Quantcast

Νίκος Καρβέλας: Σοκ! Αυτός είναι ο… άγνωστος αδερφός του που δεν γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα!

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Θέλετε να δείτε τον “άγνωστο” αδερφό του Νίκου Καρβέλα που δεν γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα; Θα πάθετε σοκ!

Ο Νίκος Καρβέλας είναι ένας καταξιωμένος και εκκεντρικός καλλιτέχνης με πολύ ταλέντο και ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία. Όπως όλοι οι μεγάλοι καλλιτέχνες, ακολουθεί ένα lifestyle αντισυμβατικό και alternative. Δίνει σπάνια συνεντεύξεις, δεν κρύβει τους μεγάλους έρωτες που περνούν από τη ζωή του και δεν προβάλει συχνά τον εαυτό του και τα αγαπημένα του πρόσωπα στα media. Ο Νίκος Καρβέλας που πρόσφατα έγινε πατέρας για τρίτη φορά, καθώς η τελευταία του σύντροφος, Έλενα Φερεντίνου έφερε στη ζωή ένα αγοράκι, έχει ακόμα ένα αγαπημένο πρόσωπο που διαφυλάσσει από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν είναι από τον αγαπημένο του και “άγνωστο” αδερφό.

Δείτε ακόμα: Αννίτα Πάνια: Δείτε το κλασικό σαλόνι της με τον vintage κόκκινο καναπέ που λατρέψαμε!

Νίκος Καρβέλας: Η ηλικία και η καριέρα 

  • Ο Νίκος Καρβέλας είναι Έλληνας συνθέτης, τραγουδιστής, συγγραφέας.
  • Γεννήθηκε στα Ταμπούρια του Πειραιά στις 8 Σεπτεμβρίου 1951.
  • Είναι 71 ετών.
  • Ο Νίκος Καρβέλας μεγάλωσε στο Παλαιό Φάληρο.
  • Οι γονείς του ονομάζονταν Ελευθέριος και Αγγελική (Λέλα) Καρβέλα.
  • Έχει ακόμα έναν αδερφό, τον Δημήτρη.
  • Ασχολήθηκε για πρώτη φορά με τη μουσική σε ηλικία πέντε ετών, οπότε απέκτησε και το πρώτο του πιάνο.
  • Ο Νίκος Καρβέλας στα φοιτητικά του χρόνια, στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, ίδρυσε ένα ροκ γκρουπ επηρεασμένο από τους Beatles και τους Rolling Stones.
  • Είναι Απόφοιτος του τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
  • Ο Νίκος Καρβέλας έγινε γνωστός για τις συνθέσεις του στο τέλος της δεκαετίας του 1970, άλλοτε με το όνομα Νίκος Καρβέλας και άλλοτε με το ψευδώνυμο Νίκος Λεονάρδος. 

Νίκος Καρβέλας: Σοκ! Αυτός είναι ο... άγνωστος αδερφός του που δεν γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα!

  • Τη δεκαετία του 1980, ξεκίνησε και η προσωπική του επιτυχία ως τραγουδοποιός, δημιουργώντας ένα πλαίσιο τραγουδιών μεταξύ της ποπ και ροκ μουσικής, που αργότερα ακολούθησαν και άλλοι δημιουργοί και έφτασε στο αποκορύφωμα την δεκαετία του 1990.
  • Αποτελεί τον δημιουργό του μεγαλύτερου μέρους της δισκογραφίας της Άννας Βίσση.
  • Με την Βίσση τα τελευταία 40 χρόνια δημιούργησαν μια από τις πιο επιτυχημένες συνεργασίες στην ιστορία της ελληνικής μουσικής.
  • Με την Βίσση μετρούν μέχρι σήμερα 26 δίσκους, 33 singles, πάνω από 10 ντουέτα, 3 θεατρικά έργα, 11 χρυσούς δίσκους, 8 πλατινένιους, 5 διπλά πλατινένιους, ένα τριπλά, ένα τετραπλά και ένα έξι φορές πλατινένιο.
  • Ο Νίκος Καρβέλας εχει συνεργαστεί και με άλλους σημαντικούς τραγουδιστές όπως οι: Άντζελα Δημητρίου, Δημήτρης Κοντολάζος, Ρίτα Σακελλαρίου, Τόλης Βοσκόπουλος, Λευτέρης Πανταζής, Δούκισσα, Κατερίνα Στανίση, Μπέσσυ Αργυράκη, Σάκης Ρουβάς, Λίτσα Διαμάντη, Πασχάλης Τερζής κ.ά.
  • Ο Νίκος Καρβέλας έχει πουλήσει 5.500.000 δίσκους σε όλη την Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως.
  • Επίσης έχει γράψει θεατρικά έργα και βιβλία. 

