Quantcast

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα, 04/07

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Η εβδομάδα ξεκινά όμορφα και μας δημιουργεί τη διάθεση να γίνουμε κοινωνικοί, εξωστρεφείς και ό,τι κι αν μας τύχει να κρατήσουμε το χαμόγελό μας και να μη χάσουμε την ευγένειά μας. Μας προτρέπει να έχουμε συμβιβαστικό πνεύμα, να κρατήσουμε τις ισορροπίες και να μεσολαβήσουμε όπου κι αν χρειαστεί, ώστε να τερματιστούν διαφωνίες και διχογνωμίες και να επέλθει η ηρεμία. Οι άλλοι κι οι σχέσεις μας γενικά θα παίξουν σημαντικό ρόλο, αφού αντιλαμβανόμαστε ότι ακόμα και στον… Παράδεισο θα ήταν βαρετά αν ήμασταν μόνοι, πόσο μάλλον στο δικό μας κόσμο. Το φλερτ θα είναι εκλεπτυσμένο κι ο έρωτας γλυκός, με περισσότερα στοιχεία ρομαντισμού και συντροφικότητας, παρά σεξουαλικότητας. Από την άλλη οι αποφάσεις μας δε θα παρθούν εύκολα αφού θα τρωγόμαστε από διλήμματα και αμφιβολίες. Επαγγελματικά, θα εξαντλήσουμε τη διπλωματία μας και θα επιδιώξουμε συνεργασίες και συμμαχίες, αν διαπιστώσουμε ότι μόνοι μας δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε.

ΚΡΙΟΣ

Δε συμβιβάσετε εύκολα και για να συνεργαστείτε θα πρέπει να συντρέχει σημαντικός λόγος. Εφ’ όσον όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην παρούσα φάση, θα αρνηθείτε ευγενικά μια πρόταση και θα συνεχίσετε τη μοναχική σας πορεία. Έτσι τουλάχιστον ξέρετε τι σας γίνεται ανά πάσα στιγμή και βασίζεστε μόνο στον εαυτό σας. Ερωτικά, η σιγουριά και η έντονη σεξουαλικότητά σας ξεχωρίζουν από μίλια μακριά, ξέρετε τι θέλετε και πώς να το αποκτήσετε, όμως δε θα εισπράξετε το ίδιο από την άλλη πλευρά, που μάλλον δεν έχει καταλήξει ακόμα και διατηρεί τις αμφιβολίες της.

ΤΑΥΡΟΣ

Το κλίμα στην εργασία σας είναι αρμονικό και σας βοηθά κι εσάς να νιώσετε πιο άνετα και να κάνετε τη δουλεία σας πιο εύκολα. Ενδεχομένως να σας ζητηθεί να συνδράμετε σε ένα νέο πρότζεκτ ή να συνεργαστείτε με κάποια άτομα, προκειμένου να κλείσουν εκκρεμότητες. Ερωτικά, έχετε μια ενδόμυχη ανησυχία και παρότι δεν έχει συμβεί κάτι, εσείς διαισθάνεστε ότι είναι η ηρεμία πριν την καταιγίδα. Έχετε υπόψη σας όμως ότι καμιά φορά αυτό που φοβόμαστε αυτό γίνεται, σαν να προκαλείται από την αρνητική μας ενέργεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα είστε αρκετά κοινωνικοί και με καλή διάθεση, ενώ το πρόγραμμά σας θα περιλαμβάνει συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και επαφές επαγγελματικού ενδιαφέροντος. Ωστόσο, ουσιαστικά συμπεράσματα δε θα βγουν και το μόνο που θα λάβετε είναι… καλές προθέσεις. Ερωτικά πάντως νιώθετε πιο ήρεμοι, πιο χαλαροί και αυτό βγαίνει και προς… τα έξω. Όμως, ακόμα δεν έχετε αποφασίσει, αν αυτή τη στιγμή θέλετε να είστε μόνοι και να έχετε την ελευθερία και την αυτονομία σας ή να είστε μαζί με έναν άνθρωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μια καλή εποχή να ανακινήσετε ξανά ένα επαγγελματικό σας θέμα, ίσως να αποδεχτείτε μια πρόταση που σας είχε γίνει ή να επαναφέρετε μια κουβέντα που είχε μείνει στη μέση για να ζητήσετε κάτι περισσότερο από αυτά που έχετε. Αν μάλιστα κρατήσετε μια στάση πιο διπλωματική και δεν αναφέρετε αυτά που σκέφτεστε μπορεί και να εισακουστείτε. Ερωτικά, ο αισθησιασμός σας είναι έντονος, το ίδιο όμως και οι αντιδράσεις σας κι εύκολα μπορείτε να αλλάξετε γνώμη για ένα πρόσωπο, αν δε συμβαδίζει με τα θέλω σας.

