Μια άκρως λαχταριστή συνταγή ετοίμασε ο σεφ Γιώργος Τσούλης στην κουζίνα του πλατώ της «Ελένης».
Αυτή δεν είναι άλλή από το κεμπάπ γιαουρτλού!
Υλικά:
500 γρ. κιμά μοσχαρίσια, 2 φορές περασμένο 500 γρ. κιμά αρνίσιο, 2 φορές περασμένο 2 μέτρια αυγά 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1/2 μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο 250 ml γάλα πλήρες 2 κ.γ. αλάτι 2 κ.γ. πιπέρι 1/2 κ. γ. κύμινο 1/2 κ.γ. τσιμένι 1/2 κ.γ. ρίγανη ξερή 3 φέτες ψωμί του τοστ, θρυμματισμένο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο παραπάνω βίντεο.