Νίκος Καρβέλας: Σοκ! Αυτός είναι ο... άγνωστος αδερφός του που δεν γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα!

Δείτε ακόμα: Αννίτα Πάνια: Η ηλικία και οι σπουδές της παρουσιάστριας που θα σας αφήσουν άφωνους

Νίκος Καρβέλας: Η δισκογραφία

Albums

  • 1985 – Nick Carr (Lp)
  • 1985 – Δεν Παντρεύομαι (Lp)
  • 1986 – Σα Δίσκος Παλιός
  • 1987 – Όλα ή Τίποτα
  • 1988 – Αννα Βισση Τώρα
  • 1988 – Δημόσιες Σχέσεις
  • 1989 – Τσούζει…
  • 1990 – Διαβολάκι
  • 1991 – Ο Τελευταίος Χορός
  • 1991 – Δαίμονες
  • 1992 – Εμείς
  • 1992 – Οίκτο!
  • 1995 – 25 Ώρες
  • 1996 – Το Άρωμα της Αμαρτίας
  • 1997 – Ο Πιο Ευτυχισμένος Άνθρωπος Πάνω στη Γη
  • 1998 – Ένα Χρόνο το Περισσότερο
  • 2000 – Όλα Είναι Εντάξει
  • 2002 – Ρομπότ
  • 2002 – Μάλα – Η Μουσική του Ανέμου
  • 2006 – Θρίλερ
  • 2007 – Τρακτέρ
  • 2009 – Αντίο Χειμώνα
  • 2011 – Όλα Είναι Μες’ στο Μυαλό 
  • 2015 – Μαθήματα Φιλοσοφίας

Νίκος Καρβέλας: Σοκ! Αυτός είναι ο... άγνωστος αδερφός του που δεν γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα!

Singles

  • 1984 – Jane/Mechanical…
  • 1986 – Disco Granny (The Baby Sitter Song)
  • 2001 – Τριφυλλάρα 2001
  • 2002 – Μάλα – Η Μουσική του Ανέμου
  • 2003 – Party για Σπασμένες Καρδιές
  • 2004 – Είμαστε Νικητές
  • 2007 – Ποιος Φοβάται τον Πάσσαρη;

Νίκος Καρβέλας: Η σχέση, οι γάμοι και τα παιδιά

  • Ο Νίκος Καρβέλας έχει κάνει δύο γάμους.
  • Το 1983 παντρεύτηκε την Άννα Βίσση, με κουμπάρο τον τότε πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Σπύρο Κυπριανού.

Νίκος Καρβέλας: Σοκ! Αυτός είναι ο... άγνωστος αδερφός του που δεν γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα!

  • Έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, την Σοφία, η οποία τον έχει κάνει παππού δύο αγοριών.
  • Με την Άννα Βίσση χώρισαν το 1992.
  • Το 2006 ξεκίνησε τη σχέση του με την Αννίτα Πάνια, με την οποία παντρεύτηκε στις 29 Απριλίου 2010.

Νίκος Καρβέλας: Σοκ! Αυτός είναι ο... άγνωστος αδερφός του που δεν γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα!

  • Το ζευγάρι απέκτησε το 2008 έναν γιο, τον YouTuber ANKAR, Ανδρέα Καρβέλα.
  • Ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια χώρισαν το 2016.
  • Στο παρελθόν είχε σχέση με την ηθοποιό Ζέτα Δούκα και την τραγουδίστρια Χριστίνα Αναγνωστοπούλου.

Νίκος Καρβέλας: Σοκ! Αυτός είναι ο... άγνωστος αδερφός του που δεν γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα! Νίκος Καρβέλας: Σοκ! Αυτός είναι ο... άγνωστος αδερφός του που δεν γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα!

