Quantcast

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη (9/6)

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Παραμονή της Έκλειψης Ηλίου στους Διδύμους  και νιώθουμε ήδη την αναστάτωση και τη διάθεση να τα αλλάξουμε όλα και μάλιστα με γρήγορες διαδικασίες… Έχουμε και έναν επιπλέον λόγο να είμαστε βιαστικοί καθώς ο Ερμής που είναι και αυτός ανάδρομος θέλει να δει κάποιες εξελίξεις που σχετίζονται με το παρελθόν και τις επαναφέραμε στο παρόν … Η Σελήνη έχει μπει και αυτή στους Διδύμους και  αυτή ψάχνει απαντήσεις τις οποίες θέλει και να τις κατοχυρώσει… Στα ερωτικά μας, μία κουβέντα μπορεί να δημιουργήσει περαιτέρω ερωτικές προεκτάσεις και να ανάψει μία ακόμα ερωτική φλόγα… Πυροσβέστες δεν χρειάζονται, καθώς αυτό είναι και το δικό μας ζητούμενο καθώς και νέοι έρωτες που θέλουν να πιστεύουν ότι το καλοκαίρι θα ευδοκιμήσουν γιατί αυτό είναι και το ζητούμενο του καλοκαιριού τουλάχιστον στη διάθεσή μας!

ΚΡΙΟΣ

Έχετε πάρει φόρα και τίποτα δε σας σταματάει εκτός από τα θέματα της εργασίας σας που σας καθυστερούν και όχι μόνο από δική σας υπαιτιότητα αλλά και από άλλους που δεν είναι τόσο γρήγοροι ή που κολλάνε σε κάτι που εσείς θεωρείτε αυτονόητο… Ερωτικά, μόνο εσείς θέλετε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, οπότε, μην περιμένετε από τους άλλους να πάρουν καμία πρωτοβουλία!

ΤΑΥΡΟΣ

Έρωτας με πρόγραμμα δε γίνεται για εσάς και καλό είναι να μην το προσπαθήσετε σήμερα, γιατί δε θα το ευχαριστηθείτε και θα σας αγχώσει… Αφήστε που με αυτόν τον τρόπο χάνετε και τη μαγεία του απρόοπτου αλλά και αυτό σας αγχώνει… Αυτό που θα κάνετε πιο εντατικά είναι να κάνετε συσκέψεις με τον εαυτό σας και να εξομολογηθείτε αυτά που θέλετε…. Επαγγελματικά, εμπιστεύονται τον τρόπο που σκέφτεστε και σίγουρα σας βοηθάει αυτό στο να εξελιχθείτε ακόμα περισσότερο!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέρα που για εσάς αρχίζει και σας στριμώχνει με τα οικογενειακά σας και τις υποχρεώσεις σας που είναι και οικονομικού περιεχομένου… Ερωτικά, πάντως έχετε πιο ξεκάθαρη εικόνα και βρίσκετε και τις ισορροπίες σας αν και έχετε περίεργες διαθέσεις και ευμετάβλητη ψυχολογία… Επαγγελματικά, αγχώνεστε αλλά να έχετε και ένα λόγο να τον κάνετε, όχι γενικά και αόριστα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέρα που για εσάς επαναφέρει επικοινωνίες και σας αναγκάζει να ασχοληθείτε με το παρελθόν επιτακτικά ώστε να το φέρετε στο παρόν με τα δεδομένα που τώρα υπάρχουν… Έχετε τον τρόπο να επανορθώσετε αλλά θα χρειαστεί να παραδεχτείτε τις όποιες παραλείψεις σας… Ερωτικά, ενώ δεν είστε σίγουροι για κάτι εντούτοις το προχωράτε και αφήνετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί… Επαγγελματικά, είστε τόσο γρήγοροι όσο και να προλαβαίνετε τις εξελίξεις!

ΛΕΩΝ

Μέρα που για εσάς έχετε μία εσωτερική αναστάτωση και σας προκαλεί ανυπομονησία… Αυτό που σας δυσκολεύει είναι να κάνετε οικονομικούς προγραμματισμούς γιατί θα υπολογίσετε λάθος ή θα ξεχάσετε να προσθέσετε κάτι… Ερωτικά, πάντως, θέλετε να πάρετε τα ινία και να τα κρατήσετε τόσο καλά, ώστε να μη σας τα πάρει κανείς… Επαγγελματικά, αυτό που προσπαθείτε χρειάζεται και έναν μοντέρνο τρόπο εκτέλεσης και μπορείτε να τον αναζητήσετε… Θέλει κόπο και τρόπο και επιστρατεύστε τις δυνάμεις σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ακροβατείτε σε ένα σκοινί σήμερα και δεν είναι ότι κινδυνεύετε από τους άλλους, αλλά από τον ίδιο σας τον εαυτό που δεν ξέρετε πώς να αντιδράσετε σε κάθε περίπτωση… Λαμβάνετε τα μηνύματα και δεν ξέρετε πώς να τα διαχειριστείτε… Μπορεί και αυτά να περιέχουν ασάφεια και να μη σας βοηθούν κυρίως στα ερωτικά σας… Επαγγελματικά, μία παρόμοια κατάσταση έρχεται και αυτή να σας βάλει ερωτηματικά…

