Quantcast

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ GLANCE.GR! Τζούλια Αλεξανδράτου: Μιλάει πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη και τον σύντροφό της! “Θα είμαι εξ ολοκλήρου η σκλάβα του μωρού μου”

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά! Το πασίγνωστο μοντέλο μιλάει για πρώτη φορά για τη μοναδική αυτή εμπειρία στο GLANCE.GR. Παράλληλα αποκαλύπτει ότι έχει εδώ και έναν χρόνο δεσμό! Είναι ο γάμος στα σχέδιά της; 

Είναι μία από τις πολυσυζητημένες και όμορφες γυναίκες της ελληνικής showbiz! Η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει δοκιμαστεί σε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους και εδώ και μερικά χρόνια απέχει συνειδητά από τα φώτα της δημοσιότητας και τον καλλιτεχνικό χώρο. Πρόσφατα ανακοίνωσε, μέσω του Instagram, ότι σήμερα στα 36 της χρόνια περιμένει μωράκι! Η Τζούλια Αλεξανδράτου μιλάει αποκλειστικά στο GLANCE.GR για την εγκυμοσύνη της, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, λόγω κύησης, αλλά και τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της.

Τζούλια Αλεξανδράτου: “Δεν έχω πάντως ακόμα αυτό που λένε το ‘μητρικό ένστικτο’, πιστεύω θα μου βγει στη πορεία”

Πώς αισθάνεστε που θα γίνετε μανούλα; Η μητρότητα ήταν μία επιλογή που ήρθε συνειδητά στη ζωή σας;

Η αλήθεια είναι ότι είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη. Η πρώτη ήταν γύρω στα 20 μου χρόνια με ένα σύντροφο που είχα σχέση τότε, η δεύτερη με τον πρώην σύζυγο μου και η τρίτη τώρα. Ήταν δίκη μου επιλογή να μη συνεχίσω τη κύηση, λόγω του ότι δεν ένιωθα έτοιμη για ένα παιδί ώστε να προχωρήσω την εγκυμοσύνη. Γενικά “πιάνω” εύκολα. Είμαι συνηθισμένη δηλαδή. Αυτή τη φορά ήταν κάτι που και έτοιμη ένιωθα και το ήθελα πολύ χρονικά, αλλά το άφησα στον Θεό το ποτέ θα συμβεί χρονικά, δε “προσπαθούσα” δηλαδή για παιδί. “Trust Gods timing He knows”. Αλλάζει όλη σου η ζωή.

Πλέον προτεραιότητα είναι μόνο το παιδί μου, κανείς άλλος και τελευταία βάζω εμένα. Θα είμαι εξ ολοκλήρου η σκλάβα του! Αν και σαν άνθρωπος είμαι πολύ σκληρή, αυστηρή και ψυχρή θα έλεγα. I have no emotions. Νομίζω είναι το αγγλικό γενετικό που έχω πάρει. Ούτε θα γίνω χαζομαμά όπως πολλές. Δεν έχω πάντως ακόμα αυτό που λένε το “μητρικό ένστικτο”, πιστεύω θα μου βγει στη πορεία. Ούτε είμαι συναισθηματική σαν άνθρωπος γενικά. Οπότε τα βλέπω λίγο πιο ψυχρά και λογικά όλα. Λειτουργούν όλα λίγο σαν “bussines” στο μυαλό μου. Θεωρώ ότι είμαι στη τέλεια ηλικία για έναν τέτοιο ερχομό. Νωρίτερα δε νομίζω να αισθανόμουν το ίδιο έτοιμη για κάτι τέτοιο.

