Η Κατερίνα Λένη μάς ετοιμάζει φτερούγες κοτόπουλου με πατάτες φούρνου!
Για τις φτερούγες θα χρειαστούμε:
1,5 κιλό φτερούγες κοτόπουλου
100 ml σάλτσα σόγιας
150 γρ. κέτσαπ
2 κ.σ. μέλι
1 πρέζα καπνιστή πάπρικα
1 πρέζα τζίντζερ (σκόνη)
1 πρέζα σκόρδο (σκόνη)
Αλάτι και πιπέρι
Σουσάμι και φρέσκο κρεμμυδάκι
Για τις τραγανές πατάτες:
1,5 κιλό πατάτες baby
Λίγες σταγόνες ελαιόλαδο
1 πρέζα σκόρδο (σκόνη)
1 πρέζα καυτερό πιπέρι
1 πρέζα αποξηραμένη ρίγανη
100 γρ. παρμεζάνα
1 χούφτα τριμμένη φρυγανιά
Αλάτι και πιπέρι
Δείτε το βίντεο με τη συνταγή της ημέρας!