ΛΕΩΝ

Η άνεση στην επικοινωνία, αλλά και η συνολική σας παρουσία θα βοηθήσει να κάνετε τις δημόσιες σχέσεις σας και να έρθετε σε επαφή με αρκετά πρόσωπα, με τα οποία θα ανταλλάξετε ιδέες και απόψεις κι ενδεχομένως να καταλήξετε σε μια επαγγελματική προ-συμφωνία, αν υπάρχει κοινό συμφέρον. Ερωτικά, από γνωριμίες, συζητήσεις και επαφές έχετε αρκετές, αλλά κάτι συγκεκριμένο δε φαίνεται στον ορίζοντα, τουλάχιστον για την ώρα. Συνεχίστε όμως να ανοίγεστε κοινωνικά, αφού δε θα αργήσει να βρεθεί το άτομο που θα σας συναρπάσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευχάριστα ξεκινά η βδομάδα σας, αφού δεν αποκλείεται να σας γίνει μια πρόταση ή να κλείσετε μια συμφωνία αρκετά επωφελή τόσο για την εξέλιξή σας, όσο και για τα οικονομικά σας. Το ότι είστε συνεργάσιμοι και πρόθυμοι να συμβάλλετε θα μετρήσει αρκετά σε κάποια πρόσωπα. Ερωτικά, τις προτάσεις σας τις έχετε, να επιλέξετε όμως σας είναι δύσκολο κι έτσι προτιμάτε να διερευνάτε το τοπίο, να αφήνετε ανοιχτές πόρτες και να κρατάτε κοντινή επαφή, μέχρι να αποφασίσετε.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε κάθε λόγο να είστε χαρούμενοι, αφού θα σας δοθεί η δυνατότητα να κινήσετε προσωπικές και επαγγελματικές σας υποθέσεις. Οι καλές συνεργασίες, η σχέση σας και η δημιουργία ενός αρμονικού περιβάλλοντος στο οποίο θα ζείτε είναι τα ζητούμενά σας και πάνω σε αυτή τη βάση θα κινηθείτε. Ερωτικά, οι σεξουαλικές σας επιθυμίες αυτό τον καιρό θα αυξηθούν, αλλά όσο κι αν πιέζεστε να τις ικανοποιήσετε, δεν πρέπει να βιαστείτε στο οτιδήποτε γιατί οποιαδήποτε παρορμητική ενέργεια θα είναι εις βάρος σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε καταστρώσει τα σχέδιά σας, ενδεχομένως να έχετε και κάποιες διερευνητικές συζητήσεις για μια νέα επαγγελματική προοπτική, αλλά αν δεν ακούσετε αυτό που θέλετε δεν πρόκειται να προχωρήσετε βήμα. Ερωτικά, αισθάνεστε ότι έχετε πλέον τον απόλυτο έλεγχο των καταστάσεων και μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα, αρκεί να το βάλετε στόχο. Αν κάποιο πρόσωπο τραβήξει την προσοχή σας, δε θα παιδευτείτε πολύ για να το κάνετε δικό σας. Έχετε όμως το νου σας γιατί μπορεί να βρεθείτε μπλεγμένοι σε μια κατάσταση που θα σας ταλαιπωρήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συγκυρίες θα τα φέρουν έτσι που μέσα από μια παρέα ή σε μια κοινωνική εκδήλωση μπορεί να γνωριστείτε και με ένα πρόσωπο, με το οποίο θα υπάρξει αμοιβαία συμπάθεια. Ενώ όμως εσείς στοχεύετε καθαρά στο ερωτικό, το άλλο πρόσωπο θα σας μπερδέψει, αφού μια θα δείχνει ότι και γι’ αυτό ισχύει το ίδιο και μια θα είναι πιο φιλικό απέναντί σας. Επαγγελματικά πάντως τα πράγματα δείχνουν να έχουν κολλήσει ή να διαισθάνεστε ότι γίνονται πράγματα εν αγνοία σας κι αυτό σας δημιουργεί μια υπερένταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα ασχοληθείτε αρκετά με το σπίτι σας, που θέλετε να το ομορφύνετε, να το κάνετε φιλόξενο και ίσως σκεφτείτε μια αγορά που θα του δώσει μια ξεχωριστή νότα. Από την άλλη, θα μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές με την οικογένειά σας, ενώ μπορεί να νιώσετε κάποιες ενοχές που δεν έχετε περισσότερο χρόνο να της αφιερώσετε, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ερωτικά, θα επιβεβαιωθεί ότι τα αισθήματα ενός προσώπου που θέλετε είναι αμοιβαία κι αυτό θα σας κάνει αρκετά χαρούμενους. Το μόνο που μένει τώρα είναι να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα κερδίσετε τις εντυπώσεις κάποιων προσώπων που είτε οι ίδιοι είτε μέσω κάποιων άλλων θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε μια ιδέα σας ή να συμβάλλουν σε μια προσπάθειά σας. Η ιδιαίτερη γοητεία σας αλλά και η πρωτότυπη σκέψη σας θα κάνουν τα πράγματα πιο εύκολα για σας. Ερωτικά τα πράγματα δείχνουν να ξεφεύγουν από τον έλεγχό σας, αφού τα συναισθήματά σας γίνονται πιο έντονα και θα δυσκολευτείτε να τα διαχειριστείτε. Όμως, προσπαθήστε να μην πιέσετε καταστάσεις για να μην κάνει πίσω το πρόσωπο που θέλετε.

ΙΧΘΥΣ

Η διάθεσή σας θα είναι καλή κι εσείς θα είστε πιο ήρεμοι και με όρεξη να κάνετε πράγματα. Δεν αποκλείεται, επίσης, να σας γίνει και μια πρόταση που θα σας φανεί αρκετά ενδιαφέρουσα και θα τη σκεφτείτε σοβαρά. Από την άλλη, βγάζετε έναν έντονο ερωτισμό κι είναι εύκολο να προκαλέσετε το ενδιαφέρον ενός ατόμου. Θα καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια να αντισταθείτε στον πειρασμό και να μην ενδώσετε, καθώς η έλξη μεταξύ σας θα είναι μεγάλη. Αν πάντως και η διαίσθησή σας είναι σύμφωνη θα χαλαρώσετε τις αντιστάσεις σας και θα προχωρήσετε.

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το τριήμερο (12-14/08)

Το γεγονός της Παρασκευής είναι η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος στον Υδροχόο , η οποία μας ωθεί να κλείσουμε την πόρτα στα παλιά και να προχωρήσουμε...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 11/08

Η Πέμπτη έρχεται να κατευνάσει τις εντάσεις μας, να μας χαλαρώσει και να βγάλει στην επιφάνεια όλα τα θετικά συναισθήματά μας. Είναι ιδανική μέρα...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 10/08

Η Τετάρτη θα μας κρατήσει την ενέργεια σε υψηλά επίπεδα και θα μας κινητοποιήσει να πάρουμε πρωτοβουλίες και να αναλάβουμε τα ηνία καταστάσεων. Θα...

Ζώδια: Αυτά είναι τα πιο… άτυχα του Αυγούστου!

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που οι περισσότεροι ανυπομονούμε να έρθει κάθε χρόνο για να απολαύσουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές και ακόμα σύμφωνα με...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νικολέττα Βλαβιανού: “Πώς μπορεί ένας λαός να ταυτιστεί με τούρκικα και λατινοαμερικάνικα σίριαλ;”

Η Νικολέττα Βλαβιανού παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό 7 Ημέρες Tv και τη Μαρία Ανδρέου και μίλησε για το νέο επαγγελματικό της βήμα.  Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε...