Quantcast

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή (1/7-3/7)

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Η Παρασκευή μας καλεί να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι, να ξανακερδίσουμε τη χαμένη μας περηφάνια, την αξιοπρέπεια, τη δύναμη και να αντιμετωπίσουμε όλα τα θέματά μας με θάρρος. Είναι μια μέρα που μας ανεβάζει το ηθικό, μας δίνει ενέργεια και ζωντάνια, μας ξυπνά το γενναιόδωρο πνεύμα μας, μας σπρώχνει να γλεντήσουμε και να διασκεδάσουμε, υποδεχόμενοι με κέφι το σαββατοκύριακο. Μας τονώνει την αυτοπεποίθηση, μας κάνει να πιστεύουμε ότι αξίζουμε τα καλύτερα κι όχι τα ψίχουλα και μας ζητά να εντυπωσιάσουμε, να τραβήξουμε πάνω μας την προσοχή με τα έργα και την παρουσία μας. Ο έρωτας είναι δημιουργικός, πηγή ζωής, μας κάνει να νιώθουμε μοναδικοί κι ανεπανάληπτοι, μας εμπνέει, μας ζεσταίνει την καρδιά. Επαγγελματικά, κοιτάμε ψηλά, ζητάμε μεγαλεία, τίτλους, την επιβεβαίωση, την επιβράβευση για ό,τι κάνουμε. Δεν χρειάζεται να γίνουμε ανταγωνιστικοί, ούτε να παίξουμε «βρώμικα», αφού είμαστε οι καλύτεροι στο είδος μας.

Το Σάββατο έχει λάμψη, κέφι και ενθουσιασμό. Τουλάχιστον κατά το μεγαλύτερο μέρος του θα μας απασχολεί μόνο το πώς θα περάσουμε καλά, πού θα πάμε να διασκεδάσουμε, με ποια παρέα θα βρεθούμε, ξεχνώντας δουλειές, μιζέρια και άγχη. Η φλόγα της ζωής καίει έντονη μέσα μας και μας παρακινεί. Μας καλεί να αναδείξουμε τα ταλέντα μας, να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να δείξουμε ανωτερότητα, αν χρειάζεται. Ίσως χάσουμε λίγο το μέτρο, υπερβάλλουμε στην προσπάθειά μας να κερδίσουμε τις εντυπώσεις ή τα μάτια που θέλουμε, αλλά είναι κι αυτό του ταμπεραμέντου μας. Από το απόγευμα και μετά, θα επανέλθουμε… στα κανονικά μας επίπεδα. Θα αντιμετωπίζουμε τα πάντα πιο εκλογικευμένα, θα κρίνουμε και θα αξιολογούμε. Θα καταλάβουμε ότι η ποιότητα είναι αυτό που μετράει κι όχι η ποσότητα κι ότι πρέπει να είμαστε συνειδητοί σε ό,τι κάνουμε. Ακόμα κι ο έρωτας θα μπει σε καλούπια και θα χάσει κάτι από τον αυθορμητισμό του.

Η Κυριακή δε θα μας αφήσει να χαλαρώσουμε και να ξεκουραστούμε. Αντίθετα θα είναι μέσα στο άγχος και την πίεση να τελειώσουμε διάφορες δουλειές της καθημερινότητας, από το νοικοκυριό, το καθάρισμα και τις μπουγάδες, μέχρι μαστορέματα και εκκρεμότητες που χρειάζονται. Προετοιμαζόμαστε ψυχολογικά και πρακτικά για τη βδομάδα που ξεκινά, φροντίζουμε τους ανθρώπους μας, τα ζώα μας, τα φυτά μας… Έχουμε πρόγραμμα, είμαστε οργανωμένοι και συγκεντρωμένοι σε ό,τι κάνουμε και δε θέλουμε κανείς να μας βγάλει από τη σειρά. Η λογική μας έχει τον πρώτο λόγο ακόμα και στον έρωτα όπου θα μετριάσουμε τον ενθουσιασμό μας, θα κρίνουμε εμφάνιση, χαρακτήρα και συμπεριφορά και θα αναρωτηθούμε αν αξίζει να ασχοληθούμε περισσότερο με ένα πρόσωπο και τι μπορεί να μας προσφέρει. Κολλάμε στα ελαττώματα, επιζητούμε το τέλειο ή τουλάχιστον αυτό που θεωρούμε τέλειο για μας, κατατάσσουμε τα συναισθήματά μας σε κατηγορίες γιατί μόνο έτσι θα τα διαχειριστούμε καλύτερα.