ΖΥΓΟΣ

Πώς να ξεκινήσετε σήμερα και που να καταλήξετε τελικά… Έχετε τόσο πολλά που δεν ξέρετε πώς να τα βάλετε σε σειρά… Ας ξεκινήσετε με αυτά που σας αρέσουν περισσότερο και έτσι είναι και λιγότερο κοπιαστικά… Ερωτικά, σας αρέσει να σας διεκδικούν ακόμα και να σας βάζουν σε διαδικασία να μιλάτε περισσότερο και να εξωτερικεύετε την σκέψη σας… Επαγγελματικά, πρέπει να βιαστείτε αλλά και να είστε πολύ συγκεκριμένοι και αποφασισμένοι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέρα που για εσάς έχει πολλές τριγύρω εργασίες και κοινωνικές επαφές οπότε και εσείς τις ξεκινάτε και θα δείτε τι από όλα θα προλάβετε καθώς δεν μπορείτε να προσδιορίσετε και τον χρόνο που θα χρειαστεί… Ερωτικά, ενώ είστε σε καλή διάθεση και δεν μπορείτε να παρεξηγήσετε τίποτα, θα δείτε ότι κάπου χάνετε την ουσία και ασχολείστε με τα περιφερειακά θέματα και όχι με τα κεντρικά… Επαγγελματικά, καταναλώνετε πολλή ενέργεια για κάτι που είναι δευτερεύουσας σημασίας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δυσκολίες έχετε σήμερα στα επαγγελματικά σας αλλά και στα οικογενειακά σας κυρίως γιατί δεν μπορείτε να τα μοιράσετε σωστά και πώς να ασχοληθείτε και με τα δύο σχεδόν ταυτόχρονα… Ερωτικά, σας αρέσει να σας διεκδικούν όμως θέλετε και εσείς να έχετε την πρωτοβουλία κινήσεων γιατί έτσι νιώθετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας… Επαγγελματικά, τώρα μπαίνουν πιο συγκεκριμένα θέματα προς συζήτηση και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αλήθεια είναι ότι νιώθετε πιο δυνατοί και περισσότερο σίγουροι ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα… Έχετε ισχυρή αυτοπεποίθηση ακόμα και σε σημείο να γίνετε εριστικοί κάποιες φορές είτε με τα λεγόμενά σας είτε με τις πρωτοβουλίες που θα πάρετε… Θέματα σπιτιού έρχονται σε πρώτη αναζήτηση και ευτυχώς δεν παίρνετε βιαστικές αποφάσεις… Ερωτικά, οι κινήσεις των άλλων σας φέρνουν σε αμηχανία και δεν ξέρετε πώς να αντιδράσετε… Επαγγελματικά, οι επαφές με ανθρώπους άλλης κουλτούρας σας ανοίγουν νέους ορίζοντες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέρα που για εσάς τα οικονομικά σας είναι αυτά που σας μπερδεύουν σε σχέση με τα δικά σας χρήματα αλλά και όταν υπάρχουν κοινά συμφέροντα με άλλους και δεν μπορείτε να βρείτε την αναλογία που είναι δική σας… Ερωτικά, σκέφτεστε πιο γρήγορα από όσο οι άλλοι μπορούν να σας ακολουθήσουν και γι’ αυτό θα χρειαστεί να τους περιμένετε… Επαγγελματικά, θέλουν μία γρήγορη απόφαση που δεν ξέρετε αν σας συμφέρει!

ΙΧΘΕΙΣ

Για εσάς η σημερινή μέρα σας κάνει να ακολουθείτε τα γεγονότα και τις κινήσεις των άλλων και όχι τις δικές επιθυμίες… Άλλο θέλετε να κάνετε στην εργασία σας και άλλο σας μπαίνει σφήνα και ίσως και να σας καθυστερήσει αρκετά και να μείνετε και παραπάνω στην εργασία σας… Ερωτικά, δεν μπορείτε να έχετε συνέπεια, παρόλο που η επιθυμία σας είναι να είστε και συνεπείς και συγκεκριμένοι… Οι εξωτερικοί παράγοντες σήμερα σας καθορίζουν όλη την ημέρα και εσείς δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε….

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χριστίνα Μπόμπα: Ανέμελη βόλτα στο Κολωνάκι λίγο πριν γεννήσει!

Η Χριστίνα Μπόμπα, διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της! Με τον αγαπημένο της σύζυγο, Σάκη Τανιμανίδη, θα γίνουν για πρώτη φορά...

Λεωνίδας Κακούρης: Από τις “Άγριες Μέλισσες” στο… “Σμύρνη μου αγαπημένη” – Η ανάρτησή του στο Instagram

Τον ταλαντούχο ηθοποιό, Λεωνίδα Κακούρη, απολαμβάναμε στον ρόλο του Δουκα Σεβαστού όλο τον χειμώνα.  Ο ηθοποιός είχε συγκλονίσει με την ερμηνεία του στη δραματική σειρά...

Επίδειξη Dior: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις και οι λαμπερές παρουσίες

Δεν θα ήταν υπερβολή, εάν έλεγε κανείς πως όλα τα βλέμματα της μόδας είναι στραμμένα σήμερα στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, στο Καλλιμάρμαρο, όπου πραγματοποιείται η πολυαναμενόμενη...

Γιώργος Αγγελόπουλος: Βουτιές σε παραλία της Μυκόνου με φίλους

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας από τους πιο ωραίους Έλληνες αδιαμφισβήτητα. Τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο πρώτο Survivor στον ΣΚΑΙ, στο οποίο...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χριστίνα Μπόμπα: Ανέμελη βόλτα στο Κολωνάκι λίγο πριν γεννήσει!

Η Χριστίνα Μπόμπα, διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της! Με τον αγαπημένο της σύζυγο, Σάκη Τανιμανίδη, θα γίνουν για πρώτη φορά...