Τζούλια Αλεξανδράτου: “Αρχικά δεν είχα κανένα συναίσθημα”

Πώς ανακαλύψατε ότι περιμένετε μωράκι; Ποια ήταν τα πρώτα σας συναισθήματα;

Επειδή ξέρω ακριβώς πoια είναι τα συμπτώματα, τα έχω ξαναπεράσει, είχα αφόρητες ζαλάδες και εμετούς το κατάλαβα αμέσως και έκανα απ’ ευθείας εξέταση αίματος (Β-χοριακή) που σου δείχνει 100% αν είσαι έγκυος. Αρχικά δεν είχα κανένα συναίσθημα και είπα από μέσα μου “Άλλη μια εμπειρία που θα ζήσω και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό, γιατί έχω τις βάσεις για κάτι τέτοιο και τη σωστή ηλικία”. 

Έχετε εύκολη ή δύσκολη εγκυμοσύνη; Ποια συμπτώματα σας ταλαιπωρούν;

Έχω αρκετά δύσκολη εγκυμοσύνη, διότι με ταλαιπωρούν οι ναυτίες! Σκέψου είναι σα να σε βαράνε μόνιμα 10 μαύροι στο κεφάλι χωρίς σταματημό και φυσικά να ξερνάς καθημερινά. (Γέλια). Είναι δύσκολα και βασανιστικά όλα αυτά. Δε μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα, είμαι μόνιμα σε ένα κρεβάτι.

“Ήμουν πάντα ανεξάρτητη από πολύ μικρή! Είχα τα σπίτια μου, τα αμάξια μου, τα ξενοδοχεία μου και μια ζωή πολύ γεμάτη”

Πόσο έχει αλλάξει η ζωή σας;

Η ζωή μου πάντα ίδια ήταν! Από 0 χρόνων έτσι είμαι, ίδια. Εμπειρίες της ζωής είναι όλα, ιστορίες που καλώς έρχονται. Ευχαριστώ τον Θεό, γιατί μου έδωσε παραπάνω από ό,τι ζήτησα στη ζωή μου. Είμαι ευγνώμων γιατί μου πρόσφερε παραπάνω από ότι ήθελα ή ζήτησα. Δόξα τω Θεώ, έχω την υγεία μου, την ομορφιά μου, τα χρήματα μου, είμαι καλυμμένη και τα έχω όλα στη ζωή μου. Και παραπάνω από ό,τι ζήτησα! Δεν έχω ανάγκη κανέναν και τίποτα και αυτό είναι πολύ βασικό. Ήμουν πάντα ανεξάρτητη από πολύ μικρή! Είχα τα σπίτια μου, τα αμάξια μου, τα ξενοδοχεία μου και μια ζωή πολύ γεμάτη. Αυτά που έχω ζήσει εγώ δε τα έχει ζήσει κανείς.

Θυμάμαι καθόμουν στο Γυμνάσιο σε ένα παγκάκι στη Βάρκιζας έξω απ’ το ξενοδοχείο Divani σαν σήμερα και έλεγα “Τι θα κάνω στη ζωή μου;”. Ειλικρινά όλα αυτά μου ήρθαν χωρίς να τα ζητήσω. Ποτέ δεν είπα θέλω να είμαι διάσημη ή πλούσια, ο Θεός μου τα έφερε. Δε με ενδιέφεραν ποτέ όλα αυτά, ούτε τα ήθελα. Τα κορόιδευα. Όλους αυτούς τους κορόιδευα. Η ανωνυμία είναι ανεκτίμητης αξίας. Είμαι από πολύ μικρή στον χώρο και πολύ έμπειρη σε αυτόν. Σίγουρα το παιδί μου δε θα ήθελα να συμμετέχει σε έναν “ηλ@θι@ χώρο”, όπως τον αποκαλώ. Θέλω μόνο να είναι υγιές και τίποτα άλλο.

Τζούλια Αλεξανδράτου: “Δε θα ξαναπαντρευτώ”

Σε ποιον μήνα βρίσκεστε; Γνωρίζετε το φύλο του μωρού σας;

Δε θα ήθελα να πω σε ποιον μήνα βρίσκομαι. Υγιές να είναι και τίποτα άλλο. Προέχει η υγεία του μωρού. Ούτε για το φύλο του παιδιού μου θα ήθελα να πω.

Με τον πατέρα του μωρού είστε μαζί; Θα σας δούμε σύντομα νυφούλα;

Ναι, είμαστε μαζί εδώ και έναν χρόνο σχεδόν. Είναι άνθρωπος που δε θέλει να βρίσκεται in the public eye ούτε κι εγώ. Θέλουμε την ιδιωτικότητα μας. Δεν αφορά κανέναν η προσωπική μου ζωή και με ποιον είμαι παρά μόνον εμένα. Είναι άνθρωπος που ασχολείται με τον χρυσό και έχει επιχειρήσεις στο εξωτερικό ως μισός ξένος που είναι. Δε θα ξαναπαντρευτώ, διότι το έχω κάνει στο παρελθόν. Δεν πιστεύω σε αυτό το θεσμό. Τον θεωρώ εντελώς ανούσιο. Μόνο για οικονομικούς λόγους και συμφέρον αξίζει να το έκανε κάποιος. Εγώ που παντρεύτηκα στην Αυστρία τον πρώην άντρα μου, είχαμε τεράστιο οικονομικό όφελος από το κράτος της Αυστρίας. Ό,τι κάνω στη ζωή μου πάντα υπάρχει λόγος από πίσω που το κάνω. Πάντα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ GLANCE.GR! Η Τζούλια Αλεξανδράτου μιλάει πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της! "Θα είμαι εξ ολοκλήρου η σκλάβα του μωρού μου"

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia (@juliahunt000)

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia (@juliahunt000)

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia (@juliahunt000)

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia (@juliahunt000)

Δείτε ακόμα: Τζούλια Αλεξανδράτου: Μας δείχνει το υπερηχογράφημα του μωρού που περιμένει και πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της!

Δείτε ακόμα: Τζούλια Αλεξανδράτου: Η φωτογραφία με μαγιό, μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Δείτε ακόμα: Τζούλια Αλεξανδράτου: Ξεκίνησαν οι λιγούρες για την εγκυμονούσα! Το γλυκό που απόλαυσε

Photos: NDP, Papadakis Press, Instagram

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τζούλια Αλεξανδράτου: Δείτε την για πρώτη φορά να ποζάρει πλάι στον σύντροφό της!

Την πρώτη της εγκυμοσύνη διανύει η Τζούλια Αλεξανδράτου που είναι πανευτυχής και μοιράζεται συχνά πληροφορίες για την εξέλιξη της στα social media.  Τώρα, για πρώτη...

Τζούλια Αλεξανδράτου: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει!

Την πιο ιδιαίτερη και χαρούμενη περίοδο της ζωής της διανύει η Τζούλια Αλεξανδράτου, αφού είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι.  Λίγο καιρό πριν, με μια...

Τζούλια Αλεξανδράτου: Βρίσκεται στο 2ο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και μας δείχνει πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της!

Μητέρα για πρώτη φορά θα γίνει η Τζούλια Αλεξανδράτου και διανύει μία πολύ ιδιαίτερη περίοδο στη ζωή της. Το πασίγνωστο μοντέλο τα τελευταία χρόνια έχει...

Τζούλια Αλεξανδράτου: “Ο γιατρός είπε ότι το μωρό είναι πολύ όμορφο” – Το νέο βίντεο στο Instagram!

Η Τζούλια Αλεξανδράτου διανύει μια πολύ ευτυχή για την ίδια περίοδο, αφού είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι.  Μέχρι τώρα, είναι πολύ ενεργή στα προσωπικά...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

GNTM: Αυτά είναι τα 21 κορίτσια του πέμπτου κύκλου!

Η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας και ο Τάσος Σοφρωνίου, η ακούραστη κριτική επιτροπή του GNTM 5, είχε, πραγματικά, δύσκολο έργο, καθώς τα περισσότερα...