Μαγείρεψε μπατζίνα με βλίτα και φέτα, με τον chef Αλέξανδρο Παπανδρέου.
Υλικά
(Για 4 άτομα)
500 γραμμάρια βλίτα
160 γραμμάρια φέτα σκληρή
½ κρεμμύδι
½ πράσο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
4 κουταλιές ελαιόλαδο
3 κουταλιές άνηθο ψιλοκομμένο
3 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο
4 αυγά
340 ml γάλα
200 ml ελαιόλαδο
500 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Δες το παραπάνω βίντεο με τα υλικά και την εκτέλεση της συνταγής.