Quantcast

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 23/3

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Η Τετάρτη επιφυλάσσει απρόσμενες εξελίξεις που θα μας ξαφνιάσουν και καταστάσεις που θα ανατρέψουν τα δεδομένα μας. Τίποτα δεν είναι απίθανο ή αδύνατο και τα πάντα μπορούν να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι να παραμείνουμε ψύχραιμοι, για να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Τα γρήγορα αντανακλαστικά, η συναισθηματική αποστασιοποίηση και ταχύτατες αντιδράσεις θα μας βοηθήσουν να αντεπεξέλθουμε σε κάθε δοκιμασία, είτε σε προσωπικό είτε σε επίπεδο σχέσεων και οικονομικών. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να αιφνιδιάσουμε ή να μας αιφνιδιάσουν, να σοκαριστούμε, αλλά και να προκληθούμε ή να αντιδράσουμε έντονα. Πιθανόν να επαναστατήσουμε, να αντιπαρατεθούμε και να ξεπεράσουμε όρια για να υπερασπίσουμε το δίκιο μας ή να αμυνθούμε σε μάλλον απρόσκλητες επιθέσεις που θα δεχτούμε. Δεν αποκλείεται όμως και να κάνουμε μια ξαφνική στροφή στη ζωή μας, να μεταβάλουμε το κάθε τι, από την καθημερινότητα και τη δουλειά μέχρι την ερωτική μας κατάσταση, παίρνοντας σε μια τελείως διαφορετική κατεύθυνση.

ΚΡΙΟΣ

Ένα απρόσμενο έξοδο ή μια συμφωνία που θα χαλάσει τελευταία στιγμή θα σας αιφνιδιάσει αρκετά και θα σας αναγκάσει να αλλάξετε την οικονομική σας πολιτική. Από την άλλη, είναι πιθανή μια δυσάρεστη εξέλιξη που αφορά στα ερωτικά σας, καθώς μπορεί να έρθει ο χωρισμός με ένα πρόσωπο που πηγαίνατε για σχέση. Δεν αποκλείεται όμως να ελκύσετε ένα πρόσωπο που θα σας ξεσηκώσει και θα ζήσετε μαζί του πρωτόγνωρες εμπειρίες. Ωστόσο, μη θεωρήσετε δεδομένο ότι θα καταλήξει κάπου γιατί όσο ξαφνικά θα έρθει, άλλο τόσο πιθανόν να φύγει.

ΤΑΥΡΟΣ

Το κλίμα θα είναι τεταμένο ενώ το πιο πιθανό είναι, ξαφνικά και μετά από διάφορα οικογενειακά ζητήματα που θα ανακύψουν, να εκνευριστείτε και να ωθηθείτε σε αψυχολόγητες ενέργειες ή αποφάσεις, που θα κάνουν την κατάσταση πολύ χειρότερη. Δεν αποκλείεται να επιχειρήσετε και μια αλλαγή στην εμφάνισή σας, η οποία όμως δεν θα είναι ιδιαίτερα πετυχημένη. Μια ζημιά, επίσης, του σπιτιού μπορεί να σας κάνει έξαλλους. Αν είστε μόνοι, πιθανόν να απελευθερωθείτε από μια κατάσταση που σας ταλαιπώρησε αρκετά και να ξεκινήσετε και πάλι την αναζήτησή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Απρόσμενες κι όχι ευχάριστες ειδήσεις για ένα προσωπικό σας θέμα ή που αφορούν σε ένα στενό συγγενικό σας πρόσωπο θα σας αναστατώσουν, ενώ δεν αποκλείεται να τσακωθείτε και με ένα άτομο που είχατε συχνή επικοινωνία, ενδεχομένως και ερωτική. Τα νεύρα σας θα είναι πολλά και με το παραμικρό θα αντιδράτε, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στις μετακινήσεις σας, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος μικροατυχημάτων. Μια ξαφνική βλάβη του υπολογιστή σας ή μέσου που κυκλοφορείτε θα δοκιμάσει την υπομονή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με αφορμή ένα γεγονός που αφορά στα οικονομικά σας είναι πιθανό να καταλήξετε σε καβγά και με το ταίρι σας, το οποίο ίσως σας κατηγορήσει για ένα λάθος χειρισμό. Κι οι φιλικές σας σχέσεις όμως δεν περνάνε την καλύτερη φάση και να τσακωθείτε με ένα άτομο του κύκλου σας ή να στενοχωρηθείτε από μια απρόοπτη εξέλιξη στη ζωή του. Ερωτικά, ενδεχομένως να λήξετε μια κατάσταση ξαφνικά, αν δείτε ότι δεν οδηγείται πουθενά και καταναλώνετε τσάμπα το χρόνο σας. Μπορεί όμως να συμβεί και το αντίθετο και να εκπλαγείτε δυσάρεστα.

ΛΕΩΝ

Η ημέρα θα είναι ιδιαίτερα ταραγμένη, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο, καθώς διάφορα απρόβλεπτα γεγονότα θα σας αποσυντονίσουν πλήρως και δε θα ξέρετε τι να σκεφτείτε και πώς να πράξετε. Ενδεχομένως να αιφνιδιαστείτε από την επιθετική συμπεριφορά ενός ανωτέρου σας στη δουλειά ή από μια αλλαγή που θα ανακοινωθεί, που φαινομενικά δεν είναι προς όφελός σας. Το παν όμως είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να αποφύγετε οποιαδήποτε ενέργεια, εφ’ όσον είστε σε σύγχυση. Από την άλλη, ένα πρόσωπο θα σας φλερτάρει, αλλά αν τυχόν δε σας αρέσει και το απορρίψετε, πιθανόν να αντιδράσει άσχημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έντονο θα είναι το κλίμα και ενδέχεται να αναστατωθείτε είτε εξ αιτίας μιας ξαφνικής αδιαθεσίας που θα σας κρατήσει μακριά από κάθε δράση και θα σας αναγκάσει να αλλάξετε το πρόγραμμά σας, αναβάλλοντας συναντήσεις και επαφές είτε με ένα επεισόδιο που θα γίνει στη δουλειά ανάμεσα σε σας κι ένα συνάδελφο ή υπάλληλό σας. Από την άλλη μια αναβολή ή ζημιά θα σας φέρει στα πρόθυρα κρίσης. Δεν αποκλείεται, επίσης, να μαθευτούν κάποιες λεπτομέρειες της ερωτικής σας ζωής που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

ΖΥΓΟΣ

Κι ενώ είχατε τα κέφια σας και ήσασταν μια χαρά, ξαφνικά αποχαιρετάτε την ηρεμία σας, αφού θα έρθετε αντιμέτωποι με τον παραλογισμό είτε του αγαπημένου σας προσώπου είτε ενός φίλου ή μιας φίλης σας και εκεί μάλλον δε θα κρατήσετε παθητική στάση. Από την άλλη, ένα οικονομικό θέμα επανέρχεται στο προσκήνιο και τινάζει το πρόγραμμά σας. Ερωτικά, μια πρόκληση θα είναι αρκετά ελκυστική για να αντισταθείτε, όμως το πού θα καταλήξει είναι άγνωστο. Η εμπειρία που θα βιώσετε θα είναι δυνατή, αλλά μπορεί να μην έχει τη διάρκεια που επιθυμείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι σχέσεις σας, επαγγελματικές και ερωτικές, θα αναστατωθούν και μάλιστα ένα γεγονός είναι πιθανό να προκαλέσει και την αλλαγή μιας υπάρχουσας κατάστασης, κάνοντάς σας να συνειδητοποιήσετε ότι όσο εσείς δεν κάνετε την έκπληξη, αντιδρώντας και βάζοντας τέλος μια και καλή στα κακώς κείμενο, τόσο θα την βιώνετε από τους άλλους και εκεί δεν μπορείτε να έχετε τον έλεγχο. Αν είστε μόνοι, καλό θα είναι να θυμάστε ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο, οπότε αφήστε το μέλλον και κοιτάξτε τι θα αποκομίσετε από το παρόν. Ένα πρόσωπο πάντως ενδέχεται να σας αφήσει τις χειρότερες εντυπώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι πολύ πιθανό να μάθετε κάποια πράγματα που θα σας σοκάρουν ή θα σας εκπλήξουν δυσάρεστα για έναν συνάδελφό σας ή συγγενικό σας πρόσωπο, δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξει οριστική ρήξη στις σχέσεις σας. Από την άλλη, μια ζημιά στο μέσο που επικοινωνείτε ή κινείστε θα κάνει άνω-κάτω το πρόγραμμά σας και θα πρέπει να βρείτε άμεσα τρόπο να την αποκαταστήσετε. Επιπλέον, μια αποκάλυψη που αφορά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα σας στενοχωρήσει, ίσως όμως σας βγάλει κι από ένα δίλημμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με δεδομένη την αστάθεια που επικρατεί στις ερωτικές σας σχέσεις, το να τρέφετε μεγάλες προσδοκίες για το άμεσο μέλλον είναι απαγορευτικό. Δεν αποκλείεται σχέδια που κάνατε για ένα πρόσωπο να ναυαγήσουν ή να διαπιστώσετε είτε ότι βιαστήκατε να βγάλετε συμπεράσματα είτε να δείτε ότι έχετε διαφορετικές σας επιδιώξεις και να διακόψετε το ειδύλλιο, πριν καλά-καλά ξεκινήσει. Εφ’ όσον όμως δεν προλάβατε να δεθείτε, δε θα σας πειράξει πολύ. Από την άλλη, αν δεν περιμένετε τίποτα καλό, ερωτικά ή οικονομικά, μια ανατροπή μπορεί να είναι υπέρ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ακόμα κι αν ήσασταν οι πιο υπομονετικοί άνθρωποι του κόσμου, θα ξεσπούσατε με διάφορα που μπορεί να γίνουν και να αναστατώσουν τη ζωή σας. Μια ζημιά του σπιτιού, το ότι ο καθένας στην οικογένειά σας κάνει του κεφαλιού του, χωρίς να σας υπολογίζει ή η αψυχολόγητη συμπεριφορά του ανθρώπου σας θα σας φέρουν στα όριά σας κι ίσως αντιδράσετε άσχημα, επιφέροντας τη διακοπή κάποιων σχέσεων. Αν είστε μόνοι, μην προκαλείτε την τύχη σας και μη ρισκάρετε τώρα γιατί δε θα σας βγει. Εκτός κι αν στοχεύετε μόνο στην προσωρινή σας ευχαρίστηση.

ΙΧΘΥΣ

Ενδεχομένως να ανακαλύψετε διάφορα που συμβαίνουν στον εργασιακό σας χώρο, που θα σας εκπλήξουν δυσάρεστα. Πιθανόν να έχουν ειπωθεί λόγια εναντίον σας και μάλιστα από πρόσωπο που συμπαθούσατε και να στενοχωρηθείτε διπλά. Μια ξαφνική αλλαγή, επίσης, θα σας κάνει άνω-κάτω και θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε όση ψυχραιμία και υπομονή διαθέτετε για να μην τα παρατήσετε όλα. Ερωτικά, ίσως σας γίνει μια πρόταση από ένα πρόσωπο, το οποίο δεν είχε δείξει ότι του αρέσετε και να αναρωτηθείτε για το ξαφνικό του ενδιαφέρον, όμως καλό θα ήταν να μην ενδώσετε.

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα -Νέα ξεκινήματα!

Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε στο τηλεοπτικό κοινό τις αστρολογικές προβλέψεις στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Δούκισσα Νομικού. Δείτε το βίντεο...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βίκυ Παγιατάκη!

Η αστρολόγος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Βίκυ Παγιατάκη, κάνει τις προβλέψεις της ημέρας και δίνει χρήσιμες συμβουλές για όλα τα ζώδια!   Δείτε το βίντεο με...

Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 26/9-2/10

ΚΡΙΟΣ Είστε και εσείς που επηρεάζεστε από τη Νέα Σελήνη αυτή την εβδομάδα και όπως και να το κάνετε έχετε μία αναστάτωση αφού είστε κοντά...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 26/9

Η εβδομάδα ξεκινά με μια Νέα Σελήνη στο Ζυγό, της οποίας κύριο έτοιμα είναι η αλλαγή σε οτιδήποτε αφορά στην προσωπική μας ζωή, τόσο...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κάρμεν Ρουγγέρη: Αυτός είναι ο αγαπημένος της σύζυγος με τον οποίο είναι πάνω από 50 χρόνια μαζί!

Θέλετε να δείτε τον αγαπημένο σύζυγο της Κάρμεν Ρουγγέρη με τον οποίο είναι πάνω από 50 χρόνια μαζί; Η Κάρμεν Ρουγγέρη είναι καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός....