Quantcast

Ζώδια και απιστία: Μάθε αν ο σύντροφος σου σε απατά με βάση το ζώδιο του – Θα εκπλαγείς με τα σημάδια

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Μπορείς να μάθεις αν ο σύντροφός σου σε απατά με βάση το ζώδιο του;

Κι όμως, ζώδια και απιστία σχετίζονται και παρότι μπορείς να πάρεις τα μέτρα σου για να αποφύγεις πιθανή απιστία, το βέβαιο είναι πως από δεν είναι πάντα εφικτό. 

Καθένα από τα ζώδια συμπεριφέρεται με έναν συγκεκριμένον τρόπο όταν διαπράττει απιστία και υπάρχουν μερικά σημάδια που μπορούν να σε κάνουν να το αντιληφθείς. 

Διάβασε προσεκτικά τη συνέχεια του κειμένου, ώστε να μπορείς να διακρίνεις αυτά τα σημάδια!

Σύμφωνα με τα myastro.gr και e-zwdia.gr, τα ζώδια συμπεριφέρονται με τον παρακάτω τρόπο όταν απιστούν.

Σε απατά; Ορίστε πως θα το καταλάβεις

Ζώδια και απιστία: Μάθε αν ο σύντροφος σου σε απατά με βάση το ζώδιο του - Θα εκπλαγείς με τα σημάδια
Shutterstock

Κριός 

Τα εγωκεντρικά Κριάρια θέλουν να βρίσκονται πάντα στο κέντρο της προοχής σου κι αν δεν βρίσκονται εκεί, γρήγορα ψάχνουν άλλες διεξόδους. Αν ξαφνικά ξοδεύει χρόνο σε συνήθειες που δεν γνώριζες, αν απομονώνεται χωρίς να σου λέει τι κάνει… πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι διαφορετικά. Είναι επίσης βέβαιο πως αν φτάσεις στο σημείο να ανακαλύψεις με στοιχεία την απιστία του, δε θα προσπαθήσει να καλυφθεί και θα ομολογήσει. 

Ταύρος

Οι Ταύροι συχνά έχουν την ανάγκη να επιβεβαιωθούν και από αλλού, όχι δηλαδή μόνο από την επίσημη σχέση τους. Για να μπορείς να έχεις το κεφάλι σου λίγο πιο ήσυχο, είναι καλό να φροντίζεις να ικανοποιείς τη σεξουαλική του λίμπιντο συχνά. Τώρα αν διαπιστώσεις ότι τα έξοδά του ξαφνικά αυξήθηκαν και δεν βγαίνει ο προγραμματισμένος προϋπολογισμός, άρχισε να υποπτεύεσαι. 

Δίδυμος 

Γενικό χαρακτηριστικό των Διδύμων είναι ο απρόβλεπτος χαρακτήρας τους. Φλερτάρει πολύ, αλλά αυτό δεν λέει κι απαραίτητα πως απιστεί. Αν ικανοποιείς τον Δίδυμο, πολύ δύσκολα να ψάξει για κάτι άλλο. Βέβαια έχε το νου σου στα τηλεφωνήματα που δέχεται στο κινητό του, ή ακόμη και σε αυτά που έρχονται στο σπίτι. Αν με το που απαντήσεις, η γραμμή κλείνει… καλό είναι να μπεις σε σκέψεις. 

Ζώδια και απιστία: Μάθε αν ο σύντροφος σου σε απατά με βάση το ζώδιο του - Θα εκπλαγείς με τα σημάδια
Shutterstock

Καρκίνος 

Είναι γεγονός ότι ο Καρκίνος έχει τις προδιαγραφές ενός ιδανικού συντρόφου. Είναι ήσυχος, τυπικός και δεν ζητά πολλά από σένα στα πλαίσια της σχέσης σας. Αν πληροίς αυτά που θέλει, τότε δεν πρόκειται να φτάσει στο σημείο της απιστίας. Ωστόσο και οι Καρκίνοι είναι άνθρωποι και δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα. Σύνηθες σημάδι της απιστίας του είναι η εξαφάνιση των κοινών σας φωτογραφιών που είχε αναρτημένες στον προσωπικό του χώρο ή στο κινητό του. 

Λέων 

Τα Λιοντάρια κατέχουν τα πρωτεία στο να μένουν πιστοί σε μια σχέση, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να τα κρατήσεις στη ζωή σου με κάθε τρόπο. Φέρσου έξυπνα και μείνε δίπλα στο Λιοντάρι που σε θέλει ουσιαστικά και αφοσιωμένα. Στην πολύ σπάνια περίπτωση απιστίας, μπορεί είτε να γίνει “αγκαλίτσας” και χαδιάρης, είτε επιθετικός χωρίς λόγο. Αν συνειδητοποιήσεις τέτοιες αλλαγές, πρόσεξε τις κινήσεις σου. 

Παρθένος

Οι Παρθένοι λειτουργούν με βάση τη λογική και είναι άνθρωποι της οικογένειας. Χαρακτηριστικά όπως η νοικοκυροσύνη και η τάξη θα τον κάνουν να σε προσέχει σαν κόρη οφθαλμού και να μην ξενοκοιτάει. Επειδή και η οργάνωση είναι βασικό στοιχείο του χαρακτήρα τους, αν παρατηρήσεις να χάνουν τη σειρά στην πληρωμή των λογαριασμών τους ή να τους ξεχνούν… πρόσεξε διπλά. 

Ζώδια και απιστία: Μάθε αν ο σύντροφος σου σε απατά με βάση το ζώδιο του - Θα εκπλαγείς με τα σημάδια
Shutterstock

Ζυγός 

Ένας Ζυγός ζυγίζει τα θετικά και τα αρνητικά μιας διαπροσωπικής σχέσης για να δει αν μπορεί να καταλήξει στο γάμο. Μόνο αν η ζυγαριά γέρνει προς τα θετικά, τότε ίσως και να πάρει την απόφαση να παντρευτεί. Αν ξαφνικά αλλάξει γούστα, αν διαφοροποιείται η όρεξή του από τα συνηθισμένα χωρίς να το περιμένεις, ίσως να υπάρχει κι άλλο πρόσωπο στη ζωή του εκτός από σένα. 

Σκορπιός 

Οι Σκορπιοί είναι παθιασμένοι και ζουν έντονα κάθε τι. Απέναντί του να είσαι διαχυτικός και ερωτικός και όλα θα πάνε καλά. Αν η σύνδεσή σας ψυχικά αλλά και σωματικά είναι ιδανική, τα θεμέλια είναι πολύ γερά. Το σεξ είναι το κλειδί για να μάθεις αν ο Σκορπιός απιστεί. Αν σε αποφεύγει και δηλώνει συνέχεια κουρασμένος, τότε μάλλον κάτι δεν πάει πολύ καλά. 

Τοξότης

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Τοξότη είναι αρκετά άτακτοι. Θα δυσκολευτείς να τους κοντρολάρεις κι αυτοί εύκολα θα απιστήσουν. Νιώθουν πως ανήκουν μόνο στον εαυτό τους και απεχθάνονται την κτητικότητα. Οι Τοξότες δεν διακρίνονται για την δυνατότητά τους να λένε εύκολα ψέματα. Άρα σχετικά εύκολα θα αντιληφθείς αν κάτι δεν πάει καλά…

Ζώδια και απιστία: Μάθε αν ο σύντροφος σου σε απατά με βάση το ζώδιο του - Θα εκπλαγείς με τα σημάδια
Shutterstock

Αιγόκερως 

Ένας Αιγόκερως σπάνια θα νιώσει την ανάγκη να σε απατήσει. Είναι ένα από τα ζώδια της γης και γι’ αυτό η σταθερότητα και η αξιοπιστία του, δύσκολα θα τον κάνουν να σκεφτεί να απιστήσει. Αν αφήσει στην άκρη τις υποχρεώσεις της δουλειάς του που συνήθως τον “πνίγουν” και ξαφνικά ξοδεύει χρόνο σε άλλες ασχολίες, τότε ίσως να έχει βάλει και κάποιον άλλο στη ζωή του. 

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι δεν θα προχωρήσουν εύκολα σε δέσμευση. Συνήθως δεν προτιμούν να απιστήσουν, αλλά αν αντιμετωπίσουν οι ίδιοι κάτι τέτοιο… το κάνουν με λογική. Ο Υδροχόος θα χρησιμοποιήσει τη μέθοδο του αντιπερισπασμού και θα ρίξει στάχτη στα μάτι σου, στρέφοντας τις κατηγορίες προς εσένα. Αυτό να σε κάνει να δεις αλλιώς τα πράγματα!

Ιχθύς 

Ο ιχθύς είναι επιρρεπής στους πειρασμούς και γι’ αυτό συνάπτει συχνά παράλληλες σχέσεις λέγοντας ψέμματα για να καλύψει τις ύποπτες κινήσεις του. Αν σου λέει πως “πνίγεται” στη δουλειά και δεν έχει χρόνο για τίποτα, αν ξαφνικά αυξάνονται οι επαγγελματικές του φιλοδοξίες και επιδιώξεις… τότε μάλλον υπάρχει άλλο πρόσωπο στη ζωή του και πρέπει να δράσεις. 

Ζώδια και απιστία: Μάθε αν ο σύντροφος σου σε απατά με βάση το ζώδιο του - Θα εκπλαγείς με τα σημάδια
Shutterstock

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή (17-19/9)

Παρασκευή σήμερα και είμαστε γρήγοροι και στις επάλξεις για να κάνουμε όλες τις προετοιμασίες για να υποδεχτούμε ένα Σαββατοκύριακο που θυμίζει έντονα καλοκαίρι… Σήμερα...

Τα Ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα

Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε στο τηλεοπτικό κοινό τις αστρολογικές προβλέψεις στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.   Δείτε το βίντεο με τις προβλέψεις!    

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη (16/9)

Ωραιότατη μέρα η σημερινή για να ασχοληθούμε με την εργασία μας και γενικά με όλες τις υποχρεώσεις μας… Ερωτικά, η μέρα έχει αντιπαραθέσεις λεκτικές...

Τα Ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα

Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε στο τηλεοπτικό κοινό τις αστρολογικές προβλέψεις στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.   Δείτε το βίντεο με τις προβλέψεις!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Sarah Hyland: Ανακοίνωσε πως έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό

Η Sarah Hyland αποκάλυψε πως έκανε την τρίτη -ενισυχτική- δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού.  Η 30χρονη πρωταγωνίστρια της σειράς "Modern Family" προχώρησε σε αυτή...