Ντομάτες γεμιστές με πλιγούρι, φέτα και μοτσαρέλα από τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο!
ΥΛΙΚΑ
8 ντομάτες μέτριες 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο, πολτοποιημένη 250 γρ. πλιγούρι αλάτι, κατά βούληση πιπέρι, κατά βούληση ½ κ.γ. πάπρικα μία πρέζα ζάχαρη 1 φλ. δυόσμο φρέσκο, ψιλοκομμένο 150 γρ. φέτα κατσικίσια, τριμμένη 200 γρ. Mozzarella, τριμμένη φύλλα βασιλικού, για γαρνιτούρα
Δείτε το βίντεο!
Δείτε ακόμη: Μπακαλιάρος με λαχανικά και ελιές
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…
Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…
Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…
Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…
Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…
Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…