Quantcast

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η διαφορετική πρόταση στο μανικιούρ της για chic νύχια!

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Άλλοι ετοιμάζονται να φύγουν τώρα για τις καλοκαιρινές διακοπές τους, ενώ άλλοι γυρνάνε από αυτές. Είναι, όμως και όλοι αυτοί (μέτρησε και εμένα μέσα) που κάναμε τα μπάνια μας, δουλεύαμε κανονικά όλα τον Αύγουστο και στο μυαλό μας έχει φτάσει ήδη το φθινόπωρο.

Ανάλογα, λοιπόν, τον προγραμματισμό που έχεις κάνει θα επιλέξεις και το επόμενο μανικιούρ σου. Αν σε δύο μέρες φεύγεις για βουτιές, τότε αναζήτησε την λέξη “μανικιούρ” στην στήλη μας και δες τις ωραιότερες καλοκαιρινές προτάσεις των Ελληνίδων celebrities σε neon και δροσερά χρώματα.

Αν, ωστόσο, είσαι στην δική μου κατηργορία που το μυαλό σου είναι προς τον Σεπτέμβριο τότε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μόλις έκανε την πιο διαφορετική πρόταση για το μανικιούρ και το αποτέλεσμα είναι απίστευτα θηλυκό και σικ.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: To διαφορετικό μανικιούρ της θα σε εκπλήξει

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αφού απόλαυσε τις καλοκαιρινές διακοπές της στα ελληνικά νησιά, επέστρεψε και έκανε το πιο διαφορετικό μανικιούρ. Το βερνίκι που επέλεξε ήταν σε μία άκρως θηλυκή και σeξι απόχρωση που ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες.

Η παρουσιάστρια του “Happy Day” έχει αναβαθμίσει το προσωπικό της στυλ και καθετί που δοκιμάζει είναι μία δήλωση. Έτσι, λοιπόν, το νέο μανικιούρ της είναι ιδανικό για να υποδεχτείς τον Σεπτέμβρη και να κάνεις ομαλά την μετάβαση στο φθινόπωρο.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε ένα βαθύ κόκκινο βερνίκι ( προς μπορντώ απόχρωση) και εντυπωσίασε με την σούπερ θηλυκή και σικάτη πρότασηή της. Αυτή η απόχρωση στο μανικιούρ είναι ιδανική για την μετάβαση στους φθινοπρωρινούς μήνες και η όμορφη παρουσιάστρια θέλησε να δοκιμάσει ένα βερνίκι με γκλίτερ.

Μία σικ πρόταση από την Σταματίνα Τσιμτσιλή για το μανικιούρ μετά το καλοκαίρι! Όπως βλέπεις δένει πολύ όμορφα με την μαυρισμένη επιδερμίδα της, αλλά ταιριάζει εξίσου σε λευκές επιδερμίδες.

Η μπορντώ απόχρωση στα νύχια της παρουσιάστριας ήταν η πιο διαφορετική που έχουμε δει ως σήμερα από τις αγαπημένες μας Ελληνίδες celebrities και είναι η πρώτη πρόταση για τον φθινόπωρο.

 

Photos: Instagram

Δείτε ακόμη: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το πιο μοντέρνο ρούχο παραλίας- Το χρώμα είναι trend!

Δείτε ακόμη: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Απόλαυσε το μπάνιο της με στιλάτο μαγιό σε παραλία της Πάρου! (φωτογραφίες)

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σταματίνα Τσιμτσιλή – Σίσσυ Χρηστίδου: Στιλάτες με τζιν! To fashion inspo για όλες τις ώρες της ημέρας

Σίγουρα το τζιν είναι από τα πιο διαχρονικά κομμάτια που μπορείς να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου, ωστόσο ορισμένες φορές το προσπερνάμε, ακριβώς γιατί το...

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την αποβολή της Έλενας Τσαγκρινού: “Μου έχει συμβεί και εμένα και δύο φορές μάλιστα”

Την εγκυμοσύνη της ανακοίνωσε η Έλενα Τσαγκρινού το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Η τραγουδίστρια περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον Dj Stephan, το οποίο...

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το black n’ white σύνολό της δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου

Με ένα πολύ κομψό σύνολο εντοπίσαμε την Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της και το Instagram αντίστοιχα, το οποίο δεν πρέπει να λείπει από την...

Σταματίνα Τσιμτσιλή: No1 χρώμα για τα Χριστούγεννα 2023 εκείνο στα νύχια της

Αν δεν έχεις κάνει ακόμα το manicure σου για τα Χριστούγεννα 2023 και γενικότερα τις γιορτές, το χρώμα που έκανε στα νύχια της η...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...