Quantcast

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 26/5

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Η Πέμπτη μας προσφέρει τη δυνατότητα να μειώσουμε την ταχύτητά μας, να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε όλα αυτά τα μικρά, αλλά σημαντικά που κάνουν τη ζωή μας ομορφότερη και μας πολύ καλύτερους σαν ανθρώπους. Η φαντασία έρχεται να μας ταξιδέψει για λίγο μακριά από τη ρουτίνα και τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας και την άχαρη πλευρά της. Μας προτρέπει να ξεχάσουμε τις υλικές μας ανάγκες, στρέφοντας την προσοχή μας στις πνευματικές και να αναζητήσουμε την αγάπη, τη θετική ενέργεια, την πίστη και τα χαμένα ιδανικά μας. Ερωτικά είμαστε στον κόσμο μας και ονειρευόμαστε παραμυθένιες καταστάσεις, αγνοώντας επιδεικτικά την πραγματικότητα και παραμένοντας ανεπηρέαστοι από τη φωνή της λογικής, με κίνδυνο να απογοητευτούμε, αν διαψευστούν οι μεγάλες προσδοκίες μας. Επαγγελματικά, όρεξη για δουλειά δεν έχουμε, είμαστε αποσυντονισμένοι και αφηρημένοι κάτι που μπορεί να προκαλέσει λάθη ή παραλείψεις σημαντικών λεπτομερειών. Από την άλλη όμως έχουμε δυνατές εμπνεύσεις και έντονη διαίσθηση.

ΚΡΙΟΣ

Το κλίμα στη δουλειά σας είναι υποτονικό και η ενέργειά σας, επίσης, πεσμένη. Νιώθετε κούραση, βαρεμάρα ή αδυναμία συγκέντρωσης και το μόνο που σκέφτεστε είναι πότε θα τελειώσει αυτή η μέρα για να πάτε στο σπίτι σας. Δεν αποκλείεται όμως να κάνετε κάποιο λάθος ή να ξεχάσετε τελείως κάτι σημαντικό, γι’ αυτό συγκεντρωθείτε. Ένας καλός ύπνος πάντως θα σας αναζωογονήσει. Από την άλλη, νιώθετε μπερδεμένοι, τα συναισθήματα μέσα σας είναι ανακατεμένα, οπότε καλό θα ήταν να μείνετε λίγο με τις σκέψεις σας, μπας και βγάλετε μια άκρη.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα διαπιστώσετε ότι ασκείτε έντονη έλξη σε αρκετούς ανθρώπους, κάτι που σας κάνει αρκετά χαρούμενους, καθώς εύκολα σας προσεγγίζουν όχι μόνο όσοι έχουν ερωτικές προθέσεις, αλλά και άλλοι που θα ήθελαν να αποκτήσουν μια φιλική ή επαγγελματική σχέση μαζί σας και φυσικά είναι μια καλή ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα ένα πρόσωπο με το οποίο είχατε μια κοινωνική επαφή να σας αποκαλύψει τα αισθήματά του. Επίσης, ίσως παρακινηθείτε να συμμετέχετε σε καλλιτεχνικά δρώμενα ή εκδήλωση ή να ξεκινήσετε ένα σχετικό με τις τέχνες ενδιαφέρον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στον επαγγελματικό σας χώρο το κλίμα που επικρατεί είναι περίεργο, σαν την ηρεμία πριν την καταιγίδα και αυτό σας δημιουργεί μια ανησυχία, αλλά και την περιέργεια να μάθετε τι συμβαίνει, ώστε να προετοιμαστείτε κατάλληλα. Ωστόσο, όσο κι αν προσπαθήσετε, πλευρίζοντας διάφορα πρόσωπα, δε θα τα καταφέρετε, είτε γιατί δε γνωρίζουν είτε γιατί κρατάνε το στόμα τους κλειστό και παριστάνουν τους ανήξερους. Ερωτικά, μην πιστεύετε ό,τι βλέπετε και μην υποτιμάτε πρόσωπα και καταστάσεις. Το ότι είστε ευέλικτοι και βγάλετε όποια εικόνα θέλετε εσείς, δε σημαίνει ότι δε συμβαίνει το ίδιο και από την άλλη πλευρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα αναπτερωθεί το ηθικό σας, όχι μόνο από τα κομπλιμέντα και τη συμπάθεια που θα εισπράξετε, αλλά και την προθυμία που θα δείξουν κάποια πρόσωπα, επικοινωνώντας ιδέες και προσωπικά σας θέματα, να σας βοηθήσουν. Ωστόσο, μην ελπίζετε σε πολλά γιατί με τα λόγια όλα είναι εφικτά, πιέστε για γίνουν πράξεις. Πάντως, η διαίσθησή σας έχει τον πρώτο λόγο και με αυτήν οδηγό εύκολα μπορείτε να αποφύγετε παγίδες είτε στα επαγγελματικά είτε στα ερωτικά σας και να κάνετε τις καλύτερες επιλογές.

