Quantcast

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 11/5

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Σήμερα, ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης και των ευκαιριών, αλλάζει ζώδιο και κάνει μία επίσκεψη δοκιμαστική στον Κριό μέχρι τέλος Οκτωβρίου και θα επανέλθει στις 20 Δεκεμβρίου. Από τη νέα του θέση θα  χαρίσει απλόχερα «δώρα» σε όλους μας, ανάλογα με τον τομέα που βρίσκεται και εννοείται τις δυνατότητες του γενέθλιου ωροσκοπίου μας. Προτίθεται να συμβάλλει θετικά στα θέματα δράσης και ενέργειας, παρόλο που μας βρίσκει λίγο κουρασμένους αλλά είναι ακριβώς η τονωτική ένεση που χρειαζόμαστε… Εδώ χρειάζεται βέβαια η ανάγκη να τονιστεί το ότι πρέπει να αποφευχθεί κάθε υπερβολή. Καταλήγοντας, να μην ξεχνάμε ότι ο Δίας παρέχει εύνοια, αλλά από μας εξαρτάται το πώς θα τη διαχειριστούμε καλύτερα, με βάση τις αξίες, τα όρια και τους ηθικούς φραγμούς μας, που δεν πρέπει να καταπατηθούν για την όποια ευχαρίστηση, καλοπέραση και απόλαυση που θα είναι πρόσκαιρη!

ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας έρχεται στο ζώδιό σας κι έχει μια πελώρια λαχτάρα να σας κάνει να διαπρέψετε σε όλους τους τομείς. Είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε σε επαγγελματικό, γίνεστε οι απόλυτοι πρωταγωνιστές κι η τάση σας να επεκταθείτε, να ξεπεράσετε τα συνηθισμένα σας όρια και να ξεφύγετε στο άπειρο θα είναι μεγάλη. Ευκαιρίες θα σας παρέχονται απλόχερα για ένα περίπου χρόνο να πραγματοποιήσετε τις επιδιώξεις σας, να πετύχετε με ευκολία όποιους στόχους έχετε βάλει, να καλοπεράσετε και να πραγματοποιήσετε αρκετά όνειρά σας. Ερωτικά, ό,τι επιθυμήσετε, θα το έχετε, αν και μετά μπορεί να μη σας αρκεί και να θέλετε κάτι άλλο. Αν είστε όμως σε σχέση, προσέξτε γιατί θα εμφανίσετε μια ροπή στις… αμαρτίες, καθώς θα είστε το επίκεντρο κι οι… προσφορές θα είναι πολλές.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας, μπαίνει στον Κριό και στο  12ο ηλιακό σας οίκο, σηματοδοτώντας μια περίοδο κατά την οποία θα ξανακερδίσετε την χαμένη σας αισιοδοξία, θα αρχίσετε να ξανακάνετε όνειρα για ένα όμορφο μέλλον και γενικά θα αντιμετωπίζετε όλα τα θέματά σας με άλλη ψυχολογία. Οι στιγμές που θα περνάτε με άλλους ανθρώπους θα είναι περισσότερες από αυτές της οικειοθελούς «απομόνωσής» σας, θα εμπιστεύεστε πιο εύκολα και θα συζητάτε τα θέματά σας, ενώ θετικές θα είναι οι εξελίξεις και στα εργασιακά σας. Ερωτικά, τα κρυφά -και σε πολλές περιπτώσεις- «αμαρτωλά» ειδύλλια θα έχουν την τιμητική τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα χαρείτε με τα δώρα που σας φέρνει ο Δίας στον Κριό αφού θα ξεκινήσει μια περίοδος αρκετά κοινωνική για σας, με διεύρυνση του κύκλου σας, με γνωριμίες με ισχυρά πρόσωπα που θα μπορούσαν να σας στηρίξουν μελλοντικά και επαγγελματικά και βέβαια διασκέδασης και καλοπέρασης. Θα… οργώσετε τα πέλαγα με φίλους και παρέες, θα θέλετε να ευχαριστηθείτε την κάθε σας στιγμή, ενώ, αν ασχολείστε με τα «κοινά», είτε σε μια ομάδα είτε σε έναν πολιτικό φορέα, θα διακριθείτε. Ερωτικά, επίσης, θα το… ρίξετε έξω και με δεδομένη την ελκυστική σας παρουσία, το μόνο που χρειάζεται είναι να διαλέξετε από το σύνολο των ατόμων όποιο ή… όποια σας τραβούν περισσότερο κι έχουν προοπτικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δίας μπαίνει στον 10ο ηλιακό σας οίκο που σχετίζεται με την καριέρα και την επαγγελματική σας καταξίωση, οπότε όπως αντιλαμβάνεστε σας προσφέρει αρκετές ευκαιρίες να γίνετε γνωστοί μέσα από το έργο σας, να αναβαθμιστείτε, να κατακτήσετε μια υψηλότερα ιεραρχικά θέση, να επεκταθείτε ή εκμεταλλευτείτε τις θετικές συγκυρίες για να επιχειρήσετε κάτι δικό σας, που θα σας αποφέρει κέρδος. Όλα αυτά βέβαια, θα επιτευχθούν, αν έχετε συγκεκριμένο πλάνο δράσης και μεθοδικότητα, όχι βασιζόμενοι μόνο στη τύχη. Το θέμα είναι να παραμείνετε στην κορυφή, όχι μόνο να την κατακτήσετε. Ερωτικά, επίσης, θα διαπρέψετε, αφού θα συγκεντρώσετε την προσοχή κάποιων σέξι αλλά και ευκατάστατων προσώπων. Το πώς θα το διαχειριστείτε, εξαρτάται από σας.

ΛΕΩΝ

Θα έχετε την ευκαιρία, με τον Δία στον 9ο οίκο σας, να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας ενδεχομένως και το μορφωτικό σας επίπεδο, να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε μακριά. Δεν αποκλείεται να ταξιδέψετε αρκετά αυτήν τη χρονιά, να αυξήσετε τις επαφές σας με το εξωτερικό και για οικονομικούς λόγους ή επίσης, να σας γίνει μια συμφέρουσα πρόταση, η οποία θα είναι τόσο καλή, που δε θα σας πειράξει ακόμα και το να αλλάξετε τόπο κατοικίας. Θετικές θα είναι οι εξελίξεις και σε νομικά σας θέματα, ενώ ερωτικά θα κάνετε θραύση… εκτός έδρας ή σε πρόσωπα από άλλη χώρα ή πόλη από τη δική σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δίας περνά στον 8ο ηλιακό σας οίκο, παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να αυξήσετε τα κέρδη σας και να διευθετήσετε με τον καλύτερο τρόπο οικονομικές σας υποθέσεις. Μια επιστροφή φόρου, κληρονομιά, επένδυση, δάνειο με ευνοϊκούς όρους, ακόμα και μια συμφωνία που είχατε κάνει, θα σας αποφέρουν αρκετά χρήματα. Από την άλλη, η λίμπιντό σας θα τρελαθεί, η σεξουαλικότητά σας θα είναι έντονη, η έλξη σας ακαταμάχητη, οπότε κι η ερωτική σας ζωή, αν είστε σε σχέση, θα γίνει πολύ ενεργή. Αν είστε μόνοι, θα είστε αχαλίνωτοι, οπότε το να αντισταθείτε σε πειρασμούς θα είναι από δύσκολο έως και αδύνατο.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Δία στον 7ο ηλιακό σας οίκο, η εύνοια που θα έχετε σε θέματα σχέσεων και επαγγελματικών συνεργασιών θα είναι μεγάλη. Στο γάμο σας, η χαλαρότητα, αλλά και αρκετές στιγμές καλοπέρασης να πρωτοστατούν, ενώ μπορεί να πάρετε την απόφαση για να συμβιώστε με τον άνθρωπό σας ή να παντρευτείτε, αν είστε ήδη σε σχέση. Συμφωνίες και συνεταιρισμοί, με στόχο την αύξηση κερδών θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όλα αυτά τα θετικά θα έρθουν αν δεν καταφύγετε σε υπερβολές, δε θεωρήσετε ότι είναι ο «μήνας που θρέφει τους 11» και ελέγξετε την τάση σας για οτιδήποτε «πολύ». Ερωτικά, θέλετε τα πάντα προκειμένου να προχωρήσετε στη δημιουργία ενός σταθερού δεσμού και μάλλον θα βρείτε το πρόσωπο που θα σας τα προσφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα ευχάριστα νέα έρχονται για σας από τον εργασιακό τομέα, αφού οι συνθήκες θα βελτιωθούν κατά πολύ, όπως κι οι σχέσεις με κάποιους συναδέλφους σας, μπορεί να λάβετε κάποια δώρα από εκεί, ενώ αν είστε άνεργοι, πολύ πιθανό είναι να βρείτε μια δουλειά που θα σας καλύψει οικονομικά για μεγάλο διάστημα. Από την άλλη, θα έχετε ευεξία και καλή υγεία, αλλά θα πρέπει να αντισταθείτε στην τάση για «καταχρήσεις» στη διατροφή σας. Επιπλέον, ίσως υιοθετήσετε ένα κατοικίδιο ή να περνάτε αρκετό χρόνο φροντίζοντας τα φυτά σας γιατί θα σας χαλαρώνει. Ένας έρωτας σε επαγγελματικό χώρο ή θεραπευτικό ίδρυμα είναι πιθανός.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενναιόδωρος προς εσάς θα είναι ο Δίας στον Κριό που έρχεται με διάθεση να σας χαρίσει στιγμές ευτυχίας στη ζωή σας. Έντονα αισθησιακοί και με την ελκτική σας δύναμη στο φόρτε της, δύσκολα θα σας αντισταθούν και μάλλον θα γεννηθεί ένας έρωτας μεγάλος, αν και εφ’ όσον το θελήσετε και δεν… καβαλήσετε το καλάμι με τη ζήτηση που θα έχετε. Αν είστε παντρεμένοι με παιδιά, θα πάρετε αρκετές χαρές, ενώ αν δεν έχετε, ίσως αποκτήσετε. Κέρδη από τυχερά παιχνίδια (προσοχή να μην ξεφύγετε!) είναι πιθανά, ενώ η δημιουργικότητά σας θα αυξηθεί και αν χρειαστείτε υποστηρικτές σε μια απόπειρά σας, θα βρείτε εύκολα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όμορφες στιγμές με την οικογένειά σας, μια πιθανή αγορά σπιτιού ή θετικές εξελίξεις σε ένα κληρονομικό σας ακίνητο φέρνει ο Δίας στον 4ο ηλιακό σας οίκο. Επίσης, ανακαίνιση του χώρου σας, αλλαγές και αγορές επίπλων και ειδών οικιακής χρήσεως, η επέκτασή του ή η μετακόμισή σας σε κάποιο μεγαλύτερο, με περισσότερα κομφόρ παίζουν δυνατά αυτή την περίοδο, αρκεί βέβαια όλα αυτά να μπορείτε να τα υποστηρίξετε οικονομικά και μη σας πιάσει η «μεγαλομανία» σας, ώστε μετά να είναι αδύνατο να καλύψετε τα ανοίγματά σας. Ερωτικά, θα γίνετε πόλος έλξης για ισχυρούς ή οικονομικά εύρωστους ανθρώπους κι εφ’ όσον θέλετε να περνάτε καλά, θα διαλέξετε κάποιον που θα σας παρέχει τα πάντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η καθημερινότητά σας θα διανθιστεί με όμορφες στιγμές, ενώ θα αποκατασταθούν ή θα βελτιωθούν αρκετά οι σχέσεις σας με γνωστούς και συγγενείς. Επίσης, θα λαμβάνετε ευχάριστες ειδήσεις που θα αφορούν είτε σε δικά σας θέματα είτε προσώπων του στενού σας περιβάλλοντος, θα διευθετηθούν ευνοϊκά γραφειοκρατικά σας θέματα, ενώ είναι πιθανή και μια αγορά εξοπλισμού ή μεταφορικού μέσου. Θα κάνετε με ευκολία δημόσιες σχέσεις, οι ιδέες σας θα έχουν πολλούς αποδέκτες και αρκετοί μπορεί να τις χρηματοδοτήσουν ή να σας προωθήσουν επαγγελματικά. Μια τυχαία γνωριμία σε μετακίνησή σας ή από μέσο κοινωνικής δικτύωσης ίσως εξελιχθεί σε έρωτα.

ΙΧΘΥΣ

Με την εύνοια του Δία στον 2ο ηλιακό σας οίκο θα ξεχάσετε την πίκρα του αποχωρισμού του από το ζώδιό σας, αφού έρχεται να αυξήσει στο μέγιστο τα υλικά σας αγαθά και τις κτήσεις σας. Με τη δική του σημαντική συμβολή θα καταφέρετε να αποκτήσετε πολλά από αυτά που επιθυμούσατε, να υπερκαλύψετε ανάγκες σας και ενδεχομένως την καταναλωτική σας τάση, αφού θα έχετε την άνεση να αγοράζετε ό,τι θέλετε, να ξοδεύετε για την προσωπική σας ευχαρίστηση και να σας μένουν κιόλας. Επίσης, τζακ ποτ θα κερδίσετε και στα ερωτικά, αφού θα ζήσετε μοναδικές στιγμές, με πολύ συναίσθημα και πάθος, αν κι η σεξουαλική σας… όρεξη θα μεγαλώνει διαρκώς.

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα – Η ιδανική μέρα για γάμο τον Ιούλιο!

Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε στο τηλεοπτικό κοινό τις αστρολογικές προβλέψεις στην εκπομπή “Το Πρωινό”, του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Δείτε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βίκυ Παγιατάκη!

Η αστρολόγος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Βίκυ Παγιατάκη, κάνει τις προβλέψεις της ημέρας και δίνει χρήσιμες συμβουλές για όλα τα ζώδια!   Δείτε το βίντεο με...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή (1/7-3/7)

Η Παρασκευή μας καλεί να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι, να ξανακερδίσουμε τη χαμένη μας περηφάνια, την αξιοπρέπεια, τη δύναμη και να αντιμετωπίσουμε όλα τα...

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 4 Ιουλίου μέχρι 10 Ιουλίου!

Ζώδια: Ένας νέος μήνας ξεκινά και μια νέα εβδομάδα έρχεται με πολλές εξελίξεις σε διάφορους τομείς της ζωής μας. Πάμε να δούμε αναλυτικά πως θα...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εύη Ιωαννίδου – Ίνο Φάις: Οριστικός χωρισμός για το ζευγάρι! Ανάρτηση-βόμβα από τη Μαρία Καλάβρια!

Παρελθόν αποτελεί πλέον η σχέση της Εύης Ιωαννίδου και του Ίνο Φάις! Πρόκειται για ένα από τα πιο ταιριαστά και ερωτευμένα νεαρά ζευγάρια της ελληνικής...