Quantcast

Φτιάξε πιπεριές κέρατο με φέτα, ντομάτα και μυρωδικά

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Οι πιπεριές κέρατο γεμιστές του foodurismo είναι ένα από τα καλύτερα ορεκτικά και συνοδευτικά για το τραπέζι, ειδικά τώρα το καλοκαίρι.

Δίπλα στα κρεατικά αλλά και στα μαγειρευτά, αυτές οι νόστιμες γεμιστές πιπεριές δίνουν πολύ χρώμα και γεύση στα γεύματά μας.

Διατηρούνται και στο ψυγείο και μπορούν πολύ ευχάριστα να φαγωθούν την επόμενη ή μεθεπόμενη ημέρα, μαζί με οποιοδήποτε φαγητό.

ΥΛΙΚΑ (για 6-8 πιπεριές)

6-8 πιπεριές “κέρατο” 250 γρ. φέτα 1 πιπεριά σε μικρά κυβάκια 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2 κ.σ. δυόσμος ψιλοκομμένος 1 μεγάλη ώριμη ντομάτα σε κυβάκια λίγο ελαιόλαδο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε τις πιπεριές “κέρατο”. Τις ανοίγουμε από πάνω και αφαιρούμε σπόρια και ίνες. Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύουμε καλά. Από την ποσότητα της ντομάτας ρίχνουμε τη μισή στη γέμιση και την υπόλοιπη την κρατάμε για το γαρνίρισμα. Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και μπόλικο πιπέρι. Γεμίζουμε τις πιπεριές. Όση γέμιση σας περισσέψει, έστω και λίγη, την ρίχνετε πάνω από τις πιπεριές, ρίχνετε και τις υπόλοιπες ψιλοκομμένες ντομάτες, ραντίζετε με λίγο ακόμη ελαιόλαδο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40 – 45 λεπτά. Σερβίρετε τις πιπεριές του foodurismo ζεστές αλλά και κρύες.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...