Η Κατερίνα Λένη μάς μαγειρεύει πεντανόστιμο χοιρινό σε σάλτσα σόγιας, με μέλι και τηγανιτό ρύζι!
Για το χοιρινό θα χρειαστούμε:
1 κιλό χοιρινό φιλέτο ψαρονέφρι
100 ml. σπορέλαιο για το σοτάρισμα
150 ml. σάλτσα σόγιας
100 γρ. μέλι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Καβουρδισμένο σουσάμι
Για το τηγανιτό ρύζι:
500 γρ. ρύζι μπασμάτι ή τζάσμιν (βρασμένο)
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 σκελίδα σκόρδο
1 κολοκυθάκι
1 καρότο
1 μέτριο κομμάτι
Φρέσκο τζίντζερ
1 φρέσκια πιπεριά τσίλι
Φρέσκος κόλιανδρος
150 ml. περίπου σάλτσα σόγιας σησαμέλαιο για το σοτάρισμα
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Σουσάμι καβουρδισμένο
Δείτε το βίντεο με τη συνταγή!