Quantcast

Christian Louboutin: Η νέα συλλογή του είναι αφιερωμένη στις Κυκλάδες και το ελληνικό καλοκαίρι!

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Ο σπουδαίος σχεδιαστής υποδημάτων, Christian Louboutin, μπήκε στην λίστα με όσους εμπνέονται από την Ελλάδα και τον πολιτισμό της. Η νέα συλλογή του Christian Louboutin με εντυπωσιακά αξεσουάρ για το 2022 φέρει τον τίτλο ” GREEKABA”!

Η ξεχωριστή συλλογή περιλαμβάνει ψηλοτάκουνα πέδιλα, loafers, εσπαντρίγιες και τσάντες που έχουν άρωμα και χρώμα Ελλάδας.

Η capsule collection “GREEKABA” παρουσιάζει τις περιπέτειες του φιλοτάξιδου σχεδιαστή στην Αθήνα και τις Κυκλάδες σαν μια μοντέρνα Οδύσσεια.

Για τη νέα καμπάνια της “GREEKABA, ο Christian Louboutin συνεργάστηκε με τον Έλληνα καλλιτέχνη Κωνσταντίνο Κακανιά, ο οποίος είναι ο “πατέρας” της “Κυρίας Τεπενδρή”, του φανταστικού χαρακτήρα που για αρκετά χρόνια είχε τον δικό της χώρο στην εφημερίδα “The New York Times”. 

Ο Κωνσταντίνος Κακανιάς μίλησε στο «Στούντιο 4» και εξήγησε ότι κάθε χρόνο ο οίκος κάνει αφιέρωμα σε μία χώρα και αυτή τη φορά ήταν η Ελλάδα.

«Πήρα τουριστικά αντικείμενα χωρίς καμία αιδώ μαζί με γραμμικό ρυθμό, δωδεκανήσια κεντήματα και έγινε ένα ελληνικό DNA που μετά ο Cristian το έκανε αυτή τη συλλογή» είπε.

Τα παπούτσια και οι καλοκαιρινές τσάντες με την υπογραφή του ιστορικού οίκου είναι μία ωδή στον ελληνικό πολιτισμό και το μεσογειακό καλοκαίρι, ενώ μερικά σχέδια του σε ταξιδεύουν σε μύθους και ιστορίες της αρχαίας Ελλάδας!

Ο Cristian Louboutin επιλέγει κάθε χρόνο και μία άλλη χώρα για τα καλλιτεχνικά του “ταξίδια” και φέτος ήταν η σειρά της Ελλάδας.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην ένωση «Μαζί για το Παιδί», η οποία υποστηρίζει παιδιά, ενηλίκες με αναπηρίες και τις οικογένειες τους.

 

Photos: Zuma Press

Δείτε ακόμη: Christian Louboutin: Το βιογραφικό και η περιουσία του πασίγνωστου σχεδιαστή

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Christian Louboutin: Το βιογραφικό και η περιουσία του πασίγνωστου σχεδιαστή

Ένας από τους πιο ισχυρούς άνδρες της παγκόσμιας μόδας είναι αδιαμφισβήτητα ο Christian Louboutin! Ο διάσημος Γαλλο-Αιγύπτιος σχεδιαστής μόδας που έχει περιουσία που αγγίζει...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...