Quantcast

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 24/5

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Η Τρίτη αυξάνει την ανάγκη μας για επικοινωνία ενώ μας ωθεί να αυξήσουμε τους ρυθμούς της καθημερινότητάς μας, να διευθετήσουμε υποθέσεις μας και να κάνουμε διάφορες δουλειές μας. Παράλληλα, οι μετακινήσεις μας αρκετές, θα συναντηθούμε και θα μιλήσουμε με κόσμο, είτε για επαγγελματικά θέματα είτε για να μάθουμε νέα ή κουτσομπολιά και να ανταλλάξουμε απόψεις. Είμαστε περίεργοι, ανοιχτοί σε προοπτικές και καινούργιες γνώσεις, γι’ αυτό ακούμε, συζητάμε, μαζεύουμε πληροφορίες κι εύκολα ελισσόμαστε προκειμένου να αποφύγουμε δεσμεύσεις που δε θέλουμε. Βρίσκουμε λύσεις, εναλλακτικές, αλλά και δικαιολογίες. Είμαστε πιο εξωστρεφείς, ενεργητικοί κι ανέμελοι, ευχαριστιόμαστε το φλερτ και το παιχνίδι και μια έξυπνη κίνηση, σχόλιο ή αστείο μπορεί να μας κολλήσει ερωτικά. Τελευταία μέρα παραμονής του Άρη στους Ιχθύς που η ενέργεια διαχέεται με έναν τρόπο που θα αλλάξει από αύριο που θα γίνει πιο έντονη και σίγουρα πιο γρήγορη και σίγουρα πιο στοχευμένη!

ΚΡΙΟΣ
Έχετε την ανάγκη να δείτε και να μιλήσετε, οπότε τα τηλέφωνα δε θα σταματήσουν και τα μηνύματα, ηλεκτρονικά και μη, θα εναλλάσσονται με ταχύτατο ρυθμό. Είστε ενεργητικοί, ενώ θα πέσουν διάφορες ιδέες στο τραπέζι που αφορούν στα επαγγελματικά σας. Παράλληλα, θα συζητήσετε μια πρόταση που θα σας φανεί ενδιαφέρουσα κι ίσως σκεφτείτε το ενδεχόμενο ενός ταξιδιού. Επίσης, θα φλερτάρετε και θα σας φλερτάρουν αρκετά. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, κάποιο πρόσωπο να κεντρίσει την περιέργειά σας και να επιδιώξετε να αποκτήσετε μια επαφή μαζί του.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλό θα ήταν να σκεφτείτε αρκετά μια συμφωνία ή συνεργασία, πριν δώσετε τα χέρια και φυσικά να ερευνήσετε κατά πόσο αυτά που θα ακούσετε ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή παρουσιάζονται με τέτοιο τρόπο, προκειμένου να σας δελεάσουν. Από την άλλη, αν λάβετε υπόψη σας την προηγούμενη εμπειρία σας, θα βρείτε λύση σε ένα θέμα. Ερωτικά, δυσκολεύεστε να επιλέξετε, αφού άλλα σας λέει η καρδιά κι άλλα το μυαλό, όμως δεν υπάρχει κανένας λόγος να βιαστείτε να πάρετε μια απόφαση. Πάρτε τα πράγμα τα όπως σας έρχονται και θα το βρείτε στην πορεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα επικοινωνήσετε, θα κυκλοφορήσετε, θα καταπιαστείτε με διάφορα και δε θα πάρετε ανάσα, λες και κάποιος σας έχει κουρδίσει. Ωστόσο, αν δεν οργανωθείτε και δε βάλετε προτεραιότητες, ανοίξετε κι άλλες δουλειές, αντί να κλείσετε αυτές που ήδη είναι ανοιχτές. Από την άλλη, θα σας απασχολεί και το οικονομικό και κατά πόσο υπάρχουν πιθανότητες να αυξήσετε τα έσοδά σας υπό τις παρούσες συνθήκες. Ερωτικά, το ταλέντο σας να ελίσσεστε μπορεί να σας βοηθήσει ώστε να μη βρεθείτε στη δύσκολη θέση να δώσετε μια απάντηση, από τη στιγμή που δεν είστε σίγουροι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι υποχρεώσεις σας τρέχουν και το πρόγραμμά σας είναι φορτωμένο με δουλειές, αλλά ψυχολογικά δεν είστε στα καλύτερά σας. Σκέψεις και συναισθήματα εναλλάσσονται με γρήγορο ρυθμό και αυτό από μόνο του είναι αρκετά κουραστικό. Από την άλλη, μια πληροφορία που θα σας εκμυστηρευτούν, θα σας επηρεάσει αρκετά και ενδεχομένως να σας σπρώξει σε μια συγκεκριμένη κίνηση. Ερωτικά, κρατήστε τις επιφυλάξεις σας και μην εμπιστεύεστε τα λόγια ενός προσώπου, αλλά τις πράξεις του. Δεν είστε σε φάση να χάνετε χρόνο με περιπτώσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