  • Η τελευταία του σύντροφος ονομάζεται Έλενα Φερεντίνου και τον έκανε πριν από λίγο καιρό ξανά πατέρα, φέρνοντας στη ζωή ένα αγοράκι.

Νίκος Καρβέλας: Σοκ! Αυτός είναι ο... άγνωστος αδερφός του που δεν γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα!

Νίκος Καρβέλας: Σοκ! Αυτός είναι ο… άγνωστος αδερφός του που δεν γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα! 

Ο Νίκος Καρβέλας έχει έναν αδερφό, τον Δημήτρη Καρβέλα, ο οποίος τον έχει στηρίξει στα επαγγελματικά του βήματα. Μάλιστα πριν από μερικά χρόνια είχε φωτογραφηθεί από τον φωτογραφικό μας φακό στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Δαίμονες”, η οποία είχε ανέβει στο θέατρο “Παλλάς” το 2013.

Ο Δημήτρης Καρβέλας ήταν εκεί για να στηρίξει τον Νίκο Καρβέλα μαζί με τη μητέρα τους, Λέλα, η οποία στη συνέχεια “έφυγε” από τη ζωή.

Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς κοιτάζοντας τα δύο αδέρφια, μοιάζουν πολύ εξωτερικά και ιδιαίτερα στο πρόσωπο, καθώς έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά. Βέβαια, ο Δημήτρης Καρβέλας δεν έχει τα μαλλιά λευκά μαλλιά του διάσημου αδερφού, που είναι σήμα κατατεθέν του, αλλά το ίδιο ροκ στυλ. Και οι δύο μάλιστα φορούν σκουλαρίκι στο αυτί τους. 

Νίκος Καρβέλας: Σοκ! Αυτός είναι ο... άγνωστος αδερφός του που δεν γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα!

Δημήτρης Καρβέλας: Δείτε και άλλες φωτογραφίες από τα social media του αδερφού του Νίκου Καρβέλα




Photos: NDP, Facebook

Δείτε ακόμα: Νίκος Καρβέλας – Έλενα Φερεντίνου: Η γνωριμία, ο έρωτας, η διαφορά ηλικίας και η εγκυμοσύνη

Δείτε ακόμα: Πατέρας για τρίτη φορά ο Νίκος Καρβέλας – Γέννησε η σύντροφός του, Έλενα Φερεντίνου

Δείτε ακόμα: Αννίτα Πάνια: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά πώς την προσέγγισε ο Νίκος Καρβέλας

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αννίτα Πάνια: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά πώς την προσέγγισε ο Νίκος Καρβέλας

Η Αννίτα Πάνια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Τάσος Τρύφωνος. Απόσπασμα της συνέντευξης είδαμε και μέσα από το "Happy Day". Η ξανθιά παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων,...

Πατέρας για τρίτη φορά ο Νίκος Καρβέλας – Γέννησε η σύντροφός του, Έλενα Φερεντίνου

Η σύντροφος του Νίκου Καρβέλα, Έλενα Φερεντίνου έφερε στον κόσμο τον γιο τους και ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.  Ο επιτυχημένος μουσικοσυνθέτης απέκτησε το τρίτο...

Αννίτα Πάνια: Αυτή είναι η άγνωστη αδερφή της για την οποία δεν μιλάει ποτέ

Θέλετε να δείτε την άγνωστη αδερφή της Αννίτας Πάνια για την οποία δεν μιλάει ποτέ;  Η Αννίτα Πάνια είναι Ελληνίδα παρουσιάστρια που εδώ και χρόνια...

Νίκος Καρβέλας – Έλενα Φερεντίνου: Η γνωριμία, ο έρωτας, η διαφορά ηλικίας και η εγκυμοσύνη

Θέλετε να μάθετε για τη γνωριμία, τον έρωτα, τη διαφορά ηλικίας και την εγκυμοσύνη του Νίκου Καρβέλα και την Έλενα Φερεντίνου; Ο Νίκος Καρβέλας και...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λυδία Κονιόρδου: Το spoiler που δίνει στην Ελένη Μενεγάκη για την “Γη της ελιάς”!

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Λυδία Κονιόρδου στην εκπομπή Ελένη σήμερα, Παρασκευή 27/5. Η  καταξιωμένη ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στην δραματική...