ΛΕΩΝ

Η εικόνα που έχετε ενδεχομένως να είναι ιδανική όμως υπάρχει περίπτωση να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Γι’ αυτό ερευνήστε περισσότερο όρους και λεπτομέρειες που αφορούν σε μια πρόταση ή οικονομική συμφωνία. Μπορεί να έχετε απέναντί σας ανθρώπους σωστούς, με τις καλύτερες προθέσεις, μπορεί και όχι. Ερωτικά αφήνεστε να ζήσετε όμορφες στιγμές, χωρίς να κάθεστε να το ψάξετε, ίσως γιατί αυτό που σας ενδιαφέρει πιο πολύ είναι να καλύψετε κάποια συναισθηματικά κενά σας και πιθανόν το ίδιο να ισχύει κι από την άλλη πλευρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξεχνάτε ότι οι άλλοι δεν είναι ίδιοι με σας, ούτε έχουν όμοιο τρόπο αντιμετώπισης αρκετών καταστάσεων. Αυτό δε σημαίνει ότι δε βλέπουν ποια είναι η πραγματικότητα, αλλά το ότι στη δεδομένη στιγμή δεν μπορούν ή δε θέλουν να την αποδεχτούν. Αντί, λοιπόν, να επιμένετε να τους ανοίξετε τα μάτια, δώστε τους λίγο χρόνο να την αφομοιώσουν και μην εκνευρίζεστε μαζί τους. Αν μάλιστα πρόκειται για έναν συνεργάτη ή το ταίρι σας, καλό θα ήταν να δείξετε περισσότερη εμπιστοσύνη στη διαίσθησή τους, ακόμα κι αν αντιβαίνει τη λογική σας. Μπορεί να εκπλαγείτε…

