Quantcast

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη (17/6)

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Έντονη μέρα και η σημερινή και γενικά  η ανυπομονησία χτυπάει κόκκινο … Θέλουμε να βγούμε από την αφάνεια και να βγούμε στην επιφάνεια, και χωρίς φόβο αλλά με πάθος να διεκδικήσουμε όλα αυτά που θέλουμε… Καλό είναι να μην πρωτοστατούμε σε όλα και να αφήσουμε και  να δώσουμε χώρο και στους άλλους να εκφραστούν… Η Σελήνη από την Παρθένο  σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα μας κάνει υπεραισιόδοξους σε σημείο που είναι εύκολο να παρεκτραπούμε… Δεν είναι όμως ότι θα το κάνουμε επίτηδες… Είναι απλώς ότι παρασυρόμαστε και δε βάζουμε όρια… Ο έρωτας σήμερα έρχεται απρόσκλητος και μας κάνει επίθεση… Το πάθος κυριαρχεί και δεν μπορεί να τον εγκλωβίσει πουθενά… Επαγγελματικά, αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη για συνεργασία, και όχι μόνο στο πρακτικό της κομμάτι, αλλά και σε αυτό της συμπαράστασης!

ΚΡΙΟΣ

Είστε τόσο σίγουροι για τον εαυτό σας και άμεσοι και κινητικοί ώστε δε σας σταματάει τίποτα… Ο κυβερνήτης σας, σας δίνει δύναμη για τα επαγγελματικά σας και ώθηση ώστε να μη σας σταματάει τίποτα… Ερωτικά, βλέπετε ότι το πάθος σας κυριαρχεί και το εκδηλώνετε με έντονη τάση διεκδίκησης… Προσοχή, χρειάζεται μόνο στα ρίσκα που παίρνετε γιατί δεν έχετε κανένα φρένο, σήμερα!

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ καλή μέρα για να κάνετε τις ωφέλιμες συνεργασίες και να δείτε και τα αποτελέσματα άμεσα και απτά… Στα επαγγελματικά σας λοιπόν, κερδίζετε τις μάχες με μεγάλη άνεση… Ερωτικά, παραμένετε σταθεροί στις απόψεις σας και αμετάκλητοι, παρόλα αυτά έχετε σχεδόν αποφασίσει ότι αυτά που σας ενοχλούν θα τα πείτε, με όποιο τίμημα! Οικονομικά, έχετε την τάση να ξοδεύετε πολλά, και μάλιστα χωρίς να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα για εσάς έχει μπερδέματα επαγγελματικά, και αν κάνετε λανθασμένες εκτιμήσεις δύσκολα θα το καταλάβετε και ακόμα πιο δύσκολα θα τις διορθώσετε… Προσέξτε τους συνεργάτες σας γιατί και αυτοί μπορούν να σας παρασύρουν… Ίσως είστε αρκετά συγκαταβατικοί… Ερωτικά, σας αρέσει που στο χώρο εργασίας σας, απολαμβάνετε επικοινωνίες που σας  κάνουν ακόμα πιο ανυπόμονους για τα ερωτικά σας…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέρα με δύσκολο πρόγραμμα και αρκετά εμβόλιμα απρόοπτα… Αυτό λοιπόν σας αποσυντονίζει στα επαγγελματικά σας και δε σας βοηθάει να εξελίξετε τις υποθέσεις σας… Ευτυχώς που έχετε καλούς συνεργάτες και κάτι προλαβαίνουν… Ερωτικά, νιώθετε άνετα αλλά και ότι οι πράξεις σας έχουν ανταπόδοση…  Προσοχή στις οικονομικές σας υποθέσεις, γιατί σε υποχρεώσεις προς τρίτους είστε ασυνεπείς!

ΛΕΩΝ

Έχετε ανεβάσει τους τόνους σε όλα τα επίπεδα αλλά δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τώρα τις καταστάσεις… Αυτό που σας αγχώνει είναι ότι έχετε αντιληφθεί την αδυναμία σας και προσπαθείτε να βρείτε τα ψεγάδια των άλλων και όχι τα δικά σας… Ερωτικά, και εκεί μοιάζετε ανήμποροι να βρείτε τις ευθύνες σας…. Μόνο τα οικονομικά σας είναι καλά, με την έννοια ότι με σωστό προγραμματισμό, έχετε και καλύτερη διαχείριση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα για εσάς έχει πολύ απασχόληση με τα οικογενειακά σας τα οποία όμως εσείς είστε αποδέκτες των αποφάσεων που παίρνουν άλλοι… Αυτό δεν το καλοβλέπετε με αποτέλεσμα να σας έρχονται έτοιμα αυτά που είστε υποχρεωμένοι να κάνετε… Ερωτικά, οι σκέψεις σας είναι αυτές που δε σας βάζουν φρένο σε κάτι που λογικά θα έπρεπε… Αλλά, και πότε ο έρωτας λειτουργούσε με τη λογική για να λειτουργήσει τώρα?

ΖΥΓΟΣ

Μέρα που έχετε πολλές επαφές και από αυτές που δε θα βγάλετε και το συμπέρασμα που περιμένατε… Ενώ είστε αποφασισμένοι να πείτε κάποια πράγματα στην πορεία ανακαλύπτετε ότι πρέπει να κάνετε πίσω είτε με τη σιωπή σας είτε με διερεύνηση και όχι απευθείας χτύπημα του τι συμβαίνει.. Ερωτικά, τα συναισθήματά σας, είναι πιο ισχυρά από όσο νομίζατε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μεγάλη δράση έχει για εσάς η σημερινή μέρα που δεν πρέπει να την αφήσετε ανεκμετάλλευτη… Ανοίξτε δίαυλους επικοινωνίας και μετακινηθείτε ώστε και να σκεφτείτε προεκτάσεις ή να πάρετε αποφάσεις που μέχρι πρότινος σας φόβιζαν… Ερωτικά, αμφιβάλλετε για τα συναισθήματα των άλλων, και δεν πιστεύετε ότι υπάρχει ισοτιμία… Ποιο είναι όμως το κριτήριο σας?

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε αισιόδοξοι σήμερα για τα επαγγελματικά σας και νιώθετε ότι έχετε πάρει στα χέρια σας τις καταστάσεις… Σίγουρα όμως, παραμελείτε τον οικονομικό παράγοντα των σκέψεών σας, για χάρη της δημιουργίας… Έχετε βέβαια υποστηρικτές σε αυτό αλλά, δεν μπορούν να σας βοηθήσουν όσο θα θέλατε… Ερωτικά, οι κρυφές σας επιθυμίες ή μία κρυφή «σχέση» φουντώνει τις αισθήσεις σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν είστε σε μεγάλα κέφια σήμερα παρόλο που κάνετε προσπάθεια να το κρύψετε από το κοινωνικό σας περιβάλλον ή από τους φίλους σας… Και αν και εκείνοι προσπαθούν να σας παρασύρουν εσείς, προτιμάτε την ησυχία του εαυτού σας… Ερωτικά, κάποιοι κρέμονται από τα χείλη σας ή από μία κίνησή σας που θα τους αποδείξει ότι είστε παρόντες και διαθέσιμοι… Κατά τα άλλα τα επαγγελματικά σας απαιτούν από εσάς διακριτική μεταχείριση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα εσείς νιώθετε μία δικαίωση στα επαγγελματικά σας και αυτό σας χαροποιεί… Αυτό που σας αρέσει που είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας….  Οπότε, δείτε πως μπορείτε να το εξελίξετε ακόμα περισσότερο και καλό είναι να κινηθείτε στην αφάνεια… Ερωτικά, έχετε κατανοήσει ότι πρέπει να κάνετε ανακωχή, αλλά χωρίς αυτό να  σημαίνει και αδυναμία σας να διαχειριστείτε τις καταστάσεις! Αν και νιώθετε ότι χρειάζεστε σωστές συμβουλές!

ΙΧΘΥΣ

Η μέρα για εσάς έχει αρκετά θέματα στην εργασία σας που σας καθυστερούν από αυτά που είχατε σκοπό να κάνετε, και καταλήγετε να πιέζεστε… Αυτό που σας αγχώνει είναι οι προθεσμίες καθώς δεν έχετε σαφείς προδιαγραφές για αυτό που θέλετε να ολοκληρώσετε… Ερωτικά, οι συγκρίσεις δε βοηθούν κανέναν και πολύ περισσότερο εσάς καθώς κάθε αναφορά στο παρελθόν, σας απομακρύνει ακόμα περισσότερο!

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σασμός: Αυτό είναι το πρώτο καθηλωτικό τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε

Ο «Σασμός», η νέα ερωτική δραματική σειρά του Alpha έρχεται τη νέα σεζόν και το πρώτο εντυπωσιακό τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε. Στον «Σασμό» πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων...

Γιώργος Λιάγκας: Έπεσε θύμα χάκερ ο παρουσιαστής – Η δημοσίευση της Φαίης Σκορδά

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε μία δυσάρεστη έκπληξη όσο βρίσκεται σε διακοπές. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, είδε πως ο λογαριασμός του στο Instagram έχει χακαριστεί και...

Marc Jacobs: Ο γνωστός σχεδιαστής έκανε facelift και το μοιράστηκε μέσω Instagram! Οι φωτογραφίες που ανάρτησε

Ο διάσημος σχεδιαστής, Marc Jacobs, αποκάλυψε με έναν… ιδιαίτερο τρόπο πως έχει κάνει facelift στο πλαστικό χειρουργό των σταρς, Dr. Andrew Jacono. Ο 58χρονος, άνδρας...

Κατερίνα Μουτσάτσου: Βάφτισε στην Αίγινα τον ενός έτους γιο της!

Η Κατερίνα Μουτσάτσου βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές με τον σύζυγό της και τα παιδάκια της. Η ηθοποιός εδώ και πολλά χρόνια ζει μόνιμα στις...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σασμός: Αυτό είναι το πρώτο καθηλωτικό τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε

Ο «Σασμός», η νέα ερωτική δραματική σειρά του Alpha έρχεται τη νέα σεζόν και το πρώτο εντυπωσιακό τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε. Στον «Σασμό» πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων...