Quantcast

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 5/5

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Η Πέμπτη θα μας κρατήσει ενεργοποιημένους και θα μας κινητοποιήσει να πάρουμε πρωτοβουλίες και να δραστηριοποιηθούμε έντονα. Θα γίνουμε πιο μαχητικοί, διεκδικητικοί και θα υπερασπίσουμε το δίκιο μας με θάρρος, ωστόσο, οφείλουμε να μην αφήσουμε τον παρορμητισμό να μας παρασύρει και να χάσουμε τον έλεγχο γιατί θα έχουμε τα αντίθετα αποτελέσματα. Επίσης, χρειάζεται να έχουμε ταχύτατα αντανακλαστικά και γρήγορες αντιδράσεις, χωρίς όμως να είμαστε απρόσεκτοι. Από την άλλη, το να κάνουμε ένα γενναίο ξεκαθάρισμα σε όλες τις σχέσεις μας και να λύσουμε ζητήματα που καίνε είναι μάλλον σίγουρο. Ερωτικά, η σεξουαλικότητα θα είναι έντονη, το ίδιο όμως κι η βιασύνη μας. Δε θα έχουμε υπομονή, όλα θέλουμε να εξελιχθούν άμεσα, ίσως μάλιστα ρισκάρουμε και διεκδικήσουμε περισσότερα προκειμένου να φτάσουμε στην πηγή και να πιούμε νερό. Επαγγελματικά, επιδιώκουμε την ανεξαρτησία μας, μαχόμαστε για τα δικαιώματά μας και πολύ πιθανό τα αποτελέσματά μας να είναι θετικά.

ΚΡΙΟΣ

Θα αναγκαστείτε να πάρετε θέση μάχης για να υπερασπίσετε τη σχέση σας ή να σταματήσετε παρεμβάσεις που προκαλούν προστριβές με τον άνθρωπό σας. Αν είστε μόνοι, ίσως γίνετε αντικείμενο διεκδίκησης που μεν είναι κολακευτικό, αλλά κι επίφοβο το να επιλέξετε λάθος πρόσωπα, καθώς θα διαπιστώσετε ότι μάλλον ήσασταν το τρόπαιο. Επαγγελματικά, θα υπάρξει μια ένταση με έναν συνεργάτη ή συνάδελφό σας πιθανόν γιατί θα αισθανθείτε ότι σας υποτιμά. Όμως δε χρειάζεται να τσακωθείτε για να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους, εκτός αν συμβεί ένα γεγονός, που θα πυροδοτήσει τις έντονες αντιδράσεις σας

ΤΑΥΡΟΣ

Το κλίμα στον επαγγελματικό σας χώρο θα είναι τεταμένο και όλα δείχνουν μια έκρηξή σας, φροντίστε όμως να είναι ελεγχόμενη για να μην την πληρώσουν και άτομα που δε φταίνε. Μπορεί να αισθάνεστε αδικημένοι, να θεωρείτε ότι σας αξίζει κάτι καλύτερο, το οποίο παίρνουν άλλα πρόσωπα εξ αιτίας των ακρών που διαθέτουν και εσείς δεν το ανέχεστε. Ωστόσο, αν δεν έχετε εναλλακτική, μην το παρατραβήξετε. Πιθανόν πάντως να στρεσαριστείτε έντονα και μετά να νιώσετε μια ενόχληση στην υγεία σας. Ερωτικά, ίσως γίνει ένα επίμονο φλερτ που θα σας φέρει σε δύσκολη θέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε τις θέσεις και τις απόψεις σας, ενδεχομένως και κάποια δυσαρέσκεια που έχετε είτε από ένα συγγενικό σας πρόσωπο είτε από ένα άλλο το οποίο θέλετε να παίξει σημαντικό ρόλο στην προσωπική σας ζωή. Κι οφείλετε να τα ξεκαθαρίσετε όλα από την αρχή της σχέσης σας για να μην υπάρχει περιθώριο παρερμηνείας. Από την άλλη, είναι πιθανόν να κάνετε αρκετές συζητήσεις και επαφές για επαγγελματικά θέματα ή να κάνετε ένα ταξίδι-αστραπή προκειμένου να διευθετήσετε διάφορα ζητήματα που δε μπορούν να περιμένουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι πιθανό να βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποια πρόσωπα της οικογένειάς σας, ενδεχομένως γιατί παρεμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή ή προβάλλουν συνεχώς απαιτήσεις που δύσκολα μπορείτε να ικανοποιήσετε. Από την άλλη, είστε αποφασισμένοι να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας, αφού έχετε αγωνιστεί για να τα κατακτήσετε, αν νιώσετε ότι απειλούνται, δεν αποκλείεται μάλιστα να βγάλετε και μεγαλύτερη μαχητικότητα απ’ όσο συνήθως. Ερωτικά, ωθείστε να βγείτε στην επίθεση για να κερδίσετε το αντικείμενο του πόθου σας, όμως μια βιαστική σας κίνηση θα είναι η αιτία να το χάσετε γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί!

ΛΕΩΝ

Η σιγουριά και η αυτοπεποίθηση δε σας εγκαταλείπουν ποτέ, σήμερα όμως μπορεί να σας χαντακώσουν και να την πατήσετε, αν βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα κι ακόμα περισσότερο να περάσετε στην επίθεση στον άνθρωπό σας ή σε ένα συνεργάτη σας, κατηγορώντας τους για πράγματα που δεν υφίστανται, βάζοντας φωτιά στις σχέσεις σας. Γι’ αυτό προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι και να μην ξεφύγετε, λέγοντας διάφορα που μετά θα μετανιώσετε. Το ίδιο ισχύει και αν έχετε έρθει κοντά με ένα πρόσωπο γιατί εκεί όντως οι αντιδράσεις θα είναι άμεσες κι η εξέλιξη θα είναι δυσάρεστη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα σας πιάσει ένα άγχος για τη δουλειά ή τα οικονομικά σας, που όμως καλό θα ήταν να το ελέγξετε γιατί μόνο με καθαρό μυαλό θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα. Θα κάνετε πάντως κάποιες ενέργειες, ίσως μάλιστα ένα πρόσωπο της εμπιστοσύνης σας δώσει μια αποκλειστική πληροφορία που πρέπει να τη χρησιμοποιήσετε άμεσα ή σας κινητοποιήσει στο να ψάξετε διάφορες προοπτικές. Ερωτικά, ένα μυστικό ειδύλλιο μπορεί να αποκαλυφθεί και στιγμιαία να νιώσετε άβολα, ωστόσο, μάλλον θα σας απελευθερώσει το ότι δε θα κρύβεστε πια και θα είστε ελεύθεροι να το ζήσετε.

