Ο Γαβριήλ Νικολαΐδης μάς ετοιμάζει λαχταριστές κοτόπιτες σε σφολιάτα!
Για τη γέμιση θα χρειαστούμε: 250γρ. κοφτό μακαρονάκι αλάτι 50γρ. βούτυρο 50γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 2 κ.σ. μουστάρδα 1 πρέζα μπούκοβο 1 κ.σ. θυμάρι 600γρ. γάλα σε θερμοκρασία δωματίου 150γρ. τσένταρ 150γρ. γραβιέρα 150γρ. παρμεζάνα Για την επικάλυψη: 3 φέτες ψωμί 50γρ. τσέντερ 50γρ. γραβιέρα 50γρ. παρμεζάνα 1/2 κτγ πάπρικα γλυκιά 2 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι