Ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ετοιμάζει χταπόδι κοκκινιστό με κοφτό μακαρονάκι!
Υλικά:
1 κιλό χταπόδι καθαρισμένο, 1 κρεμμύδι κόκκινο, 1 πράσο, 1 καρότο, 100 γρ. ελαιόλαδο, 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας, 400 γρ. ντομάτα κονκασέ, ½ κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική, 1400-1500 γρ. νερό, Ξύσμα και χυμό λεμονιού από ½ λεμόνι, 500 γρ. κοφτό μακαρονάκι, Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, 5-6 φύλλα φρέσκου δυόσμου.
Για το σερβίρισμα:
Φέτα, Ελαιόλαδο, πιπέρι, φρεσκοτριμμένο.
Δείτε το βίντεο με τη συνταγή!