Γλυκόξινο χοιρινό με ανανά, λαχανικά και τζίντζερ από τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο.
Η συνταγή:
300 γρ. ψαρονέφρι
100 γρ. κόκκινη πιπεριά
100 γρ. πορτοκαλί πιπεριά
100 γρ. κίτρινη πιπεριά
100 γρ. ανανά
100 γρ. κόκκινο λάχανο
100 γρ. καλαμπόκι baby
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια
2 σκελίδες σκόρδο
1 ξύσμα από μοσχολέμονο
2 κουταλιές σούπας μέλι
Χυμό τομάτας 30 ml.
σησαμέλαιο
Δείτε το βίντεο με τη συνταγή της ημέρας!
Δείτε ακόμη: Ριζότο με παντζάρι, γιαούρτι και ρόκα από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…
Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…
Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…
Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…
Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…
Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…