Θέλετε να μάθετε για τη Μπόμπαινα, το θρυλικό εστιατόριο του πιο αντιπαθή παίκτη του MasterChef, Δημήτρη Ταϊρίδη; – Το success story και το λουκέτο!
Ο Δημήτρης Ταϊρίδης συμμετέχει φέτος στον έκτο κύκλο του MasterChef στο Star και, αν και ακόμη αρχή, έχει ήδη αφήσει το στίγμα του στο reality μαγειρικής με την έντονη και προκλητική συμπεριφορά του. Μάλιστα, οι χρήστες του twitter τον έχουν κιόλας χρήσει ως τον πιο αντιπαθή παίκτη για φέτος.
Δημήτρης Ταϊρίδης: Πάμε να μάθουμε όσα δεν γνωρίζαμε για τον μάγειρα
- Ο Δημήτρης Ταϊρίδης είναι 48 ετών
- Κατάγεται από την Αθήνα
- Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καισαριανή
- Είναι από μικρό παιδί μέσα στις κουζίνες
View this post on Instagram
- Ο Δημήτρης Ταϊρίδης θέλει μέσω του MasterChef να κάνει ένα νέο ξεκίνημα
- Είναι κοσμογυρισμένος και πρώην ιδιοκτήτης της ιστορικής ψαροταβέρνας Μπόμπαινα
- Η Μπόμπαινα έκλεισε το 2016 μετά από 21 χρόνια, λόγω κακής διαχείρισης
- Με αφορμή τη συμμετοχή του στο MasterChef θέλει να ανοίξει και πάλι την Μπόμπαινα
- Χαρακτηρίζει ως τη χειρότερη μέρα της ζωής του, τη μέρα που έκλεισε η Μπόμπαινα
- Έχει κάνει 17 αρραβώνες
View this post on Instagram
- Ο Δημήτρης Ταϊρίδης χαρακτηρίζει την σύντροφό του «σύζυγο» παρότι ο ίδιος δεν έχει παντρευτεί ποτέ
- Υποστηρίζει πως γνωρίζει τα πάντα για όλα τα θαλασσινά εδέσματα και όχι μόνο
- Δηλώνει ανταγωνιστικός και παράλληλα συνεργάσιμος
- Μπαίνει με μικρό καλάθι στον διαγωνισμό αλλά δεν φοβάται να κριθεί
- Ο Δημήτρης Ταϊρίδης έχει εμπιστοσύνη στις μαγειρικές του γνώσεις
View this post on Instagram
Διαβάστε επίσης: MasterChef: “Λύγισε” ο Δημήτρης αναφερόμενος στην προσωπική του ιστορία – “Ελάτε, μάθετε από τα λάθη μου…”
Μπόμπαινα: Το success story και το λουκέτο του θρυλικού εστιατορίου!
- Η Μπόμπαινα έμαθε σε όλη την Αθήνα να τρώει αστακομακαρονάδα με φρέσκια ντομάτα και μυρωδικά
- Είχε πολύ σημαντικούς πελάτες όπως τον Ελληνα πρωθυπουργό αλλά και την επιχειρηματική ελίτ της Αθήνας
- Ο Δημήτρης Ταϊρίδης σε ηλικία 25 ετών πήρε την απόφαση να κάνει το δικό του επιχειρηματικό βήμα και άνοιξε στην Καισαριανή (Αναξαγόρα 46-48) τη Μπόμπαινα
- Η θρυλική ψαροταβέρνα πήρε αυτό το όνομα χάρη στο παρατσούκλι του πατέρα του που ήταν «Μπόμπος»
View this post on Instagram
- Στην Μπόμπαινα το χειροποίητο ψωμί, τα τυριά από διάφορα μέρη της Ελλάδας, το βιολογικό λάδι και οι σπιτικές νοστιμιές έκαναν τη διαφορά και μαγνήτιζαν τους πελάτες
- Χρακτηρίστηκε από πολλούς ως “Ναός Της Ψαροφαγίας”
- Φωτογραφίες στο χώρο του εστιατορίου απαγορεύονταν αυστηρά από τη διεύθυνση
- Η Μπόμπαινα δεν είχε κατάλογο γιατί το μενού είχε να κάνει με τα φρέσκα ψάρια της ημέρας
- Εκτός από την αστακομακαρονάδα, ξεχώριζαν στην καρδιά των πελατών της και οι περίφημες σούπες της
- Δυστυχώς, μετά από 21 χρόνια ζωής, η Μπόμπαινε έβαλε λουκέτο το 2016
- Ο Δημήτρης Ταϊρίδης έχει δηλώσει πως έκλεισε το εστιατόριο γιατί δεν ήθελε να ρίξει την ποιότητα στο φαγητό
- Αν κερδίσει το MasterChef, θα ξανανοίξει τη Μπόμπαινα με τα χρήματα του επάθλου
View this post on Instagram
View this post on Instagram
Διαβάστε επίσης: Βούρκωσε ο Δημήτρης στο MasterChef: “Κόψε λίγο” ζήτησε από τον κάμεραμαν!
Διαβάστε επίσης: MasterChef: Άναψαν τα αίματα στο παιχνίδι με βρισιές και κατηγορίες!
Διαβάστε επίσης: Masterchef: “Φαρμάκι” στάζει το Twitter για τον Δημήτρη Ταϊρίδη – Δείτε τα καλύτερα Tweets