ΛΕΩΝ
Καλείστε να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, να κάνετε γνωριμίες και να έρθετε σε επαφή με αρκετούς και ετερόκλητους ανθρώπους γιατί ποτέ δεν ξέρετε πώς μπορούν να σας φανούν χρήσιμοι οι ίδιοι ή οι διασυνδέσεις τους στα επαγγελματικά σας σχέδια αλλά και να πάρετε την πληροφόρηση που σας είναι απαραίτητη. Από την άλλη, ένα ανάλαφρο φλερτ είναι πιθανό να εξελιχθεί γρήγορα σε ερωτικό ειδύλλιο, όπου εκτός του διασκεδαστικού του χαρακτήρα θα σας «ανοίξει» και το μυαλό. Ακόμα κι αν στην πορεία δεν έχει την κατάληξη που φαντάζεστε, ίσως κερδίσετε ένα φίλο ή μια φίλη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μπορεί να σας γίνει κάποια προσφορά ή επαγγελματική πρόταση, αλλά μη βιαστείτε να τσιμπήσετε το δόλωμα και να την αποδεχτείτε, πριν μάθετε περισσότερα στοιχεία και για τις αρμοδιότητες και τις προοπτικές ανέλιξης που υπάρχουν. Εκτός βέβαια, αν πρόκειται να έχει ορισμένη χρονική διάρκεια και εξυπηρετεί έναν συγκεκριμένο στόχο σας. Ερωτικά, να είστε προσεκτικοί γιατί ένα πρόσωπο είναι πιθανό να σας έχει «ψυχολογήσει» και να σας λέει αυτά που θέλετε να ακούσετε προκειμένου να σας «τουμπάρει». Γι’ αυτό να είστε παρατηρητικοί και να μη βιάζεστε.