 

ΚΡΙΟΣ

Έχετε τη διάθεση να περάσετε καλά, να δημιουργήσετε, να τραβήξετε τα βλέμματα πάνω σας και να εντυπωσιάσετε, βάζοντας στην άκρη αμφιβολίες και προβληματισμούς. Θέλετε να ζήσετε την περιπέτεια και μπαίνετε στο ερωτικό παιχνίδι με αξιώσεις. Η αυτοπεποίθησή σας είναι μεγάλη, η σεξουαλικότητά σας το ίδιο, οπότε το να βγείτε νικητές είναι το πιο πιθανό. Το Σάββατο, ωστόσο, οι τόνοι θα πέσουν, θα αρχίσετε να αναρωτιέστε αν οι κινήσεις σας είναι οι ενδεδειγμένες για να πετύχετε τους στόχους σας. Την Κυριακή θα κάνετε δουλειές που είναι αναγκαίες και μετά θα κάτσετε να ξεκουραστείτε και να μαζέψετε τις δυνάμεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τόσο την Παρασκευή όσο και το Σάββατο το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί στο σπίτι σας και τις ανάγκες του, όπως επίσης και στην οικογένειά σας, γι’ αυτό και θα περάσετε αρκετό από τον χρόνο σας παρέα με τα οικεία σας πρόσωπα με τα οποία θα μοιραστείτε όμορφες στιγμές. Ερωτικά, εφ’ όσον πλέον ξέρετε τι θέλετε, θα το διεκδικήσετε με θάρρος και συνέπεια κι απ’ ό,τι φαίνεται θα το κερδίσετε. Η Κυριακή σας καλεί να βάλετε τη λογική σας να δουλέψει και να μετρήσετε τα υπέρ και τα κατά της οποιαδήποτε κατάστασης, ώστε να διαπιστώσετε αν αξίζει να σπαταλήσετε το χρόνο και την ενέργειά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα είστε σε συνεχή κίνηση και δράση και την Παρασκευή και το Σάββατο, για επαγγελματικές ή προσωπικές υποθέσεις που πρέπει να διεκπεραιώσετε, αλλά και για την ψυχαγωγία σας, αφού ψώνια, βόλτες, συναντήσεις με φίλους και γνωστούς, ακόμα και μια μικρή απόδραση εκτός πόλης είναι στο πρόγραμμά σας. Κι εκεί που γυρνάτε, ίσως συναντήσετε και τον έρωτα…. Την Κυριακή θα σας απορροφήσουν θέματα της οικογένειας που ενδεχομένως να σας χαλάσουν την ανέμελη διάθεση που είχατε τις δύο προηγούμενες μέρες, αφού είναι πιθανό να αναλάβετε και επιπλέον ευθύνες ή δουλειές που δεν ήταν στο πρόγραμμά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το να βάλετε και λίγη πολυτέλεια στη ζωή σας δεν είναι κακό, αφού θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα νιώσετε ότι κάνετε προσφέρετε και στον εαυτό σας, εφ’ όσον έχετε τη δυνατότητα. Γι’ αυτό μη διστάσετε να αγοράσετε κάτι που θέλετε πολύ, παρά το ότι θα είναι κάπως πιο ακριβό για τα δεδομένα σας. Ερωτικά, κάντε γνωστές τις ανάγκες σας, προβάλλετε τις απαιτήσεις σας και αφήστε την άλλη πλευρά να αποφασίσει, αν μπορεί να ανταποκριθεί. Την Κυριακή ίσως συναντηθείτε με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος και περάσετε ένα ευχάριστο απόγευμα, κουβεντιάζοντας τα νέα σας αλλά και επαγγελματικά θέματα.

ΛΕΩΝ

Τόσο την Παρασκευή όσο και το Σάββατο θα λάμπετε με την έντονη παρουσία σας και θα καταπλήξετε τα πλήθη. Θα προβάλλετε τα καλύτερα στοιχεία σας, τα ταλέντα και τις ικανότητές σας και θα κερδίσετε τις θετικές εντυπώσεις. Ερωτικά, ο αέρας που αναδύετε και το φλογερό σας ταμπεραμέντο δεν αφήνουν ασυγκίνητο το αντίθετο φύλο. Συγκεντρώνετε το ενδιαφέρον πάνω σας και φυσικά ό,τι επιθυμείτε θα γίνει. Θέλετε να διασκεδάσετε, να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας ή κάτι πιο σοβαρό, εσείς επιλέγετε. Η Κυριακή σας βρίσκει κάπως πιο συμμαζεμένους, ενώ θα σας απασχολήσουν περισσότερο οικονομικά και επαγγελματικά θέματα που είναι αναγκαίο να διευθετήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από την Παρασκευή έως και το απόγευμα του Σαββάτου θα είστε επικεντρωμένοι στις δουλειές σας και τις υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψετε, γι’ αυτό, παρά την καλή σας διάθεση, δε θα έχετε το κουράγιο να βγείτε αργότερα. Θα προτιμήσετε την σπιτική σας γαλήνη, όπου όμως θα ξεκουραστείτε και πιο ήρεμοι θα βρείτε λύσεις σε επαγγελματικά ή αισθηματικά σας αδιέξοδα. Το σαββατόβραδο όμως κι η Κυριακή σας ανήκουν, οπότε δε θα στερήσετε από τον κόσμο την παρουσία σας. Θα διασκεδάσετε, θα κάνετε πράγματα που σας γεμίζουν, θα δείτε και θα σας δουν και πολύ πιθανόν να έχετε και τα ερωτικά τυχερά σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Παρασκευή είναι ιδανική όχι μόνο για να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε με φίλους κι αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν κύκλο ανθρώπων που έχουν την κοινωνική θέση ή τις διασυνδέσεις, ώστε να προωθηθείτε και επαγγελματικά. Γι’ αυτό και θα επιδιώξετε να βρεθείτε στα κατάλληλα μέρη, όπου γνωρίζετε ότι συχνάζουν. Ερωτικά, ελκύετε και το ξέρετε, αλλά πρέπει να αξιοποιήσετε αυτό σας το χάρισμα. Μέχρι στιγμής το θαρραλέο βήμα δεν το κάνετε, δεν αποφασίζετε άρα δεν υπάρχει εξέλιξη. Την Κυριακή πάντως καλό θα ήταν να κάτσετε λίγο παράμερα και να βάλετε κάποια πράγματα μέσα σας σε τάξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τύχη έχετε, ανθρώπους να σας στηρίζουν, να σας βοηθούν και να σας προωθούν έχετε, οπότε το να τολμήσετε κάτι στα επαγγελματικά σας είναι μάλλον λογικό αυτή την περίοδο. Ενδεχομένως να έχετε ήδη καταστρώσει το σχέδιό σας και την Παρασκευή να συναντήσετε κάποιους από αυτούς. Ερωτικά, μπορεί να ενοχληθείτε από την αλαζονική ή εγωιστική συμπεριφορά ενός προσώπου που σας αρέσει και ο σαρκασμός θα βγει αυθόρμητα από τα χείλη σας. Ίσως μάλιστα μετά από αυτό να στρέψετε το ενδιαφέρον σας αλλού. Άλλωστε, όλα τα έχετε, από γενναιόδωρες προτάσεις και φλερτ, μέχρι και… προξενιά φίλων και γνωστών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την Παρασκευή το βράδυ και ενδεχομένως και το Σάββατο θα το ρίξετε έξω για να ξεσκάσετε και να ξεχάσετε ό,τι παίδευε το μυαλό σας τις προηγούμενες μέρες. Θα βρεθείτε με δικούς σας ανθρώπους, θα είστε η ψυχή της παρέας, θα διασκεδάσετε με την καρδιά σας και φυσικά, αν τύχει κι είστε μόνοι, θα φλερτάρετε και θα σας φλερτάρουν, αφού θα είστε δεκτικοί στο πλησίασμα. Την Κυριακή, ωστόσο, θα σοβαρευτείτε κάπως απότομα, αφού οικογενειακά ζητήματα, θα απαιτήσουν τη συμβολή σας και δε γίνεται να αναβληθούν. Δεν αποκλείεται επίσης και μια συνάντηση για επαγγελματικούς λόγους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οφείλετε πρώτα να πείσετε τον εαυτό σας ότι σας αξίζουν τα καλύτερα και η Παρασκευή σας ευνοεί να τα διεκδικήσετε. Ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας, δεν έχετε κανένα λόγο να… ταΐζετε τις ανασφάλειές σας, αφού έχετε διαπιστώσει αρκετές φορές ότι κάποια πράγματα δε θα λειτουργούσαν χωρίς τη δική σας συμβολή. Το ίδιο ισχύει και στα ερωτικά σας, γι’ αυτό μη μπαίνετε σε καταστάσεις που το μόνο που σας προσφέρουν είναι μιζέρια και ταλαιπωρία. Αναζητήστε το πρόσωπο που θα πραγματοποιήσει τις επιθυμίες σας. Η Κυριακή σας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε με αρκετούς ανθρώπους, να συζητήσετε προοπτικές και να μοιραστείτε ιδέες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ενδέχεται την Παρασκευή να υπάρξει μια ένταση στη δουλειά ή τη σχέση σας κι είναι ο τρόπος που θα πείτε την αλήθεια σας που θα προσβάλλει κάποιους κι όχι αυτή καθαυτή, οπότε μην παραξενευτείτε αν σας αντιγυρίσουν κάποια σχόλια. Γι’ αυτό εκφράστε πιο ήπια, ό,τι θέλετε να πείτε. Ερωτικά, η πέρασή σας είναι δεδομένη και παρά την, ορισμένες φορές, προκλητική ή εκκεντρική συμπεριφορά σας, τις προτάσεις σας τις έχετε. Ωστόσο, το Σάββατο κι ενδεχομένως την Κυριακή θα βάλετε στόχο να κερδίσετε ένα πρόσωπο και θα προσπαθήσετε να τραβήξετε την προσοχή του. Όμως θα ανακαλύψετε ότι ένα άλλο σας θέλει απελπισμένα.

