Ζώδια τριημέρου: Οι αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Αλλάζουμε διάθεση, αλλάζει η δράση μας και η μετακίνηση του Άρη στους Διδύμους είναι το γεγονός της ημέρας… Τώρα, πως αυτό συνδέεται με τους περαιτέρω περιορισμούς στις μετακινήσεις είναι ένα θέμα που θα το δούμε, γιατί πλέον μοιάζει αβάσταχτο… Ερωτικά, το θέμα είναι τα λέμε «έξω από τα δόντια» και δεν μπορούμε να περιοριζόμαστε… Εν όψει Σαββατοκύριακου και των νέων μέτρων αυτό θα μας βγει σε λεκτικές εξάρσεις γιατί η ανάγκη μας για επικοινωνία αυξάνεται…. Η αλήθεια είναι ότι αλλάζουμε και εύκολα διαθέσεις και δεν «πεισμώνουμε», βλέπουμε πιο διάπλατα την κατάσταση κάτι που μας βοηθάει να είμαστε και πιο εύκολοι στις αλλαγές… Είναι μία άνοιξη με διαφορετικές διαστάσεις, που αυτή τη φορά θα τη δούμε και πιο διάπλατα!

Το Σάββατο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τις κοινωνικές μας υποχρεώσεις στα πλαίσια του δυνατού και κυρίως θα είμαστε έτοιμοι και στις επάλξεις, για να βγάλουμε την ανθρωπιστική πλευρά μας… Θέλουμε να είμαστε αισιόδοξοι αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα το πετύχουμε ή ότι δε θα φτάσουμε στο άλλο άκρο, δηλαδή αυτό της υπερβολής… Ο έρωτας μπορεί να μας παρασύρει γιατί είναι εύκολο να εξιδανικεύσουμε κάτι το οποίο δε θα το ξεδιαλύνουμε και τόσο εύκολα… Είναι η ανάγκη μας για αποδοχή τόσο μεγάλη που εύκολα παρασυρόμαστε… Οι μετακινήσεις είναι αυτές που θα μας βάλουν τόσους περιορισμούς όσο και να γίνει το βράδυ του Σαββάτου σχεδόν αβάσταχτο.

Η Κυριακή έχει μία μελαγχολία και κυρίως έχει μία διάθεση προσαρμογής που δεν μπορούμε να την βρούμε και δεν μπορούμε να την κάνουμε πράξη… Η αλήθεια είναι ότι πιεζόμαστε αλλά καταφέρνουμε από τις υποχρεώσεις να δούμε ότι όταν μπαίνουν σε μία τάξη είναι πιο εύκολο να προχωράμε και κυρίως να βρίσκουμε λύσεις… Είναι και μία ουρανοκατέβατη λύση που μας έρχεται κάτι σα διέξοδο, που τελικά τα καταφέρνουμε… Ρέγουλα χρειάζεται και μία διαχείριση διαφορετική που όταν δούμε ένα πράσινο φως είναι μία ευκαιρία να το φέρουμε στην επιφάνεια… Ερωτικά, το κλίμα γίνεται πιο ανάλαφρο χωρίς όμως υποσχέσεις οι οποίες ακόμα και αν λεχθούν δε θα μπορέσουν να τηρηθούν!

ΚΡΙΟΣ

Είστε αεικίνητοι και η αλήθεια είναι ότι είστε και πολύ πιο σίγουροι ότι έχετε επιχειρήματα τα οποία και θα τα βάλετε σε μία σειρά… Ερωτικά, το κλίμα έχει ένα μυστήριο που σας έχει σε μία γλυκιά εγρήγορση… Όσο θέλετε να νιώσετε σιγουριά τόσο φτάνετε στο αντίθετο αποτέλεσμα… Αν αποφασίσετε να το πάτε πιο χαλαρά και δε ζητάτε κάτι που δεν μπορούν να σας δώσουν τόσο το καλύτερο για εσάς… Επαγγελματικά, έχετε περισσότερη συνεργασία αλλά καλύτερα να μην αποκαλύψετε τις προθέσεις σας, γιατί κάτι είναι καλύτερα να μείνει κρυφό για την ώρα!

ΤΑΥΡΟΣ

Σας εγκαταλείπει ο Άρης και σας βάζει σε μία γλυκιά αδράνεια η οποία όμως αυτές τις μέρες θα σας κάνει πιο εσωτερικούς και κυρίως θα ψάχνετε να βρείτε μία ασφάλεια η οποία δε θα σας κατοχυρώνει… Η αλήθεια είναι ότι η λογική σας δεν βρίσκει αντίκτυπο… Επαγγελματικά, τα πράγματα αρχίζουν και παίρνουν μία πορεία η οποία έχει λιγότερη πίεση η οποία σας  δίνει περιθώρια για περισσότερη δημιουργικότητα… Έχετε μία νοσταλγία αυτές τις μέρες πάντως, που ερωτικά, σας βγαίνει σε καλό!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επίσκεψη του Άρη είναι για εσάς η κινητήρια δύναμή σας και γι΄ αυτό τον υποδέχεστε με χαρά.. Το ζήτημα είναι ότι θα πρέπει να βρείτε τρόπους να διοχετεύσετε την ενέργειά σας γιατί όταν αυτή δεν εκτονώνεται επιστρέφει σε εσάς σε υπερένταση… Αυτές τις μέρες μπορείτε να νιώσετε περισσότερο συντροφικοί και να πάρετε χαρά… Ερωτικά, είναι η ώρα να πάρετε πρωτοβουλίες ακόμα και αν δεν είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα… Επαγγελματικά, δείτε κάτι καλό αλλά μην το υπερεκτιμήσετε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι έχετε χάσει τον προγραμματισμό σας και έχουν μείνει κάποια πράγματα πίσω και γι’ αυτό από την Παρασκευή και μετά θα βρείτε τρόπους να το εκτονώσετε… Επαγγελματικά, ψάχνετε μία λύση η οποία στηρίζεται σε λογικά επιχειρήματα αλλά θα πρέπει να τα παρουσιάσετε κιόλας με έναν τρόπο για επεξήγηση… Η αλήθεια είναι ότι δεν είστε και πολύ σίγουροι για την αποτελεσματικότητά της… Ερωτικά, σας αρέσει να πλανάται ένα μυστήριο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχετε και μία είδους ανασφάλεια αλλά προς το παρόν το απολαμβάνετε!

ΛΕΩΝ

Όλο και καλύτερα είστε εσείς και η αλήθεια είναι ότι έχετε κάποια καλά νέα που προέρχονται από το φιλικό σας περιβάλλον… Ερωτικά, έχετε κατακτήσεις τις οποίες όμως θα χρειαστεί να τις αξιοποιήσετε εντός των τειχών του σπιτιού σας… Σίγουρα υπάρχουν τρόποι επικοινωνίας ακόμα και με τις δεδομένες αποστάσεις για να πάρετε ένα κομμάτι χαράς… Επαγγελματικά, μη φοβάστε το απρόβλεπτο γιατί τώρα ξέρετε να το καθοδηγήσετε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξέρετε να πατάτε φρένο και ξέρετε να πατάτε και γκάζι και όλα αυτά μαζί είναι μία ευκαιρία να τα αξιοποιήσετε και να δώσετε συγκεκριμένες κατευθύνσεις… Ερωτικά, το κλίμα είναι θερμό αρκεί και εσείς να αναζωπυρώνετε τη φωτιά όταν χρειάζεται και να την τροφοδοτείτε, αλλιώς θα σβήσει.. Μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους, ειδικά αν σας ενδιαφέρουν… Επαγγελματικά, υπάρχει μία ασάφεια που δημιουργεί αντιπαραθέσεις και μην την αμελήσετε γιατί δεν περνάει απαρατήρητη.