ΖΥΓΟΣ

Το άγχος ή κάποια μπερδέματα στη δουλειά θα σας δημιουργήσουν πονοκέφαλο, μεταφορικό ή κυριολεκτικό, ενώ δεν αποκλείεται να νιώσετε εξαντλημένοι, με αποτέλεσμα να θέλετε να τελειώνετε με τις υποχρεώσεις σας και να τα ξεχάσετε όλα. Ένα καλό γεύμα, ένα χαλαρωτικό μπάνιο και μπόλικος ύπνος θα σας βοηθήσουν να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Όσον αφορά στα ερωτικά σας, είστε αναποφάσιστοι, βρίσκεστε σε συναισθηματικό δίλημμα και δυσκολεύεστε να πάρετε οποιαδήποτε απόφαση. Αν ακούγατε τι λέει η καρδιά και όχι το μυαλό σας ενδεχομένως να μη βρισκόσασταν σε αυτή τη θέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε την πεποίθηση ότι πλέον το νερό έχει μπει στο αυλάκι και τουλάχιστον όσον αφορά στα προσωπικά σας θέματα δεν αναμένονται εκπλήξεις και απρόοπτα που θα ανακόψουν την ομαλή πορεία, κάτι που σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε μια παύση και να χαρείτε τα μέχρι τώρα αποκτήματά σας. Βέβαια, δεν εφησυχάζετε, ούτε σταματάτε να οραματίζεστε το καλύτερο για τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σας. Βλέποντας μάλιστα κι ότι η τύχη είναι με το μέρος σας, ξανοίγεστε και κάνετε καινούργιες γνωριμίες, αυξάνοντας έτσι τις προοπτικές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τόσο οικογενειακά, όσο και ζητήματα του σπιτιού θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας ενώ δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να απηυδήσετε από την έλλειψη συντονισμού ή ασυνεννοησίας που υπάρχει σε βασικά θέματα, που με απλό και γρήγορο τρόπο θα είχαν επιλυθεί. Από την άλλη, ίσως ξεχάσετε μια υπόσχεση που είχατε δώσει, επειδή θα καταπιαστείτε με διάφορες δουλειές, με αποτέλεσμα να υποστείτε τη γκρίνια ή το παράπονο ενός αγαπημένου σας προσώπου. Ερωτικά, αν δεν ξέρετε τι θέλετε ή αλλάζετε γνώμη συνεχώς, το χάος διαιωνίζεται, οπότε μην περιμένετε να παγιωθεί μια ρευστή κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το να σκέφτεστε θετικά και να διατηρείτε την πίστη σας δεν σας είναι εύκολο, εν τούτοις αντιλαμβάνεστε ότι και να στενοχωριέστε ή ακόμα και να χαλιέστε για πράγματα που δεν είναι στο χέρι σας να αλλάξετε δεν καταφέρνετε κάτι. Γι’ αυτό και πάρα τα διάφορα μπερδέματα στην καθημερινότητά σας φροντίζετε να διατηρείτε την ηρεμία και τη στωικότητά σας. Από την άλλη, μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να επισκεφτείτε ένα αγαπημένο μέρος ή ένα συγγενικό σας πρόσωπο, ενώ πιθανόν να λάβετε ένα ερωτικό μήνυμα από άτομο του περιβάλλοντός σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή είναι ρευστά, ωστόσο δε φαίνεται να σας χαλάει αυτό αφού έτσι κι αλλιώς ούτε του προγραμματισμού είστε, ούτε των μακρόχρονων πλάνων κι εκτός αυτού, έχετε την ελευθερία να γευτείτε διάφορες εμπειρίες και να ζήσετε καταστάσεις χωρίς να περιορίζετε ή να δεσμεύεστε. Η μόνη περίπτωση να έχετε θέμα είναι αν ψάχνετε κάτι σταθερό. Όσον αφορά στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, το να διατηρήσετε μια επιφύλαξη και να μη βρίσκεστε στον αλτρουιστικό σας κόσμο θα σας προφυλάξει από διάφορες παγίδες.

ΙΧΘΥΣ

Πολλά βλέμματα στρέφονται πάνω σας και σας κάνουν να νιώθετε μοναδικοί, εν τούτοις καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείτε την πέραση που έχετε για να καταφέρετε κάτι παραπάνω στην προσωπική σας ζωή. Προβάλλετε τα ταλέντα σας, δείξτε τις ικανότητές σας και μην αρκείστε στις φιλοφρονήσεις και τα κομπλιμέντα. Κυρίως επαγγελματικά, μπορείτε να αποκτήσετε συμπάθειες και κατ’ επέκταση συμμάχους, κάτι που είναι πολύ σημαντικό στην παρούσα φάση. Ερωτικά σας δίνεται η ευκαιρία να απλώσετε τα δίχτυα σας, να παίξετε, να φλερτάρετε, αλλά και να ελιχθείτε, ώστε να αποφύγετε μια πιεστική κατάσταση.

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή (1/7-3/7)

Η Παρασκευή μας καλεί να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι, να ξανακερδίσουμε τη χαμένη μας περηφάνια, την αξιοπρέπεια, τη δύναμη και να αντιμετωπίσουμε όλα τα...

Τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα – Προσοχή στις εντάσεις!

Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε στο τηλεοπτικό κοινό τις αστρολογικές προβλέψεις στην εκπομπή “Το Πρωινό”, του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Δείτε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βίκυ Παγιατάκη!

Η αστρολόγος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Βίκυ Παγιατάκη, κάνει τις προβλέψεις της ημέρας και δίνει χρήσιμες συμβουλές για όλα τα ζώδια!   Δείτε το βίντεο με...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη (30/6)

Η τελευταία μέρα του Ιουνίου  θα μας γεμίσει ενθουσιασμό, ενέργεια, ζωντάνια και με αισιοδοξία. Το ταμπεραμέντο μας θα τραβήξει το ενδιαφέρον, θα εντυπωσιάσουμε με...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατερίνα Καινούργιου: Επανέφερε στο Instagram τις κοινές φωτογραφίες με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, μετά τις φήμες επανασύνδεσης!

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης ήταν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της showbiz, με πολλούς να κάνουν λόγο για μια σχέση...