Quantcast

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή (13/5-15/5)

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Μία Παρασκευή λίγο πριν την Έκλειψη Σελήνης και μία αναταραχή είναι διάχυτη … ο Ανάδρομος Ερμής από τους Διδύμους  βάζει φρένο στις συνομιλίες αντίθετα προσπαθεί να φέρει στο προσκήνιο τα θέματα που τον απασχόλησαν στο πρόσφατο παρελθόν και μάλιστα με πολύ μεγάλη ένταση… Ερωτικά, το κλίμα παραμένει επιφυλακτικό χωρίς όμως να είναι και τόσο απαγορευτικό όταν αφορά σχέσεις που θέλουν θυσίες και μάλιστα όταν έχουν αποδείξει ότι αντέχουν στον χρόνο και τις κακουχίες… Επαγγελματικά, υπάρχει οικονομική στενότητα αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα εμπόδιο γιατί στρέφει σε μαζεμένες λύσεις οι οποίες είναι και πιο αργές αλλά σίγουρα πιο αποφασιστικές και έχουν πιο μακροπρόθεσμο χαρακτήρα!

Και προχωράμε για ένα Σάββατο λαμπερό και άκρως ερωτικό… Η διάθεση ανεβαίνει μαζί με την αδρεναλίνη… Μάλλον η άνοιξη μπαίνει για τα καλά ή τουλάχιστον η διάθεση να ζήσουμε την άνοιξη… Ελπίζουμε να βοηθήσει ο καιρός για να γίνει πιο ολοκληρωμένη η ενέργεια… Ο έρωτας αρχίζει και μας βασανίζει ευχάριστα… Η εργασία έχει πιο δημιουργικά αποτελέσματα… Πιο άμεσα, πιο απτά… Μάλλον το μυαλό βρίσκει λύσεις… Όταν αυτό κάνει γρήγορες και σωστές σκέψεις δε φοβόμαστε τίποτα… Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε σήμερα είναι να δούμε τα γεγονότα υπό ένα πρίσμα πιο ρομαντικό και αυτό να βοηθήσει να απελευθερωθούμε παρόλο που είναι δύσκολο να αποφύγουμε τις δεσμεύσεις αλλά και να ξέρουμε σε ποια σημεία μπορούμε να στηριχτούμε και ποια πρέπει να τα αφήσουμε πίσω ανεπιστρεπτί..

Η τελευταία μέρα της εβδομάδας η Κυριακή μας έχει και αυτή τις δικές τις απαιτήσεις… Αφενός θέλουμε πάλι να είμαστε κοντά στο υγρό στοιχείο και αφετέρου θέλουμε να είμαστε χαλαροί και μακριά από τα προβλήματα που έχουμε αν και ξέρουμε ότι και να μην τα αγγίζουμε είναι ορατά και δημιουργούν σκιές αφαιρώντας μας το δικαίωμα να κάνουμε όνειρα τα οποία πρέπει να τα βάλουμε σε καλούπια… Ερωτικά, είναι μία ευκαιρία να αγγίξουμε και πτυχές που τις αγγίζουμε σπάνια και αυτό να μας ξεβολέψει όμως ξέρουμε ότι αυτό θα μας βοηθήσει να κάνουμε πιο ολοκληρωμένες σκέψεις και ίσως και πιο ρεαλιστικές…   Τα λόγια βέβαια έχουν αρχίσει και είναι πιο καυστικά και ρίχνουν τα βέλη τους σε συγκεκριμένη κατεύθυνση, και το πιο επιτυχημένο από όλα είναι οι σωστές αναφορές στο παρελθόν….

ΚΡΙΟΣ

Άντε και θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε ένα ωραίο Σαββατοκύριακο… Δεν ξέρω αν θα καταφέρετε να ξεκουραστείτε, πάντως θα είστε ευχαριστημένοι και θα νιώθετε ότι κάνετε ωραία πράγματα… Ερωτικά, σας ερωτεύονται… Και το ανταποδίδετε εκεί που θέλετε… Επαγγελματικά, κάτι κάνετε που σας αρέσει πολύ, χωρίς ωστόσο να είστε σίγουροι ότι θα σας αρέσει και αύριο όσο και να θέλετε να ωραιοποιήσετε τις καταστάσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Εννοείται ότι και εσείς μπορείτε να βγείτε από το καβούκι σας… Εννοείται ότι και εσείς μπορείτε να σκέφτεστε το σήμερα, χωρίς να βάζετε φραγμούς και περιορισμούς… Ερωτικά, έχετε το πάνω χέρι, και καλό είναι να το καταλάβετε… Επαγγελματικά, μην ανησυχείτε, αν κάτι δεν πάει όσο καλά θα θέλατε… Μπορείτε να το βελτιώσετε και μάλιστα με μικρή προσπάθεια..

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε στο στοιχείο σας, αρχίζετε και κατανοείτε πολλά πράγματα, κυρίως στα επαγγελματικά σας, που βλέπετε ότι τα καταφέρνετε καλύτερα…. Ερωτικά, μην ανησυχείτε που τα πράγματα είναι φλου… Έτσι τα θέλετε προς το παρόν… Αυτό προβληματίζει κυρίως τους άλλους…. Και φυσικά το καταλαβαίνετε… Μην κοιτάτε που δε θέλετε να το παραδεχτείτε..

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αυτοπεποίθηση στα ύψη αυτό το Σαββατοκύριακο, και φροντίστε να την κρατήσετε εκεί στα ψηλά… Ερωτικά, μη γίνεστε εγωιστές γιατί επιβεβαιωθήκατε… Επαγγελματικά, να ξέρετε ότι όταν κάνετε μία μικρή υποχώρηση, τότε ξεμπλοκάρετε μία μεγαλύτερη εξέλιξη… Έχετε διαπραγματευτικές ικανότητες? Ευκαιρία να το αποδείξετε!

ΛΕΩΝ

Πάλι πρωταγωνιστείτε στις εξελίξεις… Πάλι είστε έτοιμοι να κάνετε τη διαφορά… Ερωτικά, οι φραγμοί σας, είναι έτοιμοι να σπάσουν μαζί με τις αντιστάσεις σας… Εμ, όταν ερωτεύεστε, δεν υπάρχουν αποστάσεις… Επαγγελματικά, κάτι που έμοιαζε να κοιμάται, ξυπνάει από τη νάρκη του… Και εσείς τώρα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε… Άλλωστε το περιμένατε… Είχατε κάνει καλή προετοιμασία?

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κούτσα κούτσα και εσείς βγαίνετε από το καβούκι σας… Είναι που ο έρωτας σας απελευθερώνει αλλά όχι εντελώς… Τουλάχιστον να γίνει η αρχή… Ερωτικά, έχετε καταφέρει να σας αναζητούν… Επαγγελματικά, είναι λίγο νωρίς για να κάνετε ένα μεγάλο εγχείρημα… Όμως δεν είναι αργά για να κάνετε τις προπαρασκευαστικές ενέργειες…

ΖΥΓΟΣ

Πολύ κούραση και αυτό το Σαββατοκύριακο για εσάς… Αλλά από αυτή την ωραία κούραση που σας ταιριάζει και σας κάνει να περνάτε καλά… Ερωτικά είστε στο σημείο που δεν μπορείτε να αντισταθείτε σε πειρασμούς… Αλλά ούτε και αυτοί σε σας… Οπότε είστε πάτσι… Επαγγελματικά, να κοστολογείτε την κάθε σας ενέργεια… Και να ζητάτε και τα ρέστα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τέλεια πλανητική συγκυρία για να έρθετε πιο κοντά σε ανθρώπους που είχατε να τους δείτε καιρό… Ερωτικά είστε σε έναν κόσμο που πρωταγωνιστείτε, αλλά ο σκηνοθέτης έχει διαφορετική άποψη για εσάς… Επαγγελματικά, είστε σε δράση, αλλά δε συμφωνείτε απόλυτα με τις καθοδηγήσεις που σας δίνουν… Θα τις ακολουθήσετε ή θα τις τροποποιήσετε?

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γύρω-γύρω όλοι και στη μέση εσείς, να καμαρώνετε τους θαυμαστές σας και να τους βάζετε σε σειρά προτεραιότητας…. Θα τους δώσετε και χαρτάκι με νούμερο για να το γνωρίζουν? Δε νομίζω να κάνετε τέτοιο λάθος… Πάντως μπορείτε να κάνετε λάθη, μικρά και χαριτωμένα… Επαγγελματικά, σας καλοπιάνουν μεν, αλλά σας βάζουν και τις πεπονόφλουδες… Καλοκαιριάζει και αρχίζουν και κυκλοφορούν και τα πεπόνια.. Προσοχή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τέλεια νέα για εσάς και μάλιστα από αυτά τα συγκλονιστικά στα ερωτικά σας… Είτε βλέπετε ότι έχετε αποδοχή και βάζετε τα δυνατά σας, είτε βλέπετε ότι πρέπει να δείξετε τον καλύτερό σας εαυτό για να σας το ανταποδώσουν…. Επαγγελματικά, σκέφτεστε ότι κάνετε πολλά για το αντίτιμο που εισπράττετε… Ευκαιρία να εξαργυρώσετε τις ενέργειές σας… Θέλει έναν ιδιαίτερο χειρισμό…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλή δουλειά και πολλά τα θέματα της εργασίας σας… Σίγουρα στον ενθουσιασμό σας θα κάνετε λάθη, σίγουρα όμως θα τα ευχαριστηθείτε κιόλας… Ερωτικά, μην αναρωτιέστε, γιατί είστε λίγο απομονωμένοι… Είναι ο τρόπος ζωής σας που δε σας επιτρέπει να έχετε απαιτήσεις… Ερωτικά λοιπόν, πρέπει να κάνετε περισσότερη προσπάθεια… Η οποία όμως δε θα πάει χαμένη… Θα αναγνωριστεί αμέσως!

ΙΧΘΥΣ

Καλύτερα να μασάτε παρά να μιλάτε αυτό το Σαββατοκύριακο…. Έχετε μεγάλες αλήθειες να αποκαλύψετε, και μάλιστα δεν έχετε και τον τρόπο να το κάνετε κομψά… Αλλά, είστε αποφασισμένοι να μιλήσετε, και μάλιστα όταν θα ξεκινήσετε, δε θα βάλετε και φρένο πουθενά… Να το κάνετε λοιπόν, αφού το θέλετε και αφού έχετε αποφασίσει να κάνετε ξεκαθαρίσματα… Ερωτικά, σας αντέχουν ακόμα και ξέρετε ότι τα περιθώρια στενεύουν.. Επαγγελματικά, δώστε προειδοποιήσεις αλλά να τις εξηγήσετε κιόλας!

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα – Στόχοι σταθεροποιούνται!

Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε στο τηλεοπτικό κοινό τις αστρολογικές προβλέψεις στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.   Δείτε το βίντεο...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βίκυ Παγιατάκη!

Η αστρολόγος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Βίκυ Παγιατάκη, κάνει τις προβλέψεις της ημέρας και δίνει χρήσιμες συμβουλές για όλα τα ζώδια! Δείτε το βίντεο με...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή (27/5-29/5)

Η Παρασκευή δεν παρουσιάζει μεγάλες διαφορές από τις προηγούμενες ημέρες της εβδομάδας, αλλά μας προσφέρει μια ακόμα ευκαιρία να δούμε, να καταλάβουμε και να...

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 30 Μαΐου έως 5 Ιουνίου

Σύμφωνα με τις προβλέψεις των άστρων ο Ιούνιος μέχρι και τις 9 του μήνα θα είναι λίγο δύσκολος καθώς θα μας ταλαιπωρήσει για κάποιες...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα – Στόχοι σταθεροποιούνται!

Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε στο τηλεοπτικό κοινό τις αστρολογικές προβλέψεις στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.   Δείτε το βίντεο...