ΖΥΓΟΣ

Θα ξεπεράσετε αμφιβολίες και ανασφάλειες και δραστηριοποιηθείτε αρκετά. Θα κάνετε ανοίγματα σε συγκεκριμένους ανθρώπους και κοινωνικούς κύκλους, ίσως και κάποιες επαφές για να ελέγξετε το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας ή τη στήριξή σας σε μια προσπάθειά σας και με τις ανάλογες πιέσεις και αποφασιστικότητα που θα δείξετε θα έχετε θετική ανταπόκριση. Γενικά, θα πάρετε πρωτοβουλίες και θα κάνετε αποτελεσματικές κινήσεις. Ερωτικά, μια καινούργια γνωριμία θα σας προξενήσει έντονα συναισθήματα, επειδή όμως όλα είναι θέμα αντανακλαστικών, φροντίστε να ξεπεράσετε την αρχική σας έκπληξη και να αντιδράσετε άμεσα για να μη χάσετε την ευκαιρία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε ιδέες και επαγγελματικά σχέδια που θέλετε να προωθήσετε, όμως επίσης έχετε και ανθρώπους που σας βάζουν εμπόδια και κινούνται μυστικά σε βάρος σας, που αν δεν τους αντιμετωπίσετε κανένα από αυτά δε θα υλοποιηθεί. Επειδή κι εσείς είστε εξπέρ να λειτουργείτε παρασκηνιακά και να οργανώνετε αντεπιθέσεις, εκμεταλλευτείτε το και μη βγείτε σε μάχη «ένας εναντίον ενός» γιατί θα τη χάσετε. Ερωτικά, η υπομονή είναι αρετή εσείς όμως φαίνεται ότι την έχετε χάσει, αν, λοιπόν, ένα πρόσωπο δοκιμάζει τα νεύρα σας τότε μάλλον ήρθε η ώρα να πάρετε τις αποφάσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκόψετε από καταστάσεις και ανθρώπους που δε σας προσφέρουν αυτά που επιθυμείτε, περιμένοντας να γυρίσει ο τροχός και να αλλάξουν συμπεριφορά απέναντί σας. Ο χρόνος περνά, οι ευκαιρίες σας έρχονται και φεύγουν γιατί η προσοχή σας είναι στραμμένη αλλού και δεν τις εκμεταλλεύεστε. Από την άλλη, αν νιώθετε πολλά για ένα άτομο, ήρθε η ώρα να του τα εκφράσετε χωρίς φόβο και με πολύ πάθος γιατί το πιο πιθανό είναι να αισθάνεται το ίδιο. Επαγγελματικά, κάντε τις επαφές σας, επικοινωνήστε τις ιδέες σας και μη διστάζετε να ρισκάρετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα νιώσετε το χρόνο να σας πιέζει ασφυκτικά και θα αγχωθείτε αρκετά με κάποια οικονομικά σας ζητήματα, οπότε θα κινηθείτε γρήγορα και θα κάνετε τις ενέργειές σας, ωστόσο, επειδή δεν είναι του χαρακτήρα σας να λειτουργείτε βιαστικά και ριψοκίνδυνα, το πιο πιθανό είναι να σκοντάψετε. Πιθανές είναι και εντάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο εξ αιτίας μιας επιθετικής συμπεριφοράς απέναντί σας, προερχόμενη μάλλον από ανταγωνισμό. Ερωτικά, αν δε διεκδικήσετε το πρόσωπο που αγαπάτε και θέλετε να είστε μαζί, δε θα το αποκτήσετε. Αφήστε τους εγωισμούς και τις αναστολές και βγείτε μπροστά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ενεργητικοί και αποφασιστικοί θα περάσετε στην επίθεση για να πετύχετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις και σίγουρα δε θα έχετε αντίπαλο. Με την ορμή αλλά και το θάρρος που θα έχετε, δε θα διστάσετε να εκφράσετε τα θέλω σας, να πείτε αλήθειες, να θίξετε συμπεριφορές και να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας προς πάσα κατεύθυνση. Πιθανόν να χρειαστεί να τρίξετε τα δόντια σε ένα πρόσωπο του συγγενικού σας περιβάλλοντος που έχει ξεπεράσει τα όρια. Ερωτικά, δε χρειάζεται να προσπαθήσετε για να ελκύσετε το αντίθετο φύλο. Όποια προσέγγιση κι αν κάνετε, θα έχει επιτυχία.

ΙΧΘΥΣ

Ίσως βγάλετε μια ένταση, αν διαπιστώσετε ότι κάποιοι προσπαθούν με ύπουλους τρόπους ή κινήσεις πίσω από την πλάτη σας να σας πλήξουν, ακόμα και οικονομικά, αλλά το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε την ευελιξία σας και να βρείτε έναν τρόπο να τους ξεμπροστιάσετε και όχι να αφεθείτε συναισθηματικά και να σας πάρει από κάτω. Από την άλλη, ένα φλερτ στη δουλειά σας μπορεί να εξελιχθεί σε σφοδρό έρωτα αλλά αν δε θέλετε να μαθευτεί, τότε φροντίστε να κρατάτε τα προσχήματα και μην εμπιστευτείτε σε κανέναν το μυστικό σας.

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 04-09/07

ΚΡΙΟΣ Είστε και εσείς που τώρα θέλετε πράξεις και όχι λόγια ή τουλάχιστον λόγια που να ανταποκρίνονται σε πράξεις… Ερωτικά, θέλετε δεσμεύσεις και επόμενες κινήσεις,...

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα, 04/07

Η εβδομάδα ξεκινά όμορφα και μας δημιουργεί τη διάθεση να γίνουμε κοινωνικοί, εξωστρεφείς και ό,τι κι αν μας τύχει να κρατήσουμε το χαμόγελό μας...

Τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα – Η ιδανική μέρα για γάμο τον Ιούλιο!

Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε στο τηλεοπτικό κοινό τις αστρολογικές προβλέψεις στην εκπομπή “Το Πρωινό”, του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Δείτε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βίκυ Παγιατάκη!

Η αστρολόγος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Βίκυ Παγιατάκη, κάνει τις προβλέψεις της ημέρας και δίνει χρήσιμες συμβουλές για όλα τα ζώδια!   Δείτε το βίντεο με...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ντίνα Κώνστα: ΣΕΗ και Εθνικό Θέατρο “αποχαιρετούν” την ηθοποιό! Οι ανακοινώσεις για τον θάνατό της!

Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό, κι όχι μόνο, κόσμο η είδηση του θανάτου της ηθοποιού Ντίνας Κώνστα στα 83 της χρόνιας.  Η ηθοποιός έφυγε από...