ΙΧΘΥΣ

Ένα μεγάλο μέρος της Παρασκευής θα το αναλώσετε με διάφορες δουλειές που πρέπει να γίνουν, ώστε ξέγνοιαστοι να ευχαριστηθείτε το σαββατοκύριακό σας. Από εκεί και πέρα θα φροντίσετε να ξεκουραστείτε, να αδειάσετε το κεφάλι σας από το κάθε τι και θα αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και τις ανάγκες του. Η Κυριακή θα σας βάλει, ωστόσο, λίγο στην πρίζα, αφού μια αψιμαχία με τον άνθρωπό σας ίσως καταλήξει σε αυστηρή κριτική εναντίον σας για πράγματα που έπρεπε να γίνουν ή δεν έγιναν όπως έπρεπε. Ερωτικά, καίγεστε για ένα πρόσωπο, αλλά είτε αρνείστε να το παραδεχτείτε είτε δεν το έχετε συνειδητοποιήσει ακόμα.

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 11/08

Η Πέμπτη έρχεται να κατευνάσει τις εντάσεις μας, να μας χαλαρώσει και να βγάλει στην επιφάνεια όλα τα θετικά συναισθήματά μας. Είναι ιδανική μέρα...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 10/08

Η Τετάρτη θα μας κρατήσει την ενέργεια σε υψηλά επίπεδα και θα μας κινητοποιήσει να πάρουμε πρωτοβουλίες και να αναλάβουμε τα ηνία καταστάσεων. Θα...

Ζώδια: Αυτά είναι τα πιο… άτυχα του Αυγούστου!

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που οι περισσότεροι ανυπομονούμε να έρθει κάθε χρόνο για να απολαύσουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές και ακόμα σύμφωνα με...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 09/08

Η Τρίτη θα μας κρατήσει σοβαρούς, υπεύθυνους και μετρημένους στη συμπεριφορά, στο λόγο και τις ενέργειες μας. Είμαστε ρεαλιστές, δεν αφήνουμε να μας παρασύρει...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοφία Καρβέλα: Ποζάρει στο πλευρό του πατέρα της, Νίκου σε μια σπάνια φωτογραφία!

Η Σοφία Καρβέλα θέλησε να περάσει το καλοκαίρι της στην πατρίδα και να απολαύσει τον ήλιο αλλά και τη θάλασσα.  Πάντα μαζί με τα δύο...