Ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ετοίμασε στη “Φωλιά των Κου-Κου”, παπουτσάκια με μπεσαμέλ φέτας.
Υλικά για τα παπουτσάκια: 4 μελιτζάνες φλάσκες μέτριες, 120 γρ. ελαιόλαδο , 1 κ.σ κρυσταλλική ζάχαρη, 1 κρεμμύδι κόκκινο, 2 σκ. σκόρδο, 1 πρέζα ζάχαρη κρυσταλλική, 1 κ.σ ξερή ρίγανη, 1 ξύλο κανέλας, 2 δάφνες, 350 γρ. κιμά μοσχαρίσιο από λάπα ή σπάλα, 60 γρ. κρασί κόκκινο, 400 γρ. ντομάτα κονκασέ, 80 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο, 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο, 1 κ.σ. θυμαρι φρέσκο, αλάτι και πιπέρι. Υλικά για την μπεσαμέλ φέτας: 40 γρ. βούτυρο, 40 γρ. αλεύρι, αλάτι και πιπέρι, 1/2 κ.γ πάπρικα καπνιστή, 400 γρ. γάλα, 100 γρ. φέτα τριμμένη, 2 κρόκους, 1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο τριμμένο.
Δείτε το βίντεο με τη συνταγή της ημέρας