Quantcast

Το μυστικό των Eλληνίδων stars για νεανικό και ξεκούραστο βλέμμα- Η Φαίη Σκορδά το λατρεύει

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Το δέρμα στην περιοχή των ματιών είναι κατά 40% πιο λεπτό από εκείνο του υπόλοιπου σώματος, με αποτέλεσμα να είναι το πρώτο σημείο που εμφανίζει σημάδια κούρασης, ρυτίδες και λεπτές γραμμές.

Τα μυστικά ομορφιάς των αγαπημένων μας celebrities κάποτε ήταν επτασφράγιστο μυστικό. Τώρα πια, όμως, αποκαλύπτονται από τις ίδιες με σκοπό να έρθουν πιο κοντά στο κοινό τους και να δώσουν την δική τους πρόταση στην περιποίηση της επιδεμίδας.

Οι Eλληνίδες stars έχουν ένα κοινό “μυστικό” όσο αφορά την περιοχή κάτω από τα μάτια, αφού χρησιμοποιούν όλες το ίδιο προϊόν ομορφιάς. Βέβαια, μία πλήρης ρουτίνα περιποίησης με ενυδατική κρέμα, ορό προσώπου και κρέμα ματιών είναι must, αλλά αυτό το προϊόν προσφέρει extra ενυδάτωση και οφέλη για τα μάτια σου.

Το προϊόν ομορφιάς που εμπιστεύονται οι Eλληνίδες stars για την περιοχή των ματιών

Η Φαίη Σκορδά, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Κατερίνα Καινούργιου είναι μόνο μερικές από τις Eλληνίδες celebrities που εμπιστεύονται τα eye patches για την περιποίηση στην περιοχή των ματιών τους.

Τα eye patches εκτοξεύτηκαν τα τελευταία χρόνια στην προτίμηση των γυναικών για την ευαίσθητη περιοχή κάτω από τα μάτια και έγινε το no1 προϊόν περιποίησης για τους μαύρους κύκλους και την αφυδάτωση. Τα eye patches είναι μικρές υφασμάτινες μάσκες, ειδικά σχεδιασμένες για την περιοχή των ματιών.

Η υψηλή συγκέντρωση καταπραϋντικών, ενυδατικών και επανορθωτικών συστατικών που καταπραΰνουν, ενυδατώνουν και αναζωογονούν την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, έχουν κάνει τα eye patches το αγαπημένο προϊόν ομορφιάς των celebrities.

Πως θα εφαρμόσεις τα eye patches 

Πρέπει να έχεις καθαρίσει πλήρως την επιδερμίδα σου για να έχουν αποτέλεσμα τα eye patches. Χρησιμοποίησε ένα patches για κάθε μάτι και τοποθέτησε το κάτω από την περιοχή των ματιών. Άφησε τα να δράσουν για τουλάχιστον 10 λεπτά και αφαίρεσε το αργά από τις άκρες.

Ο extra ορός που θα έχει απομείνει μπορεί να απορροφηθεί κάνοντας ένα απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Τα eye patches είναι το πιο αποτελεσματικό προϊόν για τα κουρασμένα μάτια και οι αγαπημένες μας celebrities το εμπιστεύονται για την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας τους.

Photos: Instagram

Δείτε ακόμη: Eye Patches: H τάση στην περιποίηση που υπόσχεται να εξαφανίσει τους μαύρους κύκλους

Δείτε ακόμη: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αποκαλύπτει το μυστικό ομορφιάς της για ξεκούραστο βλέμμα

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Eye Patches: H τάση στην περιποίηση που υπόσχεται να εξαφανίσει τους μαύρους κύκλους

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί να ξυπνήσετε με μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σας: μόλις επιστρέψατε από ένα εξαντλητικό 8ωρο, το παρακάνατε με...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...