ΖΥΓΟΣ
Θα έχετε τη δυνατότητα να βγάλετε το επικοινωνιακό σας ταλέντο και θα συναναστραφείτε με διαφορετικά άτομα, εκφράζοντας τις ιδέες και τις απόψεις σας, όπως επίσης και να διαφημίσετε με τον καλύτερο τρόπο τα ταλέντα και τις ικανότητές σας, οπότε το να σας ανοίξει και μια πόρτα στα επαγγελματικά σας είναι πολύ πιθανό. Από την άλλη, θα τρέξετε και ορισμένα ζητήματα της καθημερινότητάς σας. Ερωτικά, η παρουσία σας είναι αρκετή για να μεγαλώσετε το γκρουπ των θαυμαστών σας και να αυξηθούν έτσι οι επιλογές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το να ξανοιχτείτε σε άγνωστα πεδία δεν το ρισκάρετε εύκολα, ωστόσο, επειδή οι ανάγκες σας είναι συγκεκριμένες, θα ερευνήσετε κάποιες εναλλακτικές και δε θα μείνετε κολλημένοι στις παλιές, κλασικές συνταγές. Το ένστικτό σας άλλωστε είναι ισχυρό και μπορεί να σας βοηθήσει να διακρίνετε ποιες από αυτές που εμφανίζονται στο δρόμο σας είναι πραγματικές ευκαιρίες και ποιες όχι, ώστε να τις αξιοποιήσετε στο μέγιστο και να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και στα ερωτικά όμως θέλετε να δοκιμάσετε καινούργιες εμπειρίες γι’ αυτό είστε πιο δεκτικοί σε προτάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είτε ο άνθρωπός σας είτε ένας συνεργάτης σας θα προσπαθήσει να σας αποτρέψει από μια απόφαση, χωρίς όμως τα επιχειρήματα που προβάλλει να σας πείθουν. Γι’ αυτό, δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να διακόψετε τις «συνομιλίες» και τελικά να κάνετε αυτό που θα σας έρθει πρώτο στο κεφάλι κι ας κατηγορηθείτε για επιπολαιότητα. Αν είστε μόνοι και θέλετε να κερδίσετε την καρδιά ενός προσώπου, μετριάστε τον αυθορμητισμό και την ειλικρίνειά σας και πείτε όσο το δυνατό λιγότερα για να κεντρίσετε την περιέργειά του και να κρατήσετε το ενδιαφέρον του αμείωτο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο καθένας υποστηρίζει το κοντό και το μακρύ του για το τι ισχύει, ιδίως για το πώς πρέπει να γίνει μια δουλειά και θα μπερδευτείτε τελείως, οπότε είναι καλύτερα να ζητήσετε τη συμβουλή ενός υπεύθυνου, παρά να κάθεστε να τρώτε χρόνο ρωτώντας τον έναν και τον άλλον. Τουλάχιστον έτσι, αν πάει κάτι στραβά, θα μπορείτε να δικαιολογήσετε τις πράξεις σας και δε θα βρεθείτε υπόλογοι. Μια πληροφορία πάντως θα σας φανεί αρκετά χρήσιμη. Ερωτικά, κρατήστε ένα ερωτηματικό σε όσα λέγονται και μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα είστε αρκετά κοινωνικοί, επικοινωνιακοί κι ευδιάθετοι. Θα βγάλετε τον καλύτερο εαυτό σας, θα ανταλλάξετε σχόλια και φιλοφρονήσεις, αλλά και ιδέες, αν βρεθείτε στον κατάλληλο χώρο και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να βρείτε πρόθυμους ανθρώπους να σας υποστηρίξουν ή να προθυμοποιηθούν να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε κάποιες από αυτές. Ίσως συζητήσετε και το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας με ένα πρόσωπο, με το οποίο έχετε τις ίδιες αντιλήψεις. Ερωτικά είστε πολύ προσιτοί και τραβάτε το ενδιαφέρον, οπότε δεν αποκλείεται να κάνετε μια γνωριμία που θα ανταποκρίνεται στα κριτήριά σας.

ΙΧΘΥΣ
Μια αναστάτωση στο σπίτι είναι πολύ πιθανή, είτε με επισκέψεις που θα δεχτείτε χωρίς να περιμένετε είτε με ένα ζήτημα που θα προκύψει με την οικογένειά σας, όπου το κάθε μέλος θα έχει και διαφορετική άποψη, που θα σας θυμίσει λίγο από πύργο της Βαβέλ και δε θα μπορείτε να βγάλετε άκρη. Ερωτικά, ίσως βρεθείτε σε άβολη θέση και επειδή δε θα μπορείτε να ξεφύγετε εύκολα, θα δώσετε μια υπόσχεση που ξέρετε ότι δεν μπορείτε να τηρήσετε. Καλό θα ήταν όμως να βρείτε έναν άλλον τρόπο γιατί μετά θα κατηγορηθείτε για ασυνέπεια.

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 04-09/07

ΚΡΙΟΣ Είστε και εσείς που τώρα θέλετε πράξεις και όχι λόγια ή τουλάχιστον λόγια που να ανταποκρίνονται σε πράξεις… Ερωτικά, θέλετε δεσμεύσεις και επόμενες κινήσεις,...

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα, 04/07

Η εβδομάδα ξεκινά όμορφα και μας δημιουργεί τη διάθεση να γίνουμε κοινωνικοί, εξωστρεφείς και ό,τι κι αν μας τύχει να κρατήσουμε το χαμόγελό μας...

Τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα – Η ιδανική μέρα για γάμο τον Ιούλιο!

Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε στο τηλεοπτικό κοινό τις αστρολογικές προβλέψεις στην εκπομπή “Το Πρωινό”, του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Δείτε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βίκυ Παγιατάκη!

Η αστρολόγος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Βίκυ Παγιατάκη, κάνει τις προβλέψεις της ημέρας και δίνει χρήσιμες συμβουλές για όλα τα ζώδια!   Δείτε το βίντεο με...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Survivor: Κρίθηκε και η δεύτερη απ’ ευθείας πρόκριση στον ημιτελικό! Σε ποιον παίκτη πήγε;

Με τον ημιτελικό και τελικό του Survivor να απομένουν μόνο, το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα το reality επιβίωσης για να δει την ανάδειξη...