της, Μιχαήλ Βαρθακούρη, μας έκανε να λησμονήσουμε τις βόλτες στα σοκάκια του νησιού και να ευχόμασταν να είχε λίγο ακόμη καλοκαίρι.

Το πουκάμισο της Σοφίας Αλιμπέρτη ήταν σε φαρδιά γραμμή και σεταρισμένο με την αέρινη παντελόνα που είχε ένα ιδιαίτερο print. 

Τόσο οι ψυχρές αποχρώσεις όσο και η γραμμή του συνόλου χάρισαν κομψότητα στην εμφάνιση, ενώ ο συνδυασμός ασημένιων και χρυσών κοσμημάτων ήταν μία ακόμη ξεχωριστή προσθήκη στο σικ ντύσιμο της Σοφίας Αλιμπέρτη.

Η ψάθινη τσάντα της έδενε μοναδικά με το καλοκαιρινό αέρα του συνόλου και είναι μία διαχρονική πρόταση για τα summer outfits.

Photos: Papadakis press

Δείτε ακόμη: Σοφία Αλιμπέρτη: Οι καλλιτεχνικές φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με μαγιό στη θάλασσα!

Δείτε ακόμη: Σοφία Αλιμπέρτη: Δείτε το παραδεισένιο νησιώτικο σπίτι της στην Πάρο που είναι σκέτη μαγεία!

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελένη Φιλίνη: Ο ηθοποιός που την συμβούλεψε να μην αποκαλύπτει την ηλικία της

Η Σοφία Αλιμπέρτη υποδέχθηκε στο πλατό του «Ζήσε Αλλιώς» την ηθοποιό Ελένη Φιλίνη και συζήτησαν, μεταξύ άλλων, για το αν μπορούμε να «σταματήσουμε» τον...

Ζήσε Αλλιώς με τη Σοφία Αλιμπέρτη: Τι θα δούμε σήμερα;

Η Σοφία Αλιμπέρτη μοιράζεται μαζί μας, καθημερινά στις 16:00, το motto της ζωής της: «Ζήσε αλλιώς». Αγαπημένη παρουσιάστρια, με εμπειρία, επικοινωνιακό ταλέντο, αμεσότητα, αφοπλιστική ειλικρίνεια...

Ζήσε Αλλιώς: Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη

Η Σοφία Αλιμπέρτη από τη Δευτέρα 17 Απριλίου και καθημερινά στις 16:00 στον ΑΝΤ1 θα μοιράζεται μαζί μας το motto της ζωής της: «Ζήσε...

Σοφία Αλιμπέρτη: Πλάνα από το μίνιμαλ σαλόνι του σπιτιού της, με τους λευκούς καναπέδες και το τζάκι

Θέλετε να δείτε πλάνα από το μίνιμαλ σαλόνι του σπιτιού της Σοφίας Αλιμπέρτη, με τους λευκούς καναπέδες και το τζάκι; Η Σοφία Αλιμπέρτη είναι έμπειρη...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...