ΖΥΓΟΣ

Είναι μία ευκαιρία να προχωρήσετε μπροστά και να δείτε ποια είναι τα δυνατά σας σημεία… Εκεί που υπερτερείτε είναι στην επικοινωνία και είστε και καταφερτζήδες κάτι που θα το αξιοποιήσετε ιδιαίτερα Παρασκευή και Σάββατο… Ερωτικά, είστε πιο ανεξάρτητοι και αυτό σας κάνει να δημιουργείτε αντιζηλίες… Αλλά, δε σας απασχολεί γιατί εσείς είστε σίγουροι για τον εαυτό σας.. Την Κυριακή θα έχετε μία ευχάριστη οικογενειακή έκπληξη, δηλαδή κάτι καλό θα σας πουν οι δικοί σας άνθρωποι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αλλάζετε στάση και είστε περισσότερο στην αφάνεια αυτό το τριήμερο… Αποφασίζετε να βάλετε φρένο στις μηχανές και αυτό είναι για καλό σας γιατί αφήνετε και στους άλλους κάποιες πρωτοβουλίες να εκφραστούν… Ερωτικά, το κλίμα γίνεται όλο και καλύτερο για εσάς αλλά εσείς δε θέλετε να το επιστρέψετε με τον ίδιο τρόπο… Επαγγελματικά, είστε σε μία φάση, που θέλετε αλλαγές αλλά υπήρχαν αντιδράσεις… Τώρα ξέρετε ότι θα το κάνετε με άλλο τρόπο και πιο υπόγεια για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σας αρέσει να είστε αρχηγοί και να βάζετε προτεραιότητες… Όταν το κάνετε όμως με στόμφο και αρχηγικές τάσεις είστε υπερβολικοί και δεν αφήνετε καμία πρωτοβουλία σε κανέναν… Ερωτικά, απολαμβάνετε τη θαλπωρή του σπιτιού σας, αφού άλλωστε δεν έχετε και κανένα περιθώριο να κάνετε κάτι διαφορετικό… Επαγγελματικά, μία νέα κίνηση χρειάζεται ένα σύμμαχο τον οποίο τον έχετε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα τριήμερο με αλλαγή διάθεσης δηλαδή εσείς παίρνετε φόρα την Κυριακή και ορθώς θα έχετε ανεβασμένη διάθεση… Ερωτικά, το πρόγραμμά σας λέει ότι θέλετε να κάνετε μία εξομολόγηση η οποία θα σας βοηθήσει να πάτε μπροστά… Σίγουρα θα πάρετε μία ικανοποίηση και θα σας δώσει μία άνεση να προχωρήσετε, αλλά μη γίνετε πολύ συγκεκριμένοι γιατί θα το βρείτε μπροστά σας… Χαλαρά, προχωρήστε… Επαγγελματικά, υπάρχει αποδοχή και θα το νιώσετε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε πολλά να κάνετε αυτό το τριήμερο και θα είχατε και πολύ περισσότερα αν είχατε και περισσότερη άνεση κινήσεων… Θα βρεθείτε παρόλα αυτά στο κέντρο των εξελίξεων, κυρίως γιατί κάτι περιμένουν από εσάς… Ερωτικά, δεν είστε σίγουροι για αυτό που νιώθετε γιατί θεωρείτε ότι έχετε ενθουσιαστεί… Εκεί είναι που μπορεί άθελά σας να κάνετε μία κίνηση παρόρμησης και να χρειαστεί να την πάρετε πίσω.. Επαγγελματικά, νιώθετε περισσότερο ασφαλείς, αλλά ίσως είναι γιατί είναι Σαββατοκύριακο!

ΙΧΘΥΣ

Η Αφροδίτη και ο Ήλιος συνεχίζουν να είναι σύμμαχοί σας σε αυτό το «ταξίδι» στον χρόνο.. Ερωτικά, είστε σίγουροι ότι μπορείτε να τα καταφέρετε αρκεί να «νικήσετε» το ένστικτό σας το οποίο κλωτσάει… Υπάρχει κάτι αντιφατικό στην όλη ιστορία που θα το ανακαλύψετε… Επαγγελματικά, είναι σίγουρο ότι οι σκοτούρες σας συντροφεύουν… Μην πάτε κάτι στο επόμενο βήμα, αν δεν πατήσετε σε αυτό που είστε ήδη!

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

LATEST NEWS

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φυσικοί χυμοί… ελιξήρια για λαμπερό και όμορφο δέρμα!

Πολλοί λένε πως "είμαστε ό,τι τρώμε" και αυτό γιατί ότι καταναλώνουμε, αργά ή γρήγορα φαίνεται στον οργανισμό μας. Ένα πρώτο δείγμα υγείας είναι το...

Το απόλυτο nail trend για Άνοιξη Καλοκαίρι 2021 που δε θα μπορείς να αποχωριστείς

Τα nail trends αλλάζουν διαρκώς και το Instagram έχει ήδη αναδείξει το trend που θα κυριαρχήσει το καλοκαίρι. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για πολύχρωμα, χαρούμενα και αισιόδοξα...

Άγριες Μέλισσες: Οι συναρπαστικές εξελίξεις των νέων επεισοδίων που θα σε καθηλώσουν!

Δυνατή πλοκή, καταιγιστικές εξελίξεις, συγκλονιστικές ερμηνείες, κινηματογραφική αισθητική. Οι «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1 έρχονται και αυτή την εβδομάδα με επεισόδια που θα καθηλώσουν. Τι θα δούμε σε...

Παρουσιάστε: Οι εξελίξεις της επόμενης εβδομάδας στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1

Τι πρόκειται να συμβεί στα νέα ξεκαρδιστικά επεισόδια της σειράς «Παρουσιάστε!» με τον Γιάννη Μπέζο που προβάλλονται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00 από...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φυσικοί χυμοί… ελιξήρια για λαμπερό και όμορφο δέρμα!

Πολλοί λένε πως "είμαστε ό,τι τρώμε" και αυτό γιατί ότι καταναλώνουμε, αργά ή γρήγορα φαίνεται στον οργανισμό μας. Ένα πρώτο δείγμα υγείας είναι το...