Quantcast

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 25/5

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Η Τετάρτη έχει ενθουσιασμό, κέφι και ανεμελιά και το μόνο κακό για αρκετούς από μας είναι ότι πρόκειται για εργάσιμη, οπότε θα αναλώσουμε τον χρόνο μας σε δουλειές της καθημερινότητας και διάφορες υποθέσεις, αλλιώς θα είχαμε κάνει ήδη τα πλάνα μας για το βράδυ και το πώς θα διασκεδάσουμε. Ωστόσο, θα είμαστε γεμάτοι ενέργεια αφού η μετακίνηση του Άρη στον Κριό είναι γεγονός…Έχουμε  διάθεση να δούμε φίλους και γνωστούς, να αστειευτούμε και γενικά να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ξεχάσουμε προβλήματα και καημούς της καθημερινότητάς μας και να περάσουμε όμορφα. Η άνεσή μας στην επικοινωνία, η απλότητα και η ανάλαφρη παρουσία μας έχει ως αντίκτυπο να γίνουμε προσεγγίσιμοι, κυρίως από το αντίθετο φύλο, οπότε το φλερτ, τα πειράγματα και το παιχνίδι περιλαμβάνονται στο μενού της ημέρας. Επαγγελματικά, μάλλον με το ζόρι θα διεκπεραιώσουμε τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά μας, αφού το μυαλό μας θα είναι αλλού, ενδεχομένως σε μέρη μακρινά και ονειρεμένα, που θα θέλαμε να βρισκόμασταν μαζί με την παρέα μας…

ΚΡΙΟΣ

Το κέφι και η ζωντάνια θα σας συντροφεύουν, ενώ θα επικοινωνήσετε με συγγενείς, θα γελάσετε, θα μάθετε νέα, αλλά και πληροφορίες και πιθανόν μια είδηση που θα αφορά είτε δικούς σας είτε δική σας υπόθεση να σας ευχαριστήσει. Μια γνωριμία ίσως σας ανοίξει τους ορίζοντες και είναι η ευκαιρία που ψάχνατε για να κάνετε ένα μεγαλύτερο βήμα στα επαγγελματικά σας. Κι ερωτικά όμως έχετε τα τυχερά σας, αφού τις πρώτες εντυπώσεις τις κερδίζετε και είναι στο χέρι σας να δώσετε σε μια επαφή πιο ιδιαίτερο χρώμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεσή σας είναι ανεβασμένη, είστε πιο αισιόδοξοι και γιατί όχι; Οι προσωπικές σας υποθέσεις πηγαίνουν έτσι όπως θέλετε, παίρνετε τη θετική αντιμετώπιση και την προσοχή των άλλων, οπότε έχετε κάθε λόγο να ελπίζετε στα καλύτερα. Δεν αποκλείεται, δε, να βρείτε και μια λύση που θα σας απαλλάξει από ένα οικονομικό σας θέμα που σας άγχωνε ή να σας γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Ερωτικά, είστε στα καλύτερά σας και οι επιτυχίες σας είναι αρκετές, αρκεί να μη βάζετε προϋποθέσεις και να ζείτε την κάθε μέρα σαν να είναι μοναδική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η κοινωνικότητά σας είναι στο μέγιστο, γι’ αυτό θα επικοινωνήσετε, θα μιλήσετε για όσα νιώθετε και θα βρείτε αρκετούς πρόθυμους ανθρώπους να σας ακούσουν αλλά και να σας στηρίξουν ακόμα και επαγγελματικά. Ίσως μάλιστα μια συνεργασία να βρίσκεται ήδη στα σκαριά. Μπορεί, ωστόσο, εξ αιτίας της διαχυτικότητας ή της σχεδόν παρεξηγήσιμης ανοιχτής συμπεριφοράς σας να υπάρξει μια μικρή ένταση με τον άνθρωπό σας. Η προσέγγισή σας πάντως από ένα πρόσωπο μάλλον ερωτικό σκοπό θα έχει, οπότε αν σας ενδιαφέρει, ανταποκριθείτε ανάλογα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νιώθετε πιο όμορφα μέσα σας και παρά τις αρκετές εργασιακές υποχρεώσεις, μια μέρα μετά από αργία, δε θα χάσετε την καλή σας διάθεση. Ίσως, μάλιστα, δείτε πιο… ζεστά ένα συγκεκριμένο θέμα κι αποφασίσετε να αποβάλλετε τα κρατήματά σας και να μιλήσετε στα κατάλληλα άτομα, ώστε να σας βοηθήσουν ή να ζητήσετε τη γνώμη τους. Ερωτικά κάτι παίζει στο παρασκήνιο, που ενδεχομένως να μην έχει πέσει στην αντίληψή σας. Είναι πιθανό να έχετε κερδίσει την καρδιά ενός ατόμου και να το μάθετε πολύ σύντομα.

ΛΕΩΝ

Ένα κύμα αισιοδοξίας και ζωντάνιας σας έχει κατακλύσει, που αντανακλάται και στο πρόσωπό σας γι’ αυτό και έχετε αρκετές ερωτικές κατακτήσεις. Από την άλλη και μόνο το γεγονός ότι είστε χαλαροί, πιο απελευθερωμένοι και κινείστε με μεγαλύτερη άνεση στους χώρους, χωρίς τουπέ και τυπικότητα, αυτόματα ανεβαίνει η ζήτησή σας αλλά και η αυτοπεποίθησή σας που σας επιτρέπει να κάνετε κι εσείς το παιχνίδι σας. Επίσης, θα ξανοιχτείτε περισσότερο, θα έρθετε σε επαφή με διάφορους ανθρώπους και ενδεχομένως να συζητήσετε μελλοντικά επαγγελματικά σχέδια, με καλές προοπτικές για επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα υπάρξει μια οικογενειακή αναστάτωση, περισσότερο όμως από ασυνεννοησία ή από κάποια ανώριμη (κατά τη γνώμη σας) συμπεριφορά που δεν βοηθά καθόλου στο να επιλυθούν κάποια θέματα, αντίθετα προσθέτουν κι άλλα. Κι εσείς όμως δε θέλετε να σκάσετε με αυτά, αφού έχετε άλλα ζητήματα πιο σημαντικά να ασχοληθείτε. Όσον αφορά στα επαγγελματικά σας, έχετε ρίξει τους ρυθμούς σας και προσπαθείτε να κάνετε ό,τι πρέπει, χωρίς να αγχώνεστε. Ερωτικά, ίσως έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο που ανήκει στο περιβάλλον σας αλλά οι σχέσεις σας μέχρι τώρα ήταν τυπικές.

ΖΥΓΟΣ

Θα έχετε χαλαρή διάθεση, θα είστε χαμογελαστοί, προσιτοί κι ενδεχομένως να μετακινηθείτε περισσότερο είτε για λόγους δουλειάς είτε για ψυχαγωγίας. Επιπλέον θα συναντηθείτε, θα συζητήσετε επαγγελματικά και άλλα θέματα, θα ανταλλάξετε απόψεις και ίσως, μετά από την παρότρυνση δικών σας ανθρώπων, παρουσιάσετε μια ιδέα που είχατε καιρό αλλά διστάζατε η οποία θα τύχει θετικής αντιμετώπισης. Ερωτικά, κάνετε γνωριμίες και γενικά υπάρχει ευνοϊκό κλίμα για κάτι παραπάνω από μια επαφή, αν βέβαια το θέλετε κι εσείς. Πάντως κρατιέστε στο παιχνίδι και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια χαρά θα είναι η μέρα σας, παρότι θα σας κακοφανεί λίγο που θα επιστρέψετε στους καθημερινούς σας ρυθμούς. Ευτυχώς όμως τα πράγματα στη δουλειά σας δε θα είναι τόσο σοβαρά, κάτι που θα σας επιτρέψει να ενταχθείτε πιο γρήγορα στο κλίμα. Μια ιδέα σχετική με τα οικονομικά σας, ενδεχομένως να μην είναι «τραβηγμένη» όπως πιστεύετε και μάλλον αξίζει να την εφαρμόσετε, έστω και δοκιμαστικά. Η τύχη μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα και ερωτικά, αρκεί να λειτουργήσετε ανοιχτόμυαλα και χωρίς ταμπού, όχι όμως κι επιπόλαια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στα καλύτερά σας θα είστε, γεμάτη ενέργεια, κέφι και ζωντάνια. Με το χαμόγελο στα χείλη, το χιούμορ σας και τη διάθεση να ξεχάσετε άγχος και προβλήματα, θα κυκλοφορήσετε, θα μεταδώσετε την αισιοδοξία σας και θα συγκεντρώσετε πάνω σας το ενδιαφέρον αρκετών ανθρώπων, γνωστών και μη που θα θέλουν να σας γνωρίσουν. Πολύ πιθανό να κάνετε και μια απόπειρα να πλησιάσετε το αντικείμενο του πόθου σας, αν το έχετε βρει, βάζοντας τις προδιαγραφές για μια όμορφη συνέχεια. Μια πρόταση συνεργασίας, όμως, θα τη σκεφτείτε σοβαρά, παρά τη χαλαρή εικόνα που θα δώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψετε σε κάποια θέματα της δουλειάς να σας επηρεάσουν, ίσως γιατί έχετε συνηθίσει πια ή δεν τα θεωρείτε τόσο σημαντικά για να αφιερώσετε παραπάνω χρόνο και ενέργεια. Μάλιστα, θα καταφέρετε μετά να ξεκουραστείτε και να μαζέψετε δυνάμεις. Είναι, επίσης, πιθανή μια μυστική συνομιλία με ένα άτομο για επαγγελματικούς λόγους ή για να του εκμυστηρευτείτε ένα προσωπικό σας θέμα, μπορεί και ερωτικό που δείχνει να σας απασχολεί αρκετά τώρα τελευταία. Μια διαφορετική οπτική πάντως σίγουρα θα σας βοηθήσει πολύ και καλό είναι να την επιδιώξετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ημέρα είναι ιδανική για να περάσετε όμορφα με φίλους, αλλά και τον άνθρωπό σας, να συναντηθείτε με πρόσωπα που μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα και να ανταλλάξετε ιδέες και απόψεις, ακόμα και για μελλοντική επαγγελματική σύμπραξη. Μπορεί να μην γίνει τίποτα τελικά, αλλά και μόνο η προοπτική θα σας ξεσηκώσει. Παρότι είναι καθημερινή, ενδεχομένως να κάνετε μια χαλαρή έξοδο που θα σας αναζωογονήσει και ίσως σας φέρει και ένα νέο πρόσωπο, αν είστε ελεύθεροι, με τα οποίο, εκτός από αμοιβαία έλξη, θα υπάρχει και παρόμοια νοοτροπία.

ΙΧΘΥΣ

Θα βγείτε για λίγο από τη βολή σας, αφού θα αναγκαστείτε να ενταχθείτε αυτόματα σε μια άλλη πραγματικότητα, να αυξήσετε τις ταχύτητές σας για να αντεπεξέλθετε σε επαγγελματικά σας θέματα και ενδεχομένως να σας εκνευρίσει και η αδιάφορη στάση κάποιων συναδέλφων σας ή η απόπειρά τους να σας φορτώσουν με δικές τους δουλειές. Το απόγευμα θα σας βρει κουρασμένους, αλλά και αποφασισμένους να μην αφήσετε το οτιδήποτε να χαλάσει το βράδυ σας. Ερωτικά, ο χαλαρός τρόπος που κινείστε και επικοινωνείτε φέρνει και πιο πολλά πρόσωπα κοντά σας.

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βίκυ Παγιατάκη!

Η αστρολόγος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Βίκυ Παγιατάκη, κάνει τις προβλέψεις της ημέρας και δίνει χρήσιμες συμβουλές για όλα τα ζώδια!   Δείτε το βίντεο με...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη (30/6)

Η τελευταία μέρα του Ιουνίου  θα μας γεμίσει ενθουσιασμό, ενέργεια, ζωντάνια και με αισιοδοξία. Το ταμπεραμέντο μας θα τραβήξει το ενδιαφέρον, θα εντυπωσιάσουμε με...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βίκυ Παγιατάκη!

Η αστρολόγος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Βίκυ Παγιατάκη, κάνει τις προβλέψεις της ημέρας και δίνει χρήσιμες συμβουλές για όλα τα ζώδια!   Δείτε το βίντεο με...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 29/6

Το γεγονός της ημέρας είναι η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο η οποία μας πλημμυρίζει με συναίσθημα. Από εκεί και πέρα, το μήνυμα είναι σαφές...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Survivor: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος παίκτης προς αποχώρηση

Το Survivor, οδεύοντας προς την τελική ευθεία του, πλησιάζει στον μεγάλο τελικό και πλέον η πεντάδα των παικτών που έχει απομείνει πασχίζει